تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: کدام یک از این دو سیستم را تائید میکنید؟

داره خودمونی میشه asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کدام یک از این دو سیستم را تائید میکنید؟

سیستم شماره 1 :

cpu: E5200
    Main: Biostar tp43d-a2
    Hard : Seagate 500G 32MB 7200

سیستم شماره 2:

cpu: Phenom 8650
    Main: Giga ma770-ds3
    Hard : Seagate 500G 32MB 7200
    اگر مین بهتری برای سیستم AMD سراغ دارید بگید

بقیه قطعات رو دارم . 4 گیگ رم ocz gold bus 800 . برای فتوشاپ و اتو کد ( حرفه ای ) و 3dmax ( در حد متوسط ) ، اهل بازی هم نیستم

بودجه من هم 250 تومن است . از قبل عید دست نگه داشتم تا الان . ولی دیگه بی سیستمی فشار آورده . هر کدوم که تائید شد همون رو می‏‎‌خرم
    Last edited by asus; 10-04-2009 at 19:29. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سیستم شماره 1 :

Cpu: E5200
    main: Biostar tp43d-a2
    hard : Seagate 500g 32mb 7200

سیستم شماره 2:

Cpu: Phenom 8650
    main: Giga ma770-ds3

بقیه قطعات رو دارم . 4 گیگ رم ocz gold bus 800 . برای فتوشاپ و اتو کد ( حرفه ای ) و 3dmax ( در حد متوسط ) ، اهل بازی هم نیستم

بودجه من هم 250 تومن است . از قبل عید دست نگه داشتم تا الان . ولی دیگه بی سیستمی فشار آورده . هر کدوم که تائید شد همون رو می‏‎‌خرم
    سیستم دومی پیشنهاد میشه.چون تعداد هسته های بیشتر تو این نرم افزار بهتر جواب میده و هر چی تعداد هسته ها بیشتر بشه عملکرد سیستم تو این نرم افزار بالاتر میره.ولی اگه بتونی یه خورده اورش کنی که عالی میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

متاسفانه من اور کردن بلد نیستم . منبع فارسی مناسبی برای یادگیری اور سراغ ندارید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نظر دیگه ای نیست؟

داره خودمونی میشه p30fin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوست عزیز سیستم دوم خیلی بهتر هست برای کارای محاسباتی بدلیل تعداد هسته بیشتر و در مورد مادربردی که انتخاب کردی مادر برد خوب و امکاناتش هم خوبه و با CPU مچ میشن ولی من مادربرد Asus M3A رو پیشنهاد میدم بدلیل بهره گیری از جدید ترین دانش و کیفیت و دوام بالا قطعات مادربرد و در خصوص هارد هم بنظرم مارک سامسونگ بهتره چون هاردهای جدید سامسونگ از نظر کارائی و دوام در شرایط سخت ارتقاء پیدا کرده و از کیفیت بهتری برخورداره .

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز سیستم دوم خیلی بهتر هست برای کارای محاسباتی بدلیل تعداد هسته بیشتر و در مورد مادربردی که انتخاب کردی مادر برد خوب و امکاناتش هم خوبه و با CPU مچ میشن ولی من مادربرد Asus M3A رو پیشنهاد میدم بدلیل بهره گیری از جدید ترین دانش و کیفیت و دوام بالا قطعات مادربرد و در خصوص هارد هم بنظرم مارک سامسونگ بهتره چون هاردهای جدید سامسونگ از نظر کارائی و دوام در شرایط سخت ارتقاء پیدا کرده و از کیفیت بهتری برخورداره .
    مین Asus M3A78 و Asus M3N78 ' کدومشون بهتره ؟
    Last edited by asus; 11-04-2009 at 05:40. دليل: اشتباه تایپی

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من سیستم اول. چون با اینکه هسته ی کمتری داره ولی خیلی از جاها کارایی بهتری داره. نکته ی مهم دیگه اینکه اگه اورش کنی (تا حدود 3.5) به اندازه ی E8500 کار میکنه! در ضمن با بورد Asus P5Q بگیری بهتره (حدود 125 قیمت داره).

مین Asus M3A78 و Asus M3N78 ' کدومشون بهتره ؟
    Asus M3A78 بهتره. اگه اهل اور نیستی و میخوای سیستم ببندی و کار کنی، همون فنوم رو بگیر. ولی نظر من اینه که e5200 رو بگیر و تا 3 ببر ببین چی میشه. تو ریویو ها دیده شده که کسانی که تا 3.5 بردن از q6600 استوک بهتر شده!
    Last edited by Michael Ropy; 11-04-2009 at 12:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

سیستم شماره 1 :

Cpu: E5200
    main: Biostar tp43d-a2

سیستم شماره 2:

اگر مین بهتری برای سیستم amd سراغ دارید بگید

اولي بهتره
    سيستم اولي مادربردش به صورت اتوماتيك برات خوب آور مي كنه و نيازي به بلد بودن اور نداري

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من سیستم اول. چون با اینکه هسته ی کمتری داره ولی خیلی از جاها کارایی بهتری داره. نکته ی مهم دیگه اینکه اگه اورش کنی (تا حدود 3.5) به اندازه ی e8500 کار میکنه! در ضمن با بورد asus p5q بگیری بهتره (حدود 125 قیمت داره).

Asus m3a78 بهتره. اگه اهل اور نیستی و میخوای سیستم ببندی و کار کنی، همون فنوم رو بگیر. ولی نظر من اینه که e5200 رو بگیر و تا 3 ببر ببین چی میشه. تو ریویو ها دیده شده که کسانی که تا 3.5 بردن از q6600 استوک بهتر شده!
    من اهل اور نیستم . ولی اینکه میگی تا 3.5 اور میشه هم چیز توپیه . ولی چطوری باید این اور رو انجام بدم؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه اورش کنی (تا حدود 3.5) به اندازه ی E8500 کار میکنه!
    تو ریویو ها دیده شده که کسانی که تا 3.5 بردن از q6600 استوک بهتر شده!
    مقایسه مدل اور شده با مدل اور نشده به این شکل ، به هیچ وجه قابل پذیرش نیست ! شما فرض کن E8500 هم همینقدر اور بشه ، آیا E5200 میتونه به 8500 برسه ؟ آیا مقایسه معماری این دو پردازنده و دستورات بسیار جدیدی که 8500 از اون بهره میبره و 5200 نمیتونه بهره ببره قابل مقایسه هست ؟!
    آیا با فن استوک میشه e5200 رو تا 3500 مگاهرتز و بدون هیچ مشکل دما اورکلاک کرد ...؟
    نيازي به بلد بودن اور نداري
    کاملا مخالفم ... میشه یکمی توضیح بدید ؟
    من اهل اور نیستم . ولی اینکه میگی تا 3.5 اور میشه هم چیز توپیه . ولی چطوری باید این اور رو انجام بدم؟
    از لحاظ اور دو هسته ایهای اینتل تا یک مرز مشخص نیاز به دانش اورکلاک زیاد نیست . شما با آموزشهای همین انجمن خودمون (بخش اورکلاک پردازنده ) میتونید اورکلاک رو یاد بگیرید .

پردازنده : Amd Phenom X3 8750 با قیمت حدود 90 تومن .
    مادربرد Asus M3a .
    هارد : Seagate Barracuda 7200.12 با قیمت 60 تومن . یکی از بهترین هاردهای 500 گیگ موجود در بازار هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •