دوستان من یک گوشی 6288 دارم هر دفعه که سیم کارت توش می گذارم بعد از چند روز خراب میشه و به جز فلش کردن کار دیگه ای نمیشه واسش کرد. آپدیت هم جدید ندارد
راه حل چیه باید چیکار کنم ؟
دوستان من یک گوشی 6288 دارم هر دفعه که سیم کارت توش می گذارم بعد از چند روز خراب میشه و به جز فلش کردن کار دیگه ای نمیشه واسش کرد. آپدیت هم جدید ندارد
راه حل چیه باید چیکار کنم ؟
دوست یعنی چی خراب میشه ....؟؟؟
میتونی بیشتر توضیح بدی ببینیم دقیقاً مشکلش چیه و از کجا عیب و ایراد پیدا میکنه ...؟؟؟
دوست عزیز شما مطمئن هستی که مشکل نرم افزاری هست؟!به جز فلش کردن کار دیگه ای نمیشه واسش کرد. آپدیت هم جدید ندارد
سلام دوست عزیز.حدود یکسال پیش برا گوشی خواهرم همین اتفاق افتاد w550 با سیم کارت ایرانسل مشکل داشت و چند روز کار میکرد بعد خاموش روشن میشد و بعد از چند بار هم دیگه روشن نمیشد و باید فلش میشد.با سیم کارت همراه اول هیچ مشکلی نداشت.به هر کسی هم نشون دادیم دلیلش رو نمیدونستن.به نظرم امکان داره مشکل شما هم مربوط به نوع سیم کارتتون باشه.
نه همراه اول هست
وقتی سیم کارت میگذارم بعد از چند وقت که باهاش کار می کنم 4 , 5 روز انگار که ویروس گرفته باشه خراب میشه و روشن نمیشه فقط هم با فلش کردن بالا میاد ! اصلا ویروس و اینجور چیزها هم نمی گیرم نمیدونم چرا اینجوریه !
فکر کنم یه جایی خوندم که این مدل کلا مشکل داره !
آخه یه داستانی هم داره من گوشی 6280 داشتم که همینجوری میشد دادم تعمیرگاه بعد از چند وقت این گوشی رو بهم داد , بهم گفت که این از قبلیت بهتره و اصله گوشیت رو گم کردم و .... من هم چون آشنا بود اعتماد کردم اما حالا فهمیدم اصلا 6280 نیست 6288 هست . اما بازم همون مشکل رو داره چه کار کنم ؟
اولا این گوشی ویروسی نمی شه
در ثانی فکر کنم اتصال باطری به گوشیت ایراد داره یادمه نوکیا 5310 که داشتم یک بار اینجوری شد و با چاقو قسمت طلایی رنگ اتصال باطری به گوشی رو یکم دادم جلوتر و دیگه اونطوری نشد
فکر نکنم این باشه چون گوشی نو هست ! (حالا یه امتحانی می کنم)
گوشی های تعویضی که گارانتی ها می دن هیچکدوم نو نیست
منم همین الان می تونم گوشی ایکس فونم رو یک برچسب بچسبونم و یکم هم تمیزش کنم بدم بهت اصلا نفهمی دسته دومه
خب آخه هر 2 گوشی چه گوشی اولی خودم چه اینکه تعمیرگاه داده (گارانتی ندادم به تعمیرگاه دادم) یک مشکل دارند! تا حدودی مطمئنم که نو داده چون گفتم که آشنا بود .
راه حل دیگه ای نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)