سلام
میگم کسی براش(Alpha) واسه در آوردن اون حالت زبری روی پوست صورت و گردن و... رو نداره؟؟؟
تو تاپیک تکسچر پست ندادم چون به نظرم این با تکسچر فرق داره...
خوب اگه کسی چیزی داره لطفا رو کنه که لازم دارم نافرم...![]()
سلام
میگم کسی براش(Alpha) واسه در آوردن اون حالت زبری روی پوست صورت و گردن و... رو نداره؟؟؟
تو تاپیک تکسچر پست ندادم چون به نظرم این با تکسچر فرق داره...
خوب اگه کسی چیزی داره لطفا رو کنه که لازم دارم نافرم...![]()
The Gnomon Work Shop -Detailing characters:Zbrush Alpha Library
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farzad.wow; 11-04-2009 at 14:43.
فرزاد این همش براشه؟؟؟
من قبلا فکر میکردم آموزشه...
خودت دانلود کردی؟؟؟
فرزاد این مگه چند تا براش داره که اینهمه حجمشه ؟
خودت دانلود کردی ؟
اگه واقعا براش هاست منم دانلود کنم
؟
منم همین :dفرزاد این مگه چند تا براش داره که اینهمه حجمشه ؟
خودت دانلود کردی ؟
اگه واقعا براش هاست منم دانلود کنم
ممنون فرزاد جون...
ولی اینو جاهای دیگه هم دیده بودم...
ولی من کارم رسیده به پوست و باید از همین امروز کار رو شروع کنم...اگه بخوام اینو دانلود کنم اسپیدم پایینه حدودا 4_5 روز باید شبا بزارم دانلود کنه تا تموم بشه
اگه یه چیز کم حجم تر باشه خیلی بهتره...
اگه خودت دانلود کردی خواهشا اون براش هایی که به پوست انسان(زن) جور در میاد رو برام آپ کن..
آقا من اینو پیدا کردم خودم دارم دانلودش میکنم گفتم بزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن:
Alpha Library for ZBrush
521 psd | ≈512x512 | 61 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بچه ها من اینو دان نکردم اما فک می کنم .......................... حالا اگه می خواین بگین من دانش کنم ............. چون من سرعتم خیلی خوبه .............
سلام من از Gnomonology یه چیزی ÷یدا کردم FRee Download هست 10 مگ هم بیشتر نیست .....
یکی دیگه هم یابیدم .....................75 مگ هست برین حالشو ببرین .........................
Create amazing designs and details on all your ZBrush creations, with over 600 16bit Alpha images from AsileFX. All images are 512 x 512 pixels, provided in the PSD format. Includes a JPEG thumbnail version of all images for easy reference
while modeling.
ORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)