تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: عدم بالا آمدن ویندوز در حالت عادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

9 عدم بالا آمدن ویندوز در حالت عادی

با سلام

من چند ماه پیش در شرکت اقدام به نصب ویندوز XP SP# بر روی ویندوزهای قبلی کردم .

از آن به بعد برخی از سیستمها اشکالات مختلفی را به من اعلام نمودن .

1 ) در یکی از سیستم ها ، جستجو فارسی در فایلهای EXCELL از کار افتاده است یعنب بانک اطلاعهاتی که در EXCELL داشته ایم و در آن جستجو می کردیم ، الان دیگر در آن سیستم جستجو نمی شود و یا برخی از کلمات را پیدا می کند و برخی را خیر .

2 ) در یکی دیگر از سیستمها اعلام نمودن که پس از بالا مراحل ابتدایی روشن شدن سیستم ، سیستم در صفحه ابتدایی بالا آمدن ویندوز که نوار پیمایش دارد باقی مانده و نوار فوق فقط حرکت کرده و در برخی موافق توقف چند ثانبه ای کرده و دوباره حرکت می کند بدون آنکه وارد سیستم شود البته در حالت Safe Mode بالا می آید . حتی با Repair کردن هم مشکل بر طرف نشده است .حال نمی دانم اشکال نرم افزاری پیش آمده یا سخت افزاری ، چون این مشکلات در تمام سیستمها نیست .

ممنون

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد سوال 1 شاید فونت فارسی نصب نیست
    در مورد 2 شما یه بار bios ت رو default کن به احتمال زیاد درست میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سوال 1 شاید فونت فارسی نصب نیست
    در مورد 2 شما یه بار bios ت رو default کن به احتمال زیاد درست میشه
    در مورد اولی باید بگویم که ، همانطور که در سئوالم مطرح کردم روی ویندوز قبلی نصب شده است و در نتیجه فونتها سر جایش بوده است .
    در خصوص مورد دوم با توجه مخالفت خودم مبنی بر تاثیر اینکار ، طبق گفته شما عمل نمودم ولی جواب نداد .

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببین در regenal and langyage در تبهای advanced و regenal option کشور ایران و زبان فارسی رو انتخبا کردی اگه نه این کارو رو بکن بعد میگه cd رو بزار و در اخر یه بار reset میشه فکر کنم مشکل حل شه
    درباره سوال 2 اون کار اگه مشکل رو حل نکه مشکلی به وجود نمیاره پس مخالفتت چیه ؟ به نظر مشکل از مرحله بوت میرسیه نه ویندوز که با repair درست بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین در regenal and langyage در تبهای advanced و regenal option کشور ایران و زبان فارسی رو انتخبا کردی اگه نه این کارو رو بکن بعد میگه cd رو بزار و در اخر یه بار reset میشه فکر کنم مشکل حل شه
    درباره سوال 2 اون کار اگه مشکل رو حل نکه مشکلی به وجود نمیاره پس مخالفتت چیه ؟ به نظر مشکل از مرحله بوت میرسیه نه ویندوز که با repair درست بشه
    سلام

مشکل دوم را فقط توانستم با نصب مجدد ویندوز حل کنم ( فکر کنم بدلیل خرابی dll های درایور ها بوده است ) ولی مشکل اول را هنوز نتوانستم حل کنم و تمام کارهایی که گفته بودید را قبلاً انجام داده بودم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •