سلام
دوستان لطفا یه سیستمی معرفی کنین (خودتون میدونین:کیس و پاور و فن و مادر بورد و پردازنده و گرافیک و ...) که هم خیلی به روز تر باشه و همچنین تو بازار هم باشه.قیمتش هم اگه بالاتر از دو میلیون نباشه خوبه
ممنون![]()
سلام
دوستان لطفا یه سیستمی معرفی کنین (خودتون میدونین:کیس و پاور و فن و مادر بورد و پردازنده و گرافیک و ...) که هم خیلی به روز تر باشه و همچنین تو بازار هم باشه.قیمتش هم اگه بالاتر از دو میلیون نباشه خوبه
ممنون![]()
اول بگو از اين سيستم چه استفاده اي ميخوايي بكني؟ با مانيتور يا بدون مانيتور.
ببین قربونت برم
فقط کیسشو میخواستم
یعنی مادربورد و ...
مثلا اگه من بگم که میخوام برای بازی شما نهایتا کارتگرافیک 4870x2 رو معرفی میکنی یا ...
من یه چیزی میخوام تمامی قطعاتش این جور پیشرفته باشه
البته چیزی که تو بازار هم باشه
مثلا تو بازار تبریز یا جای دیگه
قربونت
خوب. حالا شد.اول بگم اين قطعات رو تا يكي دو هفته ديگه اونم از بازار تهران ميتوني خريداري كني. در بازار تبريز نميدونم چي هست. (قيمت ها هم حدودي هست)
m.b: asus p6t deluxe 320T اگر هم خيلي عشق مادربرد هستي ميتوني rampage II extreme ببندي البته هنوز تو بازار ايران نيست ولي اگر بياد هم حدود 450 تومني بايد قيمت داشته باشه.
cpu: core i7 920 290T
ram: ddr3 3x2GB bus 1600 cl8 180T
Power : cooler master M850 180T
Hdd : western digital caviar black or seagate 500GB 7200.12 2x500gb raid0 120T
Case : cooler master cm690 80T كيس رو هر چي حال ميكني ببند، بيشتر سليقه اي هست.
اما بريم سراغ كارت گرافيك.اين موارد پيشنهادي منه.
ميتوني 3 تا evga gtx260 core 16 در حالت 3way sli استفاده كني. ميشه 800 تومن البته بايد اونوقت يه مادربرد مثل rampage يا evga x58 3 sli بگيري. (هر چند من خودم با اين پيشنهاد موافق نيستم، فقط خواستم بدوني كه ميشه هر چقدر كه بخوايي قيمت رو بالا برد)
اگر نخواستي اسلات مادربردت اشغال بشه ميتوني يه gtx 295 استفاده كني. بعدا قابليت اينو هم داره كه يكي ديگه بندازي كنارش حال بيشتري ببري. هر چند من به شخصه با كارت 295 حال نكردم. قيمت هم باز ميشه 540 تومن
بازم اگر نخواستي ميتوني يه gtx 285 استفاده كني. كه بازم بعدا قابليت اينو داره كه يكي ديگه بندازي كنارش اينم ميشه 390 تومن.
فن سي پي يو هم چيزي كه الان در بازار موجوده zerotherm nv 120 كه قيمتش 60 تومنه.
Last edited by iraniran2; 04-04-2009 at 01:25.
ایول
همین خوبه.جوابگو هست
فقط باید یه سالی صبر کنم دیگه.نه؟
واسه چي صبر كني ؟؟؟ اين قطعات همشون توي بازار هست !!!
ببخشید
الان میرم میخرم
البته این فن بطور مستقیم نمیشه روی Core i7 استفاده کرد و باید یه کیت هایی بخرید که تو بازار هم هست.فن سي پي يو هم چيزي كه الان در بازار موجوده zerotherm nv 120 كه قيمتش 60 تومنه.
این قیمتها خیلی خوشبینانه هستن . اگه اینا تا 2 هفته دیگه با این قیمت تو بازار باشن خیلی خوبه .m.b: asus p6t deluxe 320T cpu: core i7 920 290T
ram: ddr3 3x2GB bus 1600 cl8 180T
البته همونطور که گفتن قطعات تو بازار هست ، فقط باید کمی صبر کنید قیمتها تغییر کنه .
حالا یعنی دوتا از اینو میتونم به این مادربوردی که معرفی کردین ببندم؟بعد اونوقت چه اندازه میشه (منظورم قدرتشه)چند گیگ؟
![]()
شما از اونایی که فرمودی کدومشو بیشتر از همه انتخاب میکنی؟اما بريم سراغ كارت گرافيك.اين موارد پيشنهادي منه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)