تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ hp

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشاوره برای خرید لپتاپ hp

دوستان، تقاضای چند تا راهنمایی داشتم برای خرید یه لپتاپ HP - اول اینکه چون من لپتاپ رو بیشتر برای سفر میخواستم، ترجیح میدم که 14 اینچ باشه (گمون کنم 13 اینچ دیگه خیلی کوچیک بشه) - دوم اینکه فرصت زیاد گیم بازی کردن ندارم، اما بهرحال می خوام برای گیم هم مناسب باشه. مسلما GF 9600 gt رو ترجیح میدم، اما اگه 9200gt و یا 9300gt هم جواب میده مشکلی ندارم. - سوم، CPU و رم نسبتا خوبی هم داشته باشه بودجه من حدود 1،200 هستش اما می تونم یه مقدار کم و زیادشم کنم (حداکثر 1،400 اگه خیلی تاثیر میذاره). حالا فکر می کنید با این توضیحات چه مدلی از لپتاپهای HP برام مناسبتره؟ ------------- در ضمن شنیدم دبی فقط حدود 80-90 تومن ارزونتره، که این به نداشتن گارانتی نمی ارزه، درسته؟ و آخر هم اینکه من الان شیراز هستم، کسی اینجا نماینده معتبری میشناسه یا بهتره بیام تهران از «ایران اچ پی» بگیرم؟ از همه کسانی که بتونن کمکی کنن ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مدلهای dv4 اچ پی برای کار شما مناسب هست ... کانفیگ های زیادی داره بهتره برید نمایندگی لیست بگیرید و ببینید کدام بالاترین سی پی یو را داره که به پول شما میخوره همان را خریداری کنید.

دبی حدود 150 تا 200 ارزانتره اما از اول سال به اینور قیمت ها دراپ کرده و شده حدود 100 تا 150 برای مدلهای روز و پرطرفدار

شما بهتره از خود ایران اچ پی بگیرید چون گارانتی مناسبی هست و سرویس خوبی داره

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مدلهای dv4 اچ پی برای کار شما مناسب هست ... کانفیگ های زیادی داره بهتره برید نمایندگی لیست بگیرید و ببینید کدام بالاترین سی پی یو را داره که به پول شما میخوره همان را خریداری کنید.

دبی حدود 150 تا 200 ارزانتره اما از اول سال به اینور قیمت ها دراپ کرده و شده حدود 100 تا 150 برای مدلهای روز و پرطرفدار

شما بهتره از خود ایران اچ پی بگیرید چون گارانتی مناسبی هست و سرویس خوبی داره
    ممنون از پاسختون.
    اینجا (شیراز) dv4-1299 رو بدون گارانتی 1600 قیمت دادن اونم تحویل 15 روزه، که احتمالا از دبی بیارن. پس اگه دبی 150 تفاوت داشته باشه باید بتونم با 1450 خودم از اونجا سفارش بدم.

اونوقت خرید لپتاپ بدون گارانتی خیلی ریسکه؟

داره خودمونی میشه alireza.amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد گارانتي اينجا رو ببينيد. به نظر من كه اصلا نمي ارزه بابت گارانتي پول اضافي بديم.
    forum.p30world.com/showpost.php?p=3689140&postcount=6898
    Last edited by alireza.amini; 16-04-2009 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد گارانتي اينجا رو ببينيد. به نظر من كه اصلا نمي ارزه بابت گارانتي پول اضافي بديم.
    forum.p30world.com/showpost.php?p=3689140&postcount=6898
    ممنون. پس سعی می کنم سفارش بدم از دبی بیارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •