تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: چرا آینه ها اینطور هستند؟!!!

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض چرا آینه ها اینطور هستند؟!!!

اول از همه سلام
    یه سوال داشتم و هر چی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که سوالم به فیزیک نزدیک تره...
    میخواستم بدونم:چرا وقتی دو تا آدم همدیگر رو می بینن اشکالی در چهره ی هم پیدا نمی کنن(مثلا همون چهره ای رو میبینن که همیشه دیدن)ولی وقتی جفتشون میرن جلوی آینه و همدیگرو تو آینه می بینن،یه جای صورت هم رو کج و کوله میبینن؟(اگه تا حالا ترجبه نکردید،پیشنهاد می کنم تجربه کنید)
    می خواستم بدونم دلیل علمیش چیه؟خطای چشمه؟یا چیز دیگه ای هست؟
    ممنون

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

مشکل از آینه هست!

از این جور اتفاقات در آینه‏های ساخت داخل زیاد میفته، از آینه‎های خارجی و مرغوب استفاده کنید مشکل حل خواهد شد...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

ببخشید بنده از آینه های خارجی استفاده می کن...از آینه ی تو راهرو گرفته تا آینه ی توی آرایشگا ها...همه ی آوناا اینطور هستند....ولی من هر چی فکر می کنم حس می کنم باید دلیل علمی داشته باشه...نمی دونم چرا فکرم رو مشغول کرده....شاید هم همه ی ما همینطوری هستیم و در واقع آینه چهره ی واقعی رو نشون می ده
    ممنون
    Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 11-04-2009 at 00:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر میکنم دلیل این باشه که توی آینه که نگاه میکنید ، یک تصویر Close Up میبینید از چهره فرد و توجهتون به چهره است فقط ، و به جزئیات اطراف توجهی ندارین

و دلیل روانشناسی شاید این باشه که در ذهن همه انسان ها ، آینه جایی هست برای دیدن خطا ها و عیب و ایراد ها ، و ما جلوی آینه بیشتر دنبال عیب و ایراد هستیم ، در حالی که وقتی رو در رو هستیم ، دنبال رابطه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

نمی دونم ولی من به همه چیز اطراف هم توجه دارم؟یعنی برای شما اتفاق نیفتاده؟در ضمن وقتی هم خودمون،خودمونو تو آیته میبینیم یک تصویر close up داریم...ولی کج و کعوج نمیبینیم
    Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 11-04-2009 at 00:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب این که شما وقتی رو در رو با کسی هستید ، ناود آگاه ذهن شما باید یک تصویر باز رو پردازش کنه و خیلی ریزکاری ها از قلم میفته ، اما توی تصاویر نمای بسته ( کلوز آپ ) ذهن تمرکز بالایی داره و جزئیات به چشم میاد

من نمیدونم که برام اتفاق افتاده یانه ، اما شاید شما اون موج رو از یک زاویه خاص دارین میبینین ، یا شاید روی تصویر خودتون هم هست ، اما اینقدر تصویر خودتون روتین شده براتون که دیگه توجهی ندارین

امیدوارم که توی ذهن شما چیزی شبیه به فیلم های خون آشام نباشه که آینه ها چیز های پنهان رو نشون میدن چون آینه ها به جز به شیشه و یه لایه جیوه ، چیز خاصی نیستن ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

اما اینقدر تصویر خودتون روتین شده براتون که دیگه توجهی ندارین

امیدوارم
    خب آخه مشکل اینه که من فقط اینطور نیستم و طرف مقابل من هم اینطور میشه...نمی دونم...ولی فکر نمی کنم دلیل علمی این باشه که ما روی جزئیات تمرکز میکنیم...چون در مواقع عادی هم همونطور نگاه کنیم و به جزئیات هم توجه کنیم باز هم چیزی دیده نمیشه...بهتون پیشنهاد میکنم این رو امتحان کنید و با یکی دیگه برید جلوی آینه

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

دلیلی که به ذهنم می رسه اینه که وقتی شما از رو به رو به فردی نگاه می کنید همه اجزاء متقارن و با فاصله برابر هستند یعنیچشم چپ و راست یک فاصله تا شما را دارند
    اما وقتی فردی کنار شما ایستاده است و شما دارید تصویر او را در آینه می بینید فواصل متفاوتی از اجزای چهره آن شخص می بینید
    در نهایت من تا کنون به این پدیده بر نخورده ام. شاید دوست شما مشکل آناتومی داشته باشد!!

9. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم با نظر دوستمون zahedy موافقم.شاید دلیلش اینه که وقتی از رو به رو نگاه می کنی پرتوهای نوری که با صورت فرد مقابل برخورد می کنن مستقیم به چشم می رسن.ولی توی آینه ها اول پرتوی نوری که از صورت فرد مقابل میاد به آینه می خوره وبازتاب اون به چشم وارد می شه.که ممکنه اشکال توی آینه یا زاویه ی قرار گرفتن تاثیر داشته باشه.می تونی پشت طرف مقابل بایستی طوری که بتونی آینه رو ببینی و دقت کن که باز هم اشکالی داره؟مطمئنن اگه باز هم اشکالی در تصویر بود مشکل از آینه هست وگرنه با تغییر زاویه ی دید این مشکل باید بر طرف شه.منم اینو تجربه کردم!

11. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

مممنون از راهنمایی هاتون...ولی جالب این بوده که من همه ی زاویه ها رو امتحان کردم و از افراد مختلف هم استفاده کردم ولی بازم این اتفاق افتاده ولی در هر صورت بنده تقریبا مجاب شدم که شاید دلیلش این باشه که همه ی آینه ها رو اینطور می سازن...شایدم بازم خطای دید باشه...ولی در هر صورت ممون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •