سلام من قصد خرید یک گوشی در حدود قیمت 200000 تومن دارم تو اینترنت مشخصات گوشی 6220 کلاسیک خوندم به نظرم گوشی خیلی خوبیه لطف کنید نظرتونو درباره این گوشی بدین با قیمت در ضمن در این محدوده قیمت گوشی دیگه ای هم پیشنهاد بدین
سلام من قصد خرید یک گوشی در حدود قیمت 200000 تومن دارم تو اینترنت مشخصات گوشی 6220 کلاسیک خوندم به نظرم گوشی خیلی خوبیه لطف کنید نظرتونو درباره این گوشی بدین با قیمت در ضمن در این محدوده قیمت گوشی دیگه ای هم پیشنهاد بدین
تو اين رنج 6220 بهترينه
من الان n82 دارم قصد خرید یک گوشی لمسی دارم خیلی ها به من htc دایموند پیشنهاد کردن و لی خیلی گرون هست در اون اون حد پول ندارم نظر شما چی هست.در ضمن از n82 واقعا راضی هستم.راسش امروز علائ الدیمن بودم i900 گرون شده بود.لکلا نظر شما چیه.در ضمن گوشی نوکیا من گارانتی اصلی هست و سه ماه از گارانتیش مونده.400 ت.من بیشتر نمیتونم هزینه کنم
همون i900 انتخاب من هم هست ! چون فروشنده ها قبل عید باقیمت یه مقدار بالاتر گوشی ها رو تهیه کردن
برای اینکه ضرر نکنند مجبورن طرف های همون قیمت هم گوشی رو بفروشن ...
شما 3 یه 4 هفته صبر کنید تا همه ی گوشی های قدیمی فروش بره گوشی های جدید ( بعد عیدی ) با
قیمت جدید که پیرو قیمت جهانی هست فروش خواهد رفت .
سلامت باشی.
در این محدوده ی قیمت گوشی زیاده ولی هیچ کدوم توان رقایت با 6220 رو ندارن ..!
بهترین انتخابه 6220 .![]()
تو این رنج قیمت فقط 6220
بله اگه آک بخوای 6220 خوبه ولی اگه کارکرده اونم نوکیا بخوای n78 , n79 گوشیهای خوبی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)