تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: تفاوت ویستا 64bit با 32bit

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض تفاوت ویستا 64bit با 32bit

سلام دوستان
    ببخشید میشه یکی توضیح بده که ویستا 64 بیت با 32 بیت از همه نظر مثل ظاهر یا ... چه تفاوتی داره ؟ و ایا بازیها روی 32 بیت بهتر اجرا میشند یا 64 بیت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید میشه یکی توضیح بده که ویستا 64 بیت با 32 بیت از همه نظر مثل ظاهر یا ... چه تفاوتی داره ؟ و ایا بازیها روی 32 بیت بهتر اجرا میشند یا 64 بیت ؟
    1)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
    2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
    3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
    ز همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!

4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !

3. این کاربر از R_M_1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

1)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
    2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
    ز همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!
    4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
    خوب من 2 گیگ رم دارمو همون 32 بیتی هم ادرس دهی میکنه پس لذومی نداره 64 بیتی تهیه کنم . درسته ؟
    _ از کجا بفهمم سی پی یو من 64 بیتی میساپورته ؟
    Dual-Core CPU E5200 @ 2.5 GHZ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    No where

پيش فرض

فکر کنم فقط 4 هسته ای ها ساپورت کنن
    من 4 هسته ای دارم و از اول 64 بیتی استفاده کردم تا حالا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- خوب من 2 گیگ رم دارمو همون 32 بیتی هم ادرس دهی میکنه پس لذومی نداره 64 بیتی تهیه کنم . درسته ؟
    2- از کجا بفهمم سی پی یو من 64 بیتی میساپورته ؟
    Dual-Core CPU E5200 @ 2.5 GHZ
    1- بله. می تونید قید کمی کارایی بیشتر رو بزنید.
    2- ساپورت میکنه.

برای اطلاعات بیشتر, تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاسخ سوال " 1-5 سیستم عامل 32 بیتی بهتره یا 64 بیتی؟ کدوم یکی رو بگیرم و روی سیستم نصب کنم? + تشخیص 32 بیتی بودن یا 64 بیتی بودن سیستم عامل و پردازنده "

رو چک کنید.

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1)از نظر ظاهر هیچ تفاوتی

با تشکر از دوست خوبمون که جواب دادند اما متذکر شوم که
    دوست عزیز برنامه هایی که برای 64 بیت باشند اصلا روی 32 بیت اجرا نمی شوند نه اینکه ..........
    از نظر سخت افزار وقتی روی سیستمتون cpu از نوع 64 بیتی باشه کافیه دیگه نمیخواد به چیزی دیگه نگاه کنید ....
    در 64 بیتی ها برای استفاده بهینه از ویندوز 64 بیتی رم پیشنهادی سیستم باید 4 گیگ باشه.....

در ضمن ویندوز 64 بیت برای کسایی که سیستمشون ساپورت بکنه خیلی بهتر و سریعتر هم خواهد بود من خودم چند ساله دارم بین ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی سوییچ میکنم ، 64 بیت از نظر سرعت خیلی بهتر هست حتی اجرا برنامه ها و بازی های 32 بیتی به دلیل اینکه ویندوز از تمام قدرتش در 64 بیتی استفاده میکنه خیلی بهتر و روانتر هست .... به نظر من اگه بازی شما در 64 بیت اجرا میشه همونجا باززیش کن

8. 2 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از دوست خوبمون که جواب دادند اما متذکر شوم که
    1)دوست عزیز برنامه هایی که برای 64 بیت باشند اصلا روی 32 بیت اجرا نمی شوند نه اینکه ..........

2) از نظر سخت افزار وقتی روی سیستمتون cpu از نوع 64 بیتی باشه کافیه دیگه نمیخواد به چیزی دیگه نگاه کنید ....
    در 64 بیتی ها برای استفاده بهینه از ویندوز 64 بیتی رم پیشنهادی سیستم باید 4 گیگ باشه.....

3) در ضمن ویندوز 64 بیت برای کسایی که سیستمشون ساپورت بکنه خیلی بهتر و سریعتر هم خواهد بود من خودم چند ساله دارم بین ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی سوییچ میکنم ، 64 بیت از نظر سرعت خیلی بهتر هست حتی اجرا برنامه ها و بازی های 32 بیتی به دلیل اینکه ویندوز از تمام قدرتش در 64 بیتی استفاده میکنه خیلی بهتر و روانتر هست .... به نظر من اگه بازی شما در 64 بیت اجرا میشه همونجا باززیش کن
    با سپاس از دوست عزیزم کاوه !
    1) منظورم این بود برنامه های 32 بیتی روی ویندوز 32 و 64 یکسان اجرا میشوند و تفاوت سرعت فقط وقتی است که برنامه هم برای 64 بیتی نوشته شده باشد !
    2) بجز CPU اگر قطعات دیگر مثل کارت کپچر و اسکنر و پرینتر و ... اگر 64 بیت ساپورت ؛ نباشن و درایور یرای ویندوز 64 بیتی ارائه نداده باشند ؛ قابل استفاده نیستند !
    مشکلی که من با پرینتر لیزری HP ام داشتم و مشکلی که همچنان با کارت کپچر LEADTEK WINFAST ام دارم که 32 بیتی است و در ویستا 64 قابل شناسایی نیست !!!! پس سایر قطعات هم مهم است !
    3) همانطور که عرض کردم اگر "بازی خاصی که 64 bit ساپورته " رو مدنظر داشته باشی 100% ویندوز 64 بهتره !

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازی ها هم فکر کنم الان همه بازی های جديد قابليت اجرا رو 64 بيتی را دارند من که مشکلی تو اين ضمينه نداشتم

داره خودمونی میشه neocheerfull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان!
    من بین دو تا لپ تاپ گیر کردم که یکی از تفاوتاشون روی ویندوز bit64 vista businessو 32bit vista home premium هست!
    کدومش بهتره؟
    از لحاظ نصب نرم افزار و گیم و اینجور چیزا!!!!
    به من گفتند که نرم افزار 32 رو 64 اجرا می شه و مشکلی نداره!!!!

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تقریبا 64 بیت بهتره!!!
    اما 32bit برای بازی ها و برنامه های قدیمی خیلی بهتره ضمن اینکه برنامه های 32 روی 64 تا حالا نشنیدم که اجرا بشه. حتی اگه شما توی درایو های گرزافیک pc دیده باشید دو نوع درایو مختلف ارایه می شه : win2k(32bit),win64bit
    که win2k روی 64 بیت اجرا می شه ولی win64bit روی سیستم 32 بیتی جوابگو نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •