دوستان عزیز سلام لطفا بدون غرض و تعصب و با توجه به اینکه قیمت این گوشی ها بالاست و یه اشتباه کوچیک موجب بدبختیست بگین کدوم رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
دوستان عزیز سلام لطفا بدون غرض و تعصب و با توجه به اینکه قیمت این گوشی ها بالاست و یه اشتباه کوچیک موجب بدبختیست بگین کدوم رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در هر صورت i8510 بهترین انتخابه چون:
1-قیمت مناسب
2-کیفیت دوربین بهتر
3-کیفیت صدای بهتر
4-شارژ عالی
و
.
.
.
البته اگه میگیری با گارانتی بگیر.!
ان 85 یکم مشکل هنگ داره کیفیت بدنشم پایینه و دوربینشم نسبت به بقیه نوکیاها ضعیفتره ولی n79 خوبه البته بازم دوربینش مثل بقیه نیست
i8510 دوربین و صدای بسیار خوبی داره سرعت خیلی بالایی داره یعنی از همه گوشیهای نوکیا سرعتش بالاتره اصلاً هم هنگ نمیکنه 8 گیگ مموری داخلی داره چیپست گرافیکی داره ال سی دیش از اونا بزرگتره کیفیت بدنشم اصلا با نوکیا قابل مقایسه نیست قیمتشم خیلی مناسبه تنها برتری اون دوتا fm transmitter هست که اگه واست خیلی مهمه n79 بگیر یا صبر کن i7110 بیاد
از بین اونا i8510 بهترینه ولی اگه توقعات خودتو از موبایل بگی شاید انتخاب های بهتری هم باشه
از بین اونا i8510 بهترینه ولی اگه توقعات خودتو از موبایل بگی شاید انتخاب های بهتری هم باشه
Last edited by dark fear; 04-04-2009 at 18:02.
توقعات:
1-باطری خوب
2-کیفیت صفحه نمایش
3-دوربین خوب و فیلمبرداری قابل قبول
4-قابلیت اجرای نرم افزارهای کاربردی
5-تو خط بازی با گوشی زیاد نیستم
6-صدای زنگش و بلندیش تو شلوغی خوب باشه
7-سرعت خوب
8-هنگ نکنه
9-سیمبین باشه که هم از نرم افزار های تحت سیمبین پشتیبانی کنه هم جاوا
10-کیفیت سخت افزاری گوشی خوب باشه چون گوشی مثل سیریش به دست من میچسبه(البته من مثل سیریش به...)
حسن موتوری جان تو تاپیک های مشابه دیده بودم که هر چی یه سری از باطری i8510 بد گفتن تو تکذیب کردی.من پیش از این تو فروم gsmaria هم در مورد کم شارژ نگه داشتن اینوو شنیده بودم حالا درست یا غلط بماند چون من هم با توجه به اینکه تو مشخصات این گوشی زده 8.5 ساعت مکالمه مداوم و اون مقدار اماده بکار برام عجیب بود که انقدر از باطری این گوشی گلایه داشتن دوستان.ولی اینجا دیدم که تو و چند نفر دیگه با قاطعیت میگین که نه باطریش خوبه آیا واقعا اینطوره؟پول کمی این گوشی نداره.خرید از یه گارانتی معتبر میتونه نگرانی منو نسبت به باطری بر طرف کنه؟
در مورد ان85 شنیم که ریست میکنه آیا درسته؟
خیالت از باتری 8510 راحت باشه اصلا شما صبر کن بزار یه نفر میخاد بخره بعد یه ترفندی انجام میده اگه درست شد شما هم بخر بعدش مشکل از باتری نیست که اگه با گارانتی بخری درست باشه این گوشی باید حجم باتری رو تشخیص بده که با اون ترفند درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)