با سلام خدمت اسا تید محترم من یه سیستم میخوام ببندم تا سقف 600- 700 تومان البته مانیتور . کیبورد. موس. اسپیکر. هارد و درایوهای نوری رو دارم اگه میشه قویترین سیستمی رو که با این پول میشه بست رو معرفی کنید در ضمن گرافیک سیستم برام مهم نیست .![]()
با سلام خدمت اسا تید محترم من یه سیستم میخوام ببندم تا سقف 600- 700 تومان البته مانیتور . کیبورد. موس. اسپیکر. هارد و درایوهای نوری رو دارم اگه میشه قویترین سیستمی رو که با این پول میشه بست رو معرفی کنید در ضمن گرافیک سیستم برام مهم نیست .![]()
سلام.
LCD:LG w1952s=175
Cpu :Intel Core 2 Quad Q9550 =260
M.b:Biostar P43 D2-A7=87
Power:Green 485A=40
Vga:Ati Biostar HD4670=90
Ram:Patriot 2X2GB 800=45
کلش میشه 697 تومن . شما کار مورد نظر با کامپیوتر رو نگفتید .
من کد کارم و با سیتم فعلی اتو کد 2009 جواب نمیده در ضمن با نرم افزار etabs , safe کار میکنم
در ضمن دوست عزیز مانیتور دارم cpu سیستم خیلی برام مهمه.
خوبه . ولی با این حال این پردازنده ای که نوشتم برای شما مناسبه .در ضمن دوست عزیز مانیتور دارم cpu سیستم خیلی برام مهمه.
اگه شمابتونید تا 815 تومن خرج کنید ، میتونید یک سیستم Core i7 بخرید.
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید در ضمن اگه میشه تک تک قطعات با قیمت برام مشخص کنید تو پست قبلی شما مانیتور هم با بقیه جمع کرده بودیدخوبه . ولی با این حال این پردازنده ای که نوشتم برای شما مناسبه .
اگه شمابتونید تا 815 تومن خرج کنید ، میتونید یک سیستم core i7 بخرید.
تفاوت با Cpu :Intel Core 2 Quad Q9550میتونید یک سیستم Core i7 بخرید
core i7 در چیه؟
آخه میخوام بدونم ارزش داره پول بیشتری بابتش بدم یا نه؟
ببینید این سیستم Core i7 :ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید در ضمن اگه میشه تک تک قطعات با قیمت برام مشخص کنید تو پست قبلی شما مانیتور هم با بقیه جمع کرده بودید
Cpu :Intel Core i7 920=295
M.B:Biostar TPX58=280
Ram:3X1GB Triple Channel=80
Vga:Biostar 4670=90
Power:Green 580B=75
خب قیمتش رو هم جلوشون نوشتم . در مورد قیمت رم خیلی مطمئن نیستم ولی قیمتش بزودی میاد پایین . در هر صورت در اون مورد مشکلی نیست . میتونید 2 گیگ بخرید بعدا اضافه کنید .
تفاوتشون زمین تا آسمونه !تفاوت با Cpu :Intel Core 2 Quad Q9550
core i7 در چیه؟
ببینید Core i7 920 از سری Core i7 پردازنده های اینتل هست که چهار هسته ای هست و بر پایه LGA1366 ساخته شده و 2666 مگاهرتز فرکانس هر هسته داره و 8 هسته مجازی داره و از دستورات خاصی پیروی میکنه که Q9550 نمیتونه پیروی کنه . این پردازنده فقط توسط مادربرد جدیدی به نام X58 ساپورت میشه که قیمتش گرونه .
ولی Q9550 از پردازنده های اینتل از سری Core 2 Quad بر پایه LGA775 هست که 4 هسته واقعی و مجازی داره ، 2.8 گیگاهرتز فرکانس هر هسته هست .
کاملا مشخصه که Core i7 920 ارزش خرید بالایی برای کسی که بودجش رو در اختیار داشته باشه ، داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)