سلام
چرا وقتی وی سي-دي رايت ميکنم(با نرو) دسگاهی که وی سي-دي رو پخش ميکنه (منو )رو نشون ميده امّا عمليياتی روی منو نجام نميده و دکمه پلی هم کار نميکنه¿ مگر انکه picture navigation رو انتخاب و اینتر کنم تا فيلم پخش بشه¿
سلام
چرا وقتی وی سي-دي رايت ميکنم(با نرو) دسگاهی که وی سي-دي رو پخش ميکنه (منو )رو نشون ميده امّا عمليياتی روی منو نجام نميده و دکمه پلی هم کار نميکنه¿ مگر انکه picture navigation رو انتخاب و اینتر کنم تا فيلم پخش بشه¿
ميشه بيشتر توضيح بديد ؟
منظورتون رو متوجه نشدم
من هم این مشکلو دارم .
وقتی با نرو یک منو برای وی دیو سی دی درست میکنم و اون را با نرو رایت میکنم چیزی در ویدیو سی دی نشون نمیده .
اگه کمک کنید ممنون می شم
حامد khatarجان سلامنوشته شده توسط mohammad hamed
نميدونم منظور من و دوستمون رو متوجه شدی يا نه.در هر حال اینکه در طی مراحلی که هر بار بصورت خودکار و فقط` با انتخاب گزينه next پيش ميره¡مارا به جايی راهنمايی ميکنه که بايد منو بسازيم.درسته¿ و بعدش ادامه ميديم تا اینکه وی سي-دي رايت ميشه.
حالا هنگام پخش وی سي-دي وقتی که سي-دي توی دستگاه ميره طبق معمول يک منويی که خودم واسش درست کرده ام نمايش داده ميشه که در حالت عادی با هدايت منو بر روی پنجره ميبايد فيلم شروع بشه.در حالی که اینجور نميشه و بايد همون کارايی رو که گفتم انجام بدم.فکر کنم چيزی رو جا ننداختم.امين رخ
شما مال من رو كه درست كردم ببين ... بگو فرق اش با ماله خودت چيه؟؟نوشته شده توسط amin_rogh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجره منوی شما خيلی بزرگ هست وتمام کادر رو گرفته.در حالی که من پنجره منو را در يک بک گراند بايد بگذارم و ميتونم 1-2 -3 يا چند پنجره در 1 بک گراند بگزارم..راستش بلد نيستم چجوری بايد مثل شما شکلش رو توی فروم بزارم تا شما ببينيد.
ببخشید علی جان. خوب که نگاه کردم ديدم هيچ فرقی نداره.ببخشيد.
خوب حالا شما ببين که اون ستاره ها يا هرچی که لينک به فيلم دادن درسته يا نه... نرو قبل اين که رايت کنه يه Preview داره که ميتونی ببينی که اون چيزی که ميخوای هست يا نه... شما ببين رو ستاره هات ميتونی کليک کنی؟ يا با کنترل ميتونی انتخابشون کنی؟نوشته شده توسط amin_rogh
فكر كنم يه چيزايي گرفتم
البته علي جون عكس رو اونقدر كوچيك كرده كه من از عكس سر در نياوردم
شما منو براش انتخاب ميكني بعد وقتي تو دستگاه ميزاري منوها رو نشون ميده ولي Play نميشه درسته؟
اگه اينطوره که خوب منو رو غير فعال کنيد
اميدوارم هم من منضور رو گرفته باشم هم شما منظور من رو
![]()
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
حامد جان عكس clickable thumbnail هست روش كليك كن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)