تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در مورد Low Level Format ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

14 سوال در مورد Low Level Format ؟؟

سلام

دوستان هارد لپ تاپم 40 GB از نوع Fujitsu هستش ( قدیمی مال 5 سال پیش ) قبلاً یه بار روش
    Bad Sector افتاد، Low Level Format کردم درست شد و دیگه Bad Sector نشون نمی داد، اخیراً دویاره
    حدود 8 کیلوبایت روی درایو C بدسکتور افتاده، می خوام ببینم به نظرتون بازم Low Level Format کنم یا نه؟
    آیا Low Level Format واقعاً Bad Sector رو از بین میبره یا نه کل قضیه ظاهریه؟ جالبه که وقتی هارد رو با
    نرم افزار HDD life pro چک می کنم، پرفورمانس 100% رو نشون میده! ولی سیستم به مشکل کار
    میکنه، بعضی موقع ها بین کار به طور ناگهانی یه صفحه آبی رنگ با نوشته های محیط DOS میادو سیستم
    Restart میشه و با شروع مجدد پیغام میده که " سیستم یک خطای جدی را ریکاور کرده است ".

در کل ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام

دوستان هارد لپ تاپم 40 gb از نوع fujitsu هستش ( قدیمی مال 5 سال پیش ) قبلاً یه بار روش
    bad sector افتاد، low level format کردم درست شد و دیگه bad sector نشون نمی داد، اخیراً دویاره
    حدود 8 کیلوبایت روی درایو c بدسکتور افتاده، می خوام ببینم به نظرتون بازم low level format کنم یا نه؟
    آیا low level format واقعاً bad sector رو از بین میبره یا نه کل قضیه ظاهریه؟ جالبه که وقتی هارد رو با
    نرم افزار hdd life pro چک می کنم، پرفورمانس 100% رو نشون میده! ولی سیستم به مشکل کار
    میکنه، بعضی موقع ها بین کار به طور ناگهانی یه صفحه آبی رنگ با نوشته های محیط dos میادو سیستم
    restart میشه و با شروع مجدد پیغام میده که " سیستم یک خطای جدی را ریکاور کرده است ".

در کل ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
    دوست عزیز

اگر سکتور های خراب مشکل نرم افزاری داشته باشند با فورمت های سطح پایین برطرف میشن
    اما بد سکتور های سخت افزاری معمولا خیلی راهکار بهبود ندارند.
    مگر اینکه اطلاعات هارد رو پاک کنید
    هارد رو با نرم افزار هایی که در هایرن هست چک کنید در آخر هم کل هارد رو صفر کنید ، اگر مشکل حل شد که زهی سعادت
    در غیر این صورت باید ساخت

موفق باشید

3. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •