من از دست گارانتي ديجيتال خيلي کشيدم !! البته اوايل خوب بود ( ولي اولاش بود ديگه
.gif)
) من يه مين بردم ( البته دوميش بود که ميبردم اوليشو که از جيب دادم کليم پيش رفيقم ضايع شدم چون سيستمشو من براش بسته بودم !) يکي از مشکلاش ديفالت شدن بايوس بعد از هر ريستارت بود بعد سه روز گفتن هيچ مشکلي نداره !!
.gif)
منم گير دادم گفتم ميخوام تست حضوري از مين بگيرين!! يه خانومي که با ادعا به يکي از مراجعين گفته بود : آقا من 4 سال سابقه دارم مادربردو وصل کرد و روشنش کرد و با يه قيافه حق به جانب گفت : مشکل اين کجاست ؟ منم گفتم مشکل اولشو داريد ميبينيد ( f1 - f2 ميخواست ) اونم خيلي خوشحال گفت خوب شما هردفعه يه اف 2 بزن برو تو ويندوز!!
.gif)
منم نميدونستم بخندم يا بزنم تو گوشش!!
.gif)
با يه لحني بهش فهموندم که بچه برو به بزرگترت بگو بياد!! اونم رفت به مهندسشون گفت اومد !! طرفم با خوشحالي گفت اين مشکل براي باتري بايوسه الان ميام ( نذاشت من حرف بزنم!) رفت يه باتري نو آورد و تست کرد ديد نه !! گير داد به ورژن بايوس گفت اين ورژنش زيادي بالاست با اين مين و cpu شما سازگار نيست!!
.gif)
( اون راست ميگفت کمپاني ايسوس الکي ورژن جديد بايوس براي مين بردش داده بيرون
.gif)
)
رفت يه چيپ بايوس آورد و جابجاش کرد ( بماند که خودشو کشت تا چيپ ستو با آچار !! درآورد من با چاقو تميزتر از اون در مياوردم!!
.gif)
) سيستمو روشن کرد و گفت بفرماييد ديگه ارور نميده منم گفتم حالا شما يه هارد وصل کن !! هاردو که وصل کرد سيستم قفل کرد !! اونم ضايع شده بود اساسي! منم بهش گفتم ديديد قطعه ملتو يلخي تست ميکنيد !! آخرشم مجبور شدن مادربردو عوضش کنن !!
نتيجه گيري :
جواب هاي گارانتي ديجيتال درقبال قطعاتي که براي گارانتي ميره اونجا :
مادربرد : باتري بايوسش تموم شده - با آپگريد بايوس مشکلش حل شد - بايد بايوسش دانگريد بشه!!
.gif)
هارد : با آپگريد firmware مشکل حل شد! - با دانگريد firmware مشکل حل شد ! - بدسکتور گيري شد!
و ....
مدل تست کردن قطعه : مثلا مادربرد : پاور بهش وصل ميکنن اگه روشن شد و صفحه اومد حله مشکل نداره
.gif)
ديباگر هم يه وسيله تست تزيينيه!!
.gif)
درکل يه مشت بيسواد ريختن اونجا که نه برخورد مودبانه اي دارن نه ... !! توصيه من به دوستان : جنسي که ديديد گارانتيش ديجيتال هست نخريد چون اولا خيلي کيفيتش پايين اومده ثانيا اگه به مشکل بر بخورين ( که احتمالا ميخورين ! ) موقع رفتن گارانتي خيلي اذيتتون ميکنن !!