1- mt = 9 wp = 10
2- mt = 7 wp= 9
3- منظورت متوجه نشدم!
4- اين بستگی به کاری که ميخوای بکنيد داره نميشه همينطوری نظر داد.
5- mt = 7 wp = 10
6- mt = 4 wp =10
7- mt = 10 wp =10
8- mt = 10 = wp 9
9- mt= 9 wp = 10
من با هردو کار کردم هر 2 اين سيستم ها بی نقص هستند و همه کاری ميشه کرد از بلاگ کوچيک تا سايت های بزرگ بستگی به کاری که نياز به انجام هست سيستم را انتخاب ميشه کرد.
الان wp برای سايت های کوچيک ، بلاگ ها و سايت های نسبتا بزرگ گزينه خوبيه. mt از بعد از امدن wp و از دست دادن تقريبی بازار سايت های کوچيک و بلاگ خودش رو برده به سمته ساخت يک platform برای پروژه های بزرگ و سايت های پيچيده تر.
نکته ديگه که wp داره که باعث استقال از اين سيستم شده php بودنش هست mt نياز به برنامه نويسی به زبان perl داره برای ساخت افزونه های سفارشی و... برای همين خيلی عمومی نيست و بيشتر الان مصرف حرفه اي پيدا کرده.
در کل اول کار بايد معلوم بشه که چی هست بعد ميشه سيستم را انتخاب کرد خود سيستم به تنهايی قابل برّسی به شکل کلی نيست. حتی اگر خيلی گسترده نگاه کنيم ميشه کنار اين 2 تا از joomla, drupal, ... هم حرف زد.