تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشكل در ايجاد شبكه وايرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_41852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مشكل در ايجاد شبكه وايرلس

من يه مودم TP-LINK TD-8910G و يك عدد كارت شبكه وايرلس D-LINK DWA-110 دارم و مي خوام از اينترنت به صورت وايرلس استفاده كنم.
    تنظيمات زير رو هم براي وايرلس لن انجام دادم :
    IP Address : 192.168.1.2
    Sub Mask : 255.255.255.0
    Getway : 192.168.1.1
    DNS ها رو هم دادم.
    با اين كارها كارت شبكه وصل شده ولي وقتي صفحه اينترنت اكسپلور رو باز مي كنم وارد سايت نمي شه.
    (البته بگما من با گوشي N95 كه وايرلس داره با همين تنظيمات تونستم وارد سايتها بشم)
    در ضمن اگه برنامه اي باشه كه با اين امكانات بتونه دوتا كامپيوتر رو با هم شبكه كرد رو هم بزاريد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با حذف رمز وايرلس تونستم به اينترنت كانكت شم ولي چرا با رمز كانكت ميشه ولي هيچ سايتي رو باز نميكنه در ضمن وقتي تو اين حالت پينگ ميگرم مينويسه تايم اوت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    f

پيش فرض

من که مدل کارت شبکه رو نمیدونم وایرلس داره یا نه ولی بگو ببینم مورم ای دی اس ال رو به چی وصل کردی که میخای از کارت شبکه وایرلس استفاده کنی
    .................................................. .................................................. ............................................
    برو تو تنظیمات مودم خودت یعنی تو سایت مودم بعد یه اسم برای وایرلس خودت انتخاب کن ممکنه از وایرلس کس دیگه استفاده کرده باشی مطمئن شو که چراغ وایرلس روی مودم خودت چشمک میزنه
    .................................................. .................................................. ...........................................
    وقتی با کارت شبکه دنبال وایرلس گشتی و اون اسمی که خودت گذاشتی رو نشون داد مطمئنی که به وایرلس مودم خودت وصل شدی
    .................................................. .................................................. ...........................................
    اگه ویندوز ویستا داری برو تو قسمت نتورک اند شایرنیگ سنتر ببین ارتباط برقراره اگه نبود باید یه ریست کنی کارت راه میفته
    .................................................. .................................................. ..........................................
    اگه ایکس داری فایروال رو خاموش کن شاید درست شد البته دقت کن که رسیو داشته باشی ها تو قسمت استاتوس کانکشین هست
    دیگه بسه خیلی گفتم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اينا چيه كه گفتي من گفتم كه كانكت ميشه ولي سايت رو باز نميكنه (افتاد...!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •