از این پس دوستان می تونن پچ های ارایه شده از کونامی و ادیت های خودشون رو در این مکان قرار بدن.
به امید اینکه این پست مورد توجه قرار بگیره.یا علی![]()
از این پس دوستان می تونن پچ های ارایه شده از کونامی و ادیت های خودشون رو در این مکان قرار بدن.
به امید اینکه این پست مورد توجه قرار بگیره.یا علی![]()
فیس کرشما بازیکن چلسی:
: لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس مسعود شجاعی بازیکن اوساسونا:
فیس فدریکو ماچدا بازیکن 17 ساله منچستر یونایتد:
فیس هامسیک بازیکن ناپولی که تو پیس بازیکن با استعدادی هم هست:
امیدوارم مسئولین صلاح بدونن و این پست رو مهم کنند![]()
Last edited by sadeghbb; 10-04-2009 at 14:32.
خب صادق جان فکر کنم تاپیکش باشه:بازم ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارهاتون رو میتونین اونجا بزارید.
موفق باشی.
اگه تاپیکی برای ادیت pes میزنین بهتره فیس و توپ و کفش و... توی تاپیک نذارین
اینطوری تاپیک شلوغ میشه
اگه به مسائلی مثل اموزش ادیت و ساختن پچ و بقیه چیزها پرداخته بشه بهتره
اموزش کار با بقیه نرم افزارها و...
نصب پچ و خیلی چیزهای دیگه
در جواب شما باید بگم که اون تاپیک قدیمی شده و کمتر کسی به اون سر می زنه یعنی کلا هیچ چیزی بنام پچ pes2009 توش نیست.خودم شخصا همه جای فروم رو گشتم ولی اون چیزی رو که می خواستم راجع به ادیت و پچهای پیس2009 پیدا نکردم فقط یه جا بود که اونم توی قسمت بازی های کامپیوتری بود گفتم چه بهتر که یه تاپیک اختصاصی داشته باشه.حالا هر جور صلاح می دونین تا ما همون کارو بکنیم.
چشم.حتما این کارو می کنیم.من یوزر شما رو تو قسمت Pes 2009 دیدم .از شما و دیگر کسانی که تو کار ادیت و پچ های pes هستن کمک میخوام برای هرچه پر رنگ شدن این تاپیک![]()
خیلی تاپیکه خوبیه واقعا یه همچین چیزی واسه pes2009 کم بود.
فقط نگفتین چه جوری اینارو به بازی اضافه کنیم!
من در خدمتم...چشم.حتما این کارو می کنیم.من یوزر شما رو تو قسمت pes 2009 دیدم .از شما و دیگر کسانی که تو کار ادیت و پچ های pes هستن کمک میخوام برای هرچه پر رنگ شدن این تاپیک
یک سری فایل های اموزشی ادیت pes قرار میدم تا دوستان کمی با محیط و نرم افزار ها اشنا بشن
سلام دوستان من یه اموزش دارم که بریا خودم خیلی عال بود ابتدا برنامه زیر رو دانلود کیند و سپس اموزش رو بخوانید
حالا این برنامه رو باز کنيد.دکمه ي load رو بزنيد و فايل PES2009_EDIT01 رو که در جاي سيو بازي در My Documents هستش رو باهاش باز کنيد.حالا از قسمت select team تيمي که بازيکن توش بازي مي کنه رو پيدا کنيد و روي بازيکن مد نظرتون دابل کليک کنيد.در قسمت face texture و hair texture مي تونيد يک شماره بهش اختصاص بديد. براي دادن شماره در فيس از شماره 2080 تا 2226 و مو ها هم از 5710 تا 5818 مي توانيد استفاده کنيد.در آخر هم حتما دکمه ي save را بزنيد.حالا يک مثال:مثلا شما فيسمسعود شجاعی را داريد و مي خواهيد شماره ي به فرض مثال 4469 را به آن اختصاص دهيد.بعد از انجام کارهاي بالا فايل bin شجاعی را به اين صورت rename مي کنيد:unnamed_4469 و آن را در کيت سرور و پوشه ي cv06.img کپي مي کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)