.gif)
سلام دوست عزیز
FPS Creator X10 امکانات خیلی کمی داره و مطمئن باش با کار کردن با اون فقط وقتتو تلف میکنی. .gif)
Dark Basic Profsional انجین خوبیه اما ممکنه خستت کنه چون فقط کد نویسی داره البته کد نویسیش خیلی راحته و راحت میتونی یاد بگیریش اما اگه حوصله اش رو داری انجین خیلی خوبیه امکاناتش هم حرفه ایه..gif)
Quest 3D هم در اصل برای ساخت محیط های مجازیه البته میتونی باهاش بازی هم بسازی اما ممکنه کم بیاری و امکاناتش جواب نده البته گرافیک کوئست یه شاهکاره و میتونی با Unreal مقایسش کنی اما از لحاظ امکانات ممکنه جوابگو نباشه چون این نرم افزار برای ساخت محیط های مجازی استفاده میشه. .gif)
3D Game Studio هم انجین بدی نیست اما من ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا اما احساس میکنم خیلی قوی نیست البته این انجین هم منابع اطلاعاتیش به زبان فارسی کامله و هم راحته اما به من حال نداد. .gif)
و اما TGEA : من خودم طرفدار TGEA هستم اما کار باهاش یه جورایی خاصه منابع آموزشیش هم نسبت به بقیه کمتره اما اگه از پسش بر بیای از لحاظ قدرت و گرافیک از انجین های دیگه سرتره البته چند وقتیه کمپانی گاراژ گیم نسخه دوم این انجین رو با نام Torque 3D ساخته که از لحاظ گرافیک و امکانات میتونه رقیب جدی Unreal Engine , Cry Engine , GameBryo و ... باشه. (باورتون نمیشه نه؟
) میتونید تو سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرچ کنید و ویدئو های این انجین رو ببینید و کف کنید، البته این انجین هنوز تو نسخه بتاس و هر هفته یه امکان جدید بهش اضافه میشه و امیدوارم بتونیم لینک دانلودش رو گیر بیاریم.
به نظر من Torque 3D رو هم به لیستت اضافه کن..gif)
(راستی تمام این نوشته ها نظر شخصی من و بر طبق تحقیقاتم بود)
این هم چمد تا عکس از قدرت رندر Torque 3D...
کف کردید؟!
میدونم.
دوستای عزیزم لطفا راجع به این انجین نظر بدید.