تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: صادقانه کمکم کنید دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض صادقانه کمکم کنید دوستان

سلام دوستان
    در ابتدا از شما عزیزان تقاضا می کنم من را در حل این مشکل یاری کنید . وبلاگ من مدتی است به محض باز شدن با اروری مواجه می شود و سپس بعد از بستن ارور وبلاگ هم بسته می شود . ارور بدین قرار است :
    internet explore can not open the internet site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    operation aborted
    آدرس وبلاگ هم که مشخص است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مشکل با مرورگر اینترنت اکسپلور پیش میاد و با فایرفاکس باز میشه ولی به شکل درهم . متاسفانه هیچ انجمنی تاکنون پاسخگو نبوده.این مشکل از طرف من است یا ساپورتر یا ... ؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

من با ie امتحان کردم، آن ارور آمد ولی کامل باز شد!
    البته بعد از وارد کردن کد...
    اینم وبلاگ شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان که امتحان میکنم دیگه گفته ی شما درسته!
    در فایرفاکس هم که درهم بود...
    شاید مشکل از قالب وبلاگ باشه! نمیدونم دقیقا!
    ولی احتمال هک نیست؟! چون الان که باز میکنم تبلیغات ناجور میاد و بعد صفحه وبلاگتون بسته میشه

Last edited by sepid12ir; 16-04-2009 at 22:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خودم موندم.دقیقا همینه که شما گفتی.تبلیغات ناجور میاد و علاوه بر اون گاهی اوقات وارد کردن کد هم ازم می خواد . راستش قالب منتفیه .چون من قالب رو هم عوض کردم ولی مشکل کماکان پابرجا بود . نمی تونه نوعی ----- باشه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقایون و خانوما مشکل رو به یاری خدا کشف کردم . تمام این ماجرا ها مربوط به سایت آپلود عکس tinypic.com میشه . این کار عمدی است یا نه و خدا می داند . همه دوستان توجه کنند که مطلقا از این سرویس استفاده نکنند .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

تمپلیتی که شما استفاده کردی به اصطلاح برای مرورگر ها Optimize نشده و در نتیجه با خطا لود میشه که دلیلش هم چیزی نیست جز عدم علم طراح برای طراحی این تمپلیت که این مشکلات رو به بار اورده

در جریان باشید که وقتی شما یه صفحه رو مثلا توسط نرم افزار Adobe DreamWeaver طراحی می کنید یه بخش داره به عنوان سازگاری با مرورگرها ، که لیست مرورگر ها رو جلوی شما گذاشته و تست می کنه با توجه به نوع تفسیر کدها توسط مرورگر مربوطه آیا سایت به خوبی به نمایش در میاد یا خیر !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •