سلام به نظرتون برای اینکه توی کنکور زبان جزو بهترینها و تک رقمی ها باشی چه کتابایی رو باید بخونی ؟ممنون![]()
سلام به نظرتون برای اینکه توی کنکور زبان جزو بهترینها و تک رقمی ها باشی چه کتابایی رو باید بخونی ؟ممنون![]()
منابع مهم کنکور زبان :
bridging the gap 1,2
کتاب گرامر سبز تخصصی قلم چی
و کتاب زرد reading قلم چی
و کتاب مفید grammar english in use در سطح خودتان
برای عمومیشم کتاب سفید گاج رو پیشنهاد میکنم
مرسی به من توصیه شده بود علاوه بر اینها 504رو هم بخونم به نظرتون مفیده؟این bridging the gap خیلی سطحش پایینه واقعا درسته که اون منبع کنکوره؟
تو این تاپیک هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rosenegarin13; 20-04-2009 at 01:35.
سلام دوستان من امسال مخوام تو كنكور سراسري رشته زبان انگليسي امتحان بدم خوب تا الان كتابهايي مثل 504 absolutely essential words & bridging the gap &basic grammar in use & toefl ibt (barons ) & .... و دو تا كتاب ديگه مربوت به گرامر رو خوندم اما با اي وجود احساس ميكنم كه خيلي مونده كه به اون سطح برسم خواهشا اگه ميدونيد كتابي يا هر گونه منبعي كه قابل دسترس باشه رو معرفي كنيد .
با سپاس .![]()
منم خيلي دنبال منبع خوب مي گردم
كلا منابعي كه سازمان سنجش معرفي مي كنن خوب هست
ولي از من به شما نصيحت حواستون به دروس عمومي باشه
اگه زبان 100 هم بزنيد بايد عموميتون قوي باشه تا بتونيد قبول شيد
u k hamasho khundi dg
man zaban mikhunam
kudum gerayesh mikhay bkhuni?
adabiat motarjemi?
Hello there
Well baby ,I propose you to take a look at LONGMAN Advanced Learners Grammar or if it seemed to be hard try Modern English Grammar
:These books may help you out
English vocabulary in use ( Intermediate - Upper intermediate - Advanced
s1001 essential words
that's all
try hard and focus to stay on target. don't miss the point and never confuse Grammar skills with Vocabs
I mean there are a lot of exceptions involved like some fixed expression we have in Vocab that doesn't make sense and you cannot justify them with grammatical rules just let it pass and keep them in your head
So long
Last edited by mrcoffee; 09-06-2009 at 18:22.
bridge the gape 1 2 3
ketabe 504
gramere pishdaneshgahi k 5 ta soale zabane omumi az oone
nelson test
ketabe zard baraye readinge ghalamchi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)