به نظر شما چرا بازی هایی که تو ایران ساخته و پخش میشه اصلا محبوب نمیشه؟
چرا مخاطب به سمتشون جذب نمیشه؟
جواب از شما:
به نظر شما چرا بازی هایی که تو ایران ساخته و پخش میشه اصلا محبوب نمیشه؟
چرا مخاطب به سمتشون جذب نمیشه؟
جواب از شما:
عدم ساپورت مالی و نبود تجهیزات فنی
نظر من : چون بیشتر از اینکه سرگرم کننده و اموزنده باشن ، اهداف سیاسی و مغز شوری دارند
داستان مزخرف رو هم بهش اضافه کنید
شخصیت پردازی های ضعیف
داستان تکراری...
کار ضعیف و قیمت بالا
با درود بر شما .
نخست فکر کنم باید بنویسم به دلایل زیر :
1 - گرفتن وام های میلیاردی شرکت های بازی سازی از صندوق حمایت وزارت صنایع و معادن و خرج کردن تنها چند میلیون تومان برای ساخت بازی و بالا کشیدن ما بقی پول (رانندگی در تهران) ، این در حالیه که برای ساخت بازی مانند need for speed تنها یک دهم کل وامی که این شرکت گرفته هزینه شده .
2 - استفاده از نیروی کار غیر متخصص و ارجحیت دادن رابطه به ضابطه . یا به عبارت دیگر پارتی بازی .
3 - استفاده از موتور های آماده رایگان و یا غیر استاندارد با قیمت های پایین و عدم استفاده از موتور های بازی قدرتمند مانند Game Brio .
4 - عدم آموزش و آماده سازی نیروی متخصص در زمینه های گرافیکی .
5 - وارد شدن سیاست به عرصه تولید نرم افزار و جلوگیری از استفاده از خلاقیت ها ( در کشوری که بازی Crazy Frog ممنوع اعلام میشود وضع بهتر از این هم مگر میشود ؟).
6 - نمایشنامه های بسیار ضعیف و جلوگریری از دخالت مورخین ، نمایشنامه نویسان و داستان سرایان قدرتمند و نامی ایران .
7 - عدم اجازه فعالییت و حمایت در این زمینه از شرکت های خصوصی دارای نیروی کار متخصص اما پشتوانه مالی ضعیف .
8 - عدم در دسترس بودن اسکرنر های سه بعدی و یا موشن کپچر برای شرکت های خصوصی (فقط برای شرکت های گنده مثل فارابی و ایران خودرو)
9 - گند های سیاسی سران حکومت و تحریم ایران حتی در زمینه های بسیار سطح پایین برای نمونه Cpanel .
10 - عدم استقبال سرمایه گزاران از موضوعاتی با اهداف غیر سیاسی .
بدرود و پاینده ایران
چون تنها هدف بازی سازهای ما گرفتن وام دولتی و نپرداختن اونه
چون تنها هدف بازی سازهای ما گرفتن وام دولتی و نپرداختن اونه
تنها دلیلش : قانون CopyRight
100% تایید می شه ویه مورد دیگه هم اضافه می کنم قیمت های بالای بازی های نسبت به بازی های غیر ایرانی.
دوست عزیز به نظر من تنها خوبی که ایران داره اینه که قانون کپی رایت توش رعایت نمی شه.چون حقوق ها به ریال داده می شه و قیمت بازی ها به دلار محاسبه می شه.اگه کپی رایت رعایت بشه فکر نمی کنم بیشتر از سالی 1 بازی بشه خرید.تنها دلیلش : قانون copyright
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)