سلام.
من یک lcd 32 samsung سری 6 دارم و وصلش کردم به کامپیوتر و حالت 1920*1080 ساپورت نمی کنه ؛ کلا حالت های واید رو ساپورت نمی کنه حتی 1280*720 رو هم ساپورت نمی کنه. مدل کارت گرافیک من hd 4670 ATI هست.
اگر لطف کنید به من کمک کنیدممنون میشم.
سلام.
من یک lcd 32 samsung سری 6 دارم و وصلش کردم به کامپیوتر و حالت 1920*1080 ساپورت نمی کنه ؛ کلا حالت های واید رو ساپورت نمی کنه حتی 1280*720 رو هم ساپورت نمی کنه. مدل کارت گرافیک من hd 4670 ATI هست.
اگر لطف کنید به من کمک کنیدممنون میشم.
یعنی چی ؟ یعنی وقتی میری تو قسمت تنظیم رزولوشن ، فقط :
640X480 / 800X600 / 1024X768 / 1280X1024 میان؟
شما باید رزولوشن مورد نظرت رو "بسازی" ، تو Nvidia که خیلی راحت میری تو پنل تنظیماتش => Make Custom Resolution و بعد رزولوشنت رو میسازی.
-------
یه چک کردم فورومهای خاردجیرو ! ، یه سری ها مشکل شما رو دارن و گویا ATI خیلی محدود تر از Nvidia هست تو تنظیمات درایور و این قابلیت رو نداره ، اونها از این برنامه استفاده می کردن PowerStrip 3.8 یه لینک هم در مورد برنامش داده بودن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره دقیقا
رزولوشنش هست ولی وقتی انخواب میکنم میگه ساپرت نمیشه
خیلی عجیبه یعنی کسای که ati دارن نباید lcd واید داشته باشن؟
ایا راه حل ساده تری وجود نداره؟
کسی قصد کمک به من رو نداره؟
ایا جای هست که بتونم جوابم رو بگیرم.
یعنی رزولوشن رو انتخاب می کنی ، رزولوشن انتخاب میشه ولی مانیتور ارور میده؟اره دقیقا
رزولوشنش هست ولی وقتی انخواب میکنم میگه ساپرت نمیشه
سعی کن هرتز خروجی رو پایین بیاری
اره هست منم میزنم ولی ارور میده حتی با کمترین هرتز
واسه این lcd ما driveri هم هست شاید اگه درایور مناسب پیدا کنم خوبشه!!
Last edited by Iman Bala; 08-04-2009 at 16:57.
la32a650a1r
فکر کنم تازه خریدید !
ببینید مانیتور های سامسونگ غالبا در قسمت تنظیمات خود مانیتور تنظیم میشند به صورت واید و یا باکس ... از اونجا تنظیم کنید ...
والا یه جای داره که اندازه رو روی 16:9 و 4:3 که تصویرو باکس یا واید نشون میده. ولی بازم وقتی 1920*1080 میزارم میگه ساپورت نمیشه!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)