تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوآل در مورد نوار مغناطیسی

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض سوآل در مورد نوار مغناطیسی

دوستان سلام
    اگه چرخ دنده های داخل نوار مغناطیسی رو در بیارم مشکلی پیش میاد؟ اگه پاسخ منفیه ، پس اون چرخ دنده ها به چه دردی میخورند؟ برای چی توی اون نوار قرار داده شده اند؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور شما از نوار مغناطیسی ، همین کاست هایی هستن (car kit) که وصل میشن به mp3 player و اینا دیگه ؛ درسته؟ ... بهرحال :

همم ...منظور چرخ دنده های داخلشه یا خود چرخ های دور دوتا سوراخ ؟ ... بهرحال لازم به نظر میان از این جهت که این نوار باید بچرخه (در حالت play) تا صدا پخش بشه .... یعنی فقط در حالت play هستش که اون هدها به هم می خورن تا صدا پخش بشه ... ولی از این نظر که مثلا در انتقال صدا موثر باشن ، نه - تاثیری ندارن ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

منظور چرخ دنده های داخلشه یا خود چرخ های دور دوتا سوراخ ؟
    چرخ دنده های داخلش
    بهرحال لازم به نظر میان از این جهت که این نوار باید بچرخه (در حالت play) تا صدا پخش بشه ....
    نه ، نیازی نیست بچرخه!!؟؟ برای چی بچرخه؟ منظور من نوار معمولی یا همون Tape نیست. منظور من همینه که یه فیش داره و میزنی به MP3 player و میذاریش توی ضبط ماشین....

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرخ دنده های داخلش

//

نه ، نیازی نیست بچرخه!!؟؟ برای چی بچرخه؟ منظور من نوار معمولی یا همون Tape نیست. منظور من همینه که یه فیش داره و میزنی به MP3 player و میذاریش توی ضبط ماشین....
    آها ... من فکر کردم چرخ دنده های دوتا سوراخ رو میگی ...

//

بله ؛ متوجه شدم منظورت کدوم مدل نواره - توی پست قبلی ام هم گفتم که فرض من اینه که شما همین مدل نوار رو منظورتونه که اصطلاحا بهش میگن car kit ... وقتی که شما نوار رو میذاری توی دستگاه ، باید دوتا هد بهم بچسبن تا صدا منتقل بشه ... وگرنه اگه پلی نکنی ، صدایی پخش نخواهد شد ... حالا بعضی ضبط ها نیاز به چرخوندن رو دارن و بعضی ها ندارن (من الان توی خونه هر دو مدل رو دارم) ... بنابراین ضرر نداره که باشن تا ضبط مربوطه بهانه ای نداشته باشه ؛ نه؟

* الان که car kit خودم رو چک می کنم ، متوجه کاربرد خاصی واسه اون چرخ دنده های داخلی نشدم ... البته باعث میشن که با چرخیدن یکی از چرخ های سوراخها اون یکی هم بچرخه و ضمنا نمیذاره که در جهت عکس بچرخن ... اما بازم دلیل نمیشه ... بهرحال من به نظرم کاربردی ندارن ...

ادیت : طبیعتاً یه راه واسه نتیجه گیری قطعی اینه که ارتباط چرخ دنده ها رو قطع کنیم ببینیم چی میشه ... (من که به مال خودم دست نزدم - به ترس گذشته ها که جمع کردن نوار کاست ها مصیبت بود!) ...
    Last edited by seymour; 04-04-2009 at 19:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من که به مال خودم دست نزدم - به ترس گذشته ها که جمع کردن نوار کاست ها مصیبت بود!
    آهان... منم به همین خاطر جرئت نکردم درش رو باز کنم... به هر حال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •