وقتی برای ورود به درایوها روشون کلیک می کنم این پیغام رو میده:
choose the program you want to use to open this file
اینم عکسشه:
هرکی علتو میدونه لطف کنه سریع بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی برای ورود به درایوها روشون کلیک می کنم این پیغام رو میده:
choose the program you want to use to open this file
اینم عکسشه:
هرکی علتو میدونه لطف کنه سریع بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي بابا يه عكس رو ديگه توي رپيد شر آپ ميكني ؟ !! چرا كار كسي رو كه ميخواد كمكت كنه سخت ميكني . . .
خوب ويروس آتوران Soldat گرفتي . چون من وقتي اين ويروس رو داشتم درايو هام اين شكلي شده بودند .
اين دوتا فايل رو دانلود كن شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلازم به ذكره كه عملكرد هردو يكي هستش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين فايل هارو اجرا كن . سيستم رو ريستارت كن .
موقع بالا اومدن سيستم روي هيچ درايوي دابل كليك نكن . اگه هم خواستي بري توي درايوي explore كن .
بعد با آنتي ويروس اويرا نسخه ي جديد و همراه با آپديت سيستم رو اسكن كن ؛ فايل هاي اصلي ويروس رو پاك ميكنه و سيستمت سالم ميشه . من اين راه رو بارها روي چند سيستم امتحان كردم
موفق باشي.
بعضی از فایل هایی که با فرمت rar وقتی از open with برنامه ی win rar رو انتخاب می کنم اجرا نمی کنه.بعضی از سایت ها هم برای ورود همین مشکلات رو داره...
شايد احتمالا شما اون فايل رو دانلود كرديد . يا كلا فايل ناقص هستش ! نميدونم دليل اصلي اين يكي رو . . .بعضی از فایل هایی که با فرمت rar وقتی از open with برنامه ی win rar رو انتخاب می کنم اجرا نمی کنه
يعني چه مشكلي داره ؟!بعضی از سایت ها هم برای ورود همین مشکلات رو داره...
این جا رو یه نگاه بکن:
البته با عرض شرمندگی باید بگم باز عکسش تو راپید شیر اپ شده با snagit عکس گرفتم اما نتونستم خود عکس رو بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهان ؛ ديدم . خوب شما با فاير فاكس امتحان كن ببين همين مشكل رو داري بازم يا نه .
مشكل درايوهاتون حل شد انشالله ؟
فعلا فایل ها رو دانلود کردم دارم انتی ویروس رو اپدیت می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)