دوستان اگه میشه نظراتتون رو بگید.
اگه کسی از دوستانم بتونه گوشیهای خاص رو معرقی کنه ممنون میشم.
(منظور از خاص بودن اینه که از گوشیهای عرف نباشه که تو بازار ریخته)
مرسی.موفق باشید.
دوستان اگه میشه نظراتتون رو بگید.
مرسی.موفق باشید.
تو اين رنج iphone و htc touch hd هستن كه به نظر من hd بهتره.اين دو تا گوشي بهترينها هستن ولي خب سري 8800 نوكيا هم شايد باشه كه گوشيهاي لوكسي هستن و دست هيچ كس نيست ولي امكاناتي ندارن.اگه صبر كني قيمت hd پايينتر مياد اونوقت ميتوني بخريش.اگه ميتوني صبر كني تا يه چند روز ديگه i8910 مياد كه كاملترين گوشي اي هست كه تاحالا ساخته شده اگه هم نه كه پيشنهاد من hd هست.راستي بگو از گوشيت چه انتظاراتي داري؟
منم می گم hd بخر چون واقعا باهاله یا اگه کیبورد می خوای می تونی رو پرو فکر کنی .
یا اگه با ویندوز حال نمی کنی iphone بگیر .
من نمی دونم چرا هر کسی که می یاد مشاوره کنه انتظارات خودش رو نمی گه!دوستان اگه میشه نظراتتون رو بگید.
مرسی.موفق باشید.
شما بگو انتظاراتت چیه!
hd بخر ولي يكم صبر كن كه قراره ارزون بشه
من هم با دوستمون موافقم.
با این قیمت بهترین گزینه همون پاکت پی سی هست.
من خودم یه ساله که یه htc p4350 دارم. 620 خریدم و فوق العاده هم ازش راضیم.
هر نرم افزار در هر زمینه ای که بخوای هم براش هست.
دوستان د رابطه با HD اصلا دیده خوبی ندارم نه راجعبه امکاناتش بلکه راجعبه آینده بازارش
من عادت دارم هر گوشی که میاد سری اول میخرم.6630 خریدم 500 5 ماه بعد شد 250 N73 خریدم 600 بعدش شد 300 .N95 خریدم 900 بعدش شد 300. F480 خریدم 500 الان شده 290 و ویوتی خریدم 450 4ماه دستم بود فروختم 150 آها 3250 خریدم 400 3ماه بعدش شد 250.دیگه خسته شدم راستش.جریان Hd هم همینجوری میشه سیاست سامسونگم که میدونین به 5 ماه نکشیده اگه فروش گوشی خوب باشه قیمتاشو میشکونه.
حالا بحث اینجاست نداشتن افت قیمت فاهش برام خیلی مهمه.دوربین اصلا برام مهم نیست.سیستم عامل قوی مهمه و اینکه بیشتر دنبال گوشی های خاص هستم که زیاد کسی نمیشناسه یا خیلی محدود وارد بازار میشه.
نظرت درباره آیفون چیه؟
دوربینش معمولیه که میگی برات مهم نیست
سیستم عامل خیلی خوبی داره
خیلی هم زیاد نیست
اتفاقا یکی از گزینه هام آیفونه.چون آیپاد تاچ دارم و میدونم چه شاهکاریه.ولی همین داشتن آیپاد تاچ یکم مرددم کرده.
به هر حال مرسی.
گوشی های اچ تی سی خیلی افت قیمت ندارن دست هر کسی هم نیست ویندوز موبایلم که سیستم عامل خیلی خوبیه ولی اگه دوربین برات مهم نیس آیفون میتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)