اساتید سلام
لطفا" من رو در انتخاب مابین یکی از این سه گزینه یا گزینه های بهتر کمک کنید
اومنیا - اکسپریا - تاچ اچ دی
ممنونم
اساتید سلام
لطفا" من رو در انتخاب مابین یکی از این سه گزینه یا گزینه های بهتر کمک کنید
اومنیا - اکسپریا - تاچ اچ دی
ممنونم
من اکسپریا رو خیلی دوست دارم
البته بگی چه کارایی میخوای ازش بهتره
ببين من نظر خودمو ميگم: به نظر من امنيا امكانات كاربردي تري نسبت به hd داره مثلاً cpu امنيا كه قويتر هست تاثير بيشتري داره تا رم hd. يا مثلاً امنيا فلش داره كه كاربردي تر از تاچ فوكوسه.يا مثلاً موس داره كه از قلم مغناطيسي hd كاربردي تره.و 16 گيگ مموري و....
ولي كار با hd لذت بخشتره. حالا خودت بايد تصميم بگيري كه كاربرد گوشي برات مهمه يا لذت بردن ازش با امكانات يكم غير كاربرديتر.اين كه ميگم غير كاربردي تر نظر منه شايد شما از امكانات hd بيشتر خوشت بياد.در مورد قيمت امنيا واقعاً ارزششو داره ولي hd قيمت جهانيش حدود 600 دلاره در حالي كه تو ايران 830-840 تومن پولشه كه به نظر من اين ظلمه كه 200 بيشتر از ارزشش پول بدي.در مورد x1 به نظر من اگه كيبرد خيلي لازمت ميشه و نميتوني با كيبرد مجازيه امنيا كار كني(البته كمتر كسي پيدا ميشه كه نتونه با اون كيبرد مجازي عالي امنيا كار كنه)بگيرش.
ممنون از شما بزرگان
بهتره مقداری از توقعاتم رو بعنوان یه گوشی باز که از سال 79 تا حالا بیشتر از 20 مدل گوشی عوض کرده عرض کنم تا شما استادان محترم بهتر راهنماییم کنید
1-سیستم عامل خوب با قابلیت نصب آسان انواع نرم افزارها و کتب الکترونیکی (زیاد اهل بازی نیستم)
2-مولتی مدیای عالی با صفحه نمایش بزرگ و کیفیت تصویری عالی
3-دوربین قوی و سریع در عکاسی و حتی الامکان فیلمبرداری
4-بازخورد خوب در استفاده از شبکه اینترنت
5-قابلیتهای مثل wifi , gps ,
6-ظرفیت حافظه بالا به همراه امکان استفاده از حافظه جانبی
7-امکان استفاده از گوشی به عنوان واکمن (البته خیلی تفاوت کیفیت صدا رو نمیفهمم بیشتر برای اوقات خلوت میخوام)
اصالت گوشی و حتی المقدور گارانتی مناسب
9- قیمت تا 500-600 تومان
بازم متشکرم
بدون شک شما باید i900 رو انتخاب کنی چون اینایی رو که شما گفتی یعنی i900![]()
1-سيستم عامل خوب كه تو هر 3تاشون مشتركه و هر 3تا واسه خوندن pdf مشكلي ندارن
2-هر سه از نظر مولتي مديا تو پاكت پيسيها بهترينها هستن.ال سي دي x1 يكم كوچيكه ولي كيفيت خيلي خوبي داره.hd هم كيفيت خيلي بالايي داره و خيلي هم بزرگه.امنيا هم كيفيتش به اون دوتا نميرسه ولي قابل قبوله
3-تو اين مورد x1 حذف ميشه و i900 و hd دوربينهاي خيلي خوبي دارن و حتي با n82 ميتونن رغابت كنن ولي فقط تو روز يعني تو نور كم فاصلشون با n82 زياد ميشه
4-هر سه خوبن
5-هر سه دارن
6-فقط امنيا 16 گيگ مموري داخلي داره و مموري هم تا 16 گيگ ساپورت ميكنه
7-امنيا بين اين سه تا صداي بهتري داره
8-نميدونم اصالت يعني چي.ولي هر سه گارانتي هاي خوبي دارن
9-تو اين قسمت hd حذف ميشه
حالا امتياز ها رو حساب ميكنيم
1-هر سه يه امتياز ميگيرن پس هيچي
2-hd امتياز بالاتري ميگيره: hd 1
3-اينجا hd و امنيا هر كدوم يه امتياز ميگيرن: hd 2.......omnia1
6- omnia 2
7-omnia 3
9-omnia 4....x1 1
پس امنيا با 4 امتياز برنده شد پس شك نكن و برو بخرش.تازه موارد ديگه اي هم هست مثل سرعت بالاتر امنيا و موس و....
اگه ار نظر قیمتی بخوای امنیا از همه بهتره ولی کلا من hd رو قبول دارم.
از هر لحاظ که حساب کنی i900 بهترین گزینه ی برای شما هست
چون توی امکانات بین این دو گوشی سرتره
از ایکس وان هم بیخیال شو با این که گوشی خوبی هست ولی چندان به کارنمیاد و قیمت نسبت بالایی داره همچنین hd
اول htc hd بعد امنیا!
سلام.
شما زمانی که میخوای 500 تا 600 تومن هزینه کنی عملا" 2 تا گزینه بیشتر نداری و HD خود بخود حذف میشه .بین امنیا و X1 هم هر دو یک سیستم عامل دارن در مورد صفحه بزرگتر امنیا کیفیت تصویر بهتر X1 .
دوربین بهتر در هر دو مورد امنیا.در مورد شبکه اینترنت تفاوت چنداننی ندارن فقط شاید بخاطر بزرگتر بودن LCD یک مقداری برای دیدن صفحات وب امنیا بهتر باشه.
WIFI و GPS هردو دارن و تقریبا" برابر .
حافظه بالا امنیا با 16 گیگ اینترنال مموری و قابلیت ساپورت مموری کارت (البته مموری داخل پک نداره )اما X1 مموری داخلی (Storag ) نداره و یک کارت 4گیگ داخل پکش هست.
از نظر واکمن بودن من هیچ کدوم رو تست موسیقی نکردم.از نظر اصالت هر دو نجیبب زاده هستن.(البته فعلا" هم میخوان درس بخونن قصد ازدواج ندارن)
گارانتی ها هم هر دو خوب که امنیا گارانتی اصلیش پارس مایکروتل و X1 سیتادل.
ضمنا" بنده هر گونه انتساب نصبی و سببی به دو شرکت سازنده را قویا" تکذیب میکنم و تنها با توجه به استفاده از هر دو دستگاه تجربیات خودم رو بیان کردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)