به نام خدا
سلام خدمت اساتید
من یه متن دارم که باحروف بزرگ نوشته شده است ولی میخوام به حروف کوچک تبدیل بشه
آیا نرم افزاری یا روشی وجود داره
مرسی
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
من یه متن دارم که باحروف بزرگ نوشته شده است ولی میخوام به حروف کوچک تبدیل بشه
آیا نرم افزاری یا روشی وجود داره
مرسی
در زبانهای برنامه نویسی این کار فقط با یک کلمه ( دستور ) قابل انجام است ، به همین خاطر فکر نکنم که چنین نرم افزاری ساخته بشه!
![]()
متنتون رو واسم بفرستید تا تبدیل شده انرا بلافاصله تقدیم کنم!
بفرمایید ، برای شما نوشتم !
کافیست که متن خود را در دایرکتوری برنامه داخل یک فایل با نام text.txt ذخیره کنید ، سپس روی برنامه کلیک کنید تا تمام متن شما تبدیل به حروف کوچک شود !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام
خیلی لطف کردید جواب دادید
این برنامه ای که معرفی کردید از حالت فشرده خارج نمیشه!
راستی برای عکس این جریان (یعنی حروف کوچک به بزرگ )هم کار میکنه؟
بازم ممنون
Last edited by آنتی; 09-04-2009 at 21:43.
برای هر دو مورد تو محیط word از shift + F3 استفاده کن
با سلام پیشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که در راست کلیکش این امکان رو داره که متن انتخاب شده رو به حروف کوچیک یا بزرگ تبدیل کنه تو ورد هست هست ( متن رو انتخاب کنین و دکمه ی CTRL + D رو فشار بدین تو اون پنجره هست)
سلام شما شاید فایل رو ناقص دانلود کردید ، من خودم امتحان کردم مشکلی نداره !این برنامه ای که معرفی کردید از حالت فشرده خارج نمیشه!
با تشکر از دوست عزیزمون ، راحت ترین روش رو گفتند !برای هر دو مورد تو محیط word از shift + f3 استفاده کن
اگر ورد رو سیستمتون نصب نیست و نمی خواهید نصب کنید بگید که من این قابلیت رو به برنامه اضافه کنم تا شما از این برنامه کم حجم استفاده کنید ...راستی برای عکس این جریان (یعنی حروف کوچک به بزرگ )هم کار میکنه؟
![]()
آفرین! اینو نمی دونستم. با تکرار زدن کلیدهای ترکیبی Shift + F3 به ترتیب اتفاقات زیر رخ می دهد:
1- تبدیل به حروف کوچک
2- حرف اول بزرگ بقیه کوچک
3- تمام حروف بزرگ
بازم سلام
خیلی کاربری وراحته
بازم ممنون
ورد را همیشه نصب میکنم و همان shift +f3 خیلی راحته
ازهمه دوستانی که توجه کردند متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)