تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 39

نام تاپيک: Lcd or plasma

  1. #1
    آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥
    پست ها
    1,860

    14 Lcd or plasma

    سلام
    راستش واسم سوال فرق این دو تا چیه ؟ کدوم یک بهترن ؟ قابلیت های هر کدوم نسبت به اون یکی ؟ مزیت ها و معایب ؟ در مورد خرید کدوم یک رو پیشنهاد میدید ؟ قیمت چطور ؟
    lcd or plasma

  2. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2

    Dreamland
    Guest

    پيش فرض

    سلام
    راستش واسم سوال فرق این دو تا چیه ؟ کدوم یک بهترن ؟ قابلیت های هر کدوم نسبت به اون یکی ؟ مزیت ها و معایب ؟ در مورد خرید کدوم یک رو پیشنهاد میدید ؟ قیمت چطور ؟
    lcd or plasma
    بستگی داره چقد بخوای پول بدی

  4. #3
    آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست ها
    1,748

    1

    کدوم یک بهترن ؟
    lcd or plasma
    پلاسما بهتره.

  5. #4

    Dreamland
    Guest

    پيش فرض

    مدرکی هم داری؟

  6. #5
    آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه
    پست ها
    1,398

    پيش فرض LCD یا Plasma مسئله این است!

    اگر جدیدا تجربه گشتن در بازار دیجیتال جهت خرید یک تلویزیون جدید را داشته باشید(البته از نوع مایه داری آن را میگویم وگرنه مارا که با این حرفا کاری نیست!) حتما با این دو اصطلاح برخورد کرده اید : LCD و پلاسما . دو محصولی که در ظاهر بسیار به یکدیگر شبیه هستند هر دو دارای یک صفحه تخت با ابعاد نسبتا بزرگ می باشند ولی این ظاهر ماجراست خب اگر به این موضوع برخورده اید و گفته های بازاری فروشنده نیز قانع تان نکرده است به ادامه مطلب توجه کنید.


    شباهت LCD و پلاسما پس از عبور از ظاهر مشابه شان در همین جا پایان می پذیرد چرا که این دو از دو نوع تکنولوژی متفاوت برای نمایش تصویر استفاده می کنند که البته این دو تکنولوژی نیز هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

    1- LCD :و یا Liquied Crystal Display (بعبارت ساده تر صفحه نمایش با تکنولوژی کریستال مایع) به این صورت عمل میکند که ذرات ریز کریستال مایع در میان دو صفحه شیشه ای تخت بصورت اصطلاحا ساندویچ شده قرار میگیرند که با تغییر اندازه جریان الکتریکی وارده به کریستالها تصویر نهائی شکل می گیرد.


    2- پلاسما : تکنولوژی شکل گیری تصویر در این نوع نمایشگرها نسبت دوری با اتفاقی که در لامپ های فلوروسنت رخ می دهد، دارد. بدین نحو که صفحه نمایش از چندین سلول تشکیل شده است که در هر سلول دو صفحه مجزا شیشه ای وجود دارد که این دو صفحه توسط یک شکاف از یکدیگر جدا شده اند ،در درون این شکاف ترکیب گاز نئون - زنون (Neon-Xenon) قرار میگیرد که در حین ساخت دستگاه این گاز به فرم مایع (Plasma) در می آید ، و هنگامی که تلویزیون مورد استفاده قرار میگیرد این گاز باردار شده و تولید فسفر قرمز ، آبی و بالاخره سبز را می نماید که این نیز در نهایت موجب شکل گیری تصویر میگردد. که به هر واحد این فسفرهای رنگی در اینجا پیکسل گفته میشود.


    خب اینها اتفاقاتی هستند که در پس زمینه اتفاق می افتند ولی برای مقایسه بین این دو، مهم کیفیت تصویر نهائی به نمایش درآمده است و نه آنچه پشت تصویر رخ میدهد که باز هم در این زمینه هر تکنولوژی مزایا و معایب خود را دارد که به آن می بپردازیم:

    الف) مزایای پلاسما ها بر LCD ها:
    شاید بزرگترین عامل برتری پلاسما ها علاوه بر فاکتور قیمت توانائی آنها در به نمایش درآوردن کامل رنگ مشکی است چیزیکه بزرگترین عامل ضعف LCD ها می باشد تا جائیکه تقریبا هیچ LCD پیشرفته ای نیز قادر به نمایش کامل رنگ مشکی نیست و در هر حال مقداری نور از پس زمینه به بیرون تراوش میکند.
    دومین عامل برتری پلاسما ها زاویه دید نسبتا بالای آنها نسبت به رقیبان LCD خود است که در اینجا با فاصله گرفتن از یک پنل LCD کیفیت تصویر به نمایش در آمده کم کم رو به افول میرود در حالیکه این موضوع در مورد پلاسما ها تقریبا ثابت است که این مورد نیز مشابه بقیه موارد این قسمت با پیشرفت سریع LCD ها رو به بهبودی است.
    سومین مورد تفوق پلاسما ها در توانائی نمایش با کیفیت رنگ هاست جائیکه بازهم همان تراوش نور از پس زمینه LCD ها بر کیفیت رنگ های به نمایش درآمده تاثیر دارد . ممکن است این نکته را نیز شنیده باشید که LCD ها در توانائی دنبال کردن تصاویر سریع (مثلا در یک فیلم حادثه ای با فریم های سریع ) کند عمل میکند و سایه تصویر قبلی بروی تصویر فعلی تاثیر گذار است که این نکته مربوط به پنل های نسبتا قدیمی LCD میباشد که با کاهش زمان پاسخگوئی LCD ها این نکته نیز مرتفع شده است.


    و اما می رسیم به بزرگترین عامل برتری پلاسما ها بر پسرعمو های LCD شان و آن هم مطمئنا چیزی نیست مگر قیمت ! پلاسما ها مخصوصا در سایزهای بالا قیمت بسیار پائین تری را نسبت به LCD ها ارائه میکنند مثلا یک پلاسمای 42 اینچی در حدود 30 درصد بزرگتر از یک LCD با اندازه 37 اینچ است در حالیکه هردو قیمتی تقریبا مساوی دارند (چیزی نزدیک 2 میلیون تومان) . البته مطمئن باشید که در سال های آینده این نسبت به علت سرمایه گذاری وسیع در صنعت LCD به نفع LCD تغییر جهت خواهد داد ولی در آن موقع هم باز این نسبت در مورد ابعاد بالاتر (مثلا پلاسمای "52 در مقابل LCD "42) برقرار خواهد بود.

    ب) مزایای LCD ها بر پلاسماها :
    اگر از LCD ها ناامید شده اید باید بگویم که این پایان ماجرا نیست . LCD ها قادر به نمایش پیکسل های بیشتری نسبت به پلاسماهای هم سایز خود می باشند ، علاوه بر آن مصرف برق LCD ها نسبت به رقیبان پلاسمای خود در حدود 30 درصد کمتر میباشد و از اینها گذشته وزن آنها نیز بسیار کمتر از پلاسماهاست که این موضوع حمل ونقل و نصب دیواری آنها را آسانتر می کند.
    طول عمر LCD ها نیز بالاتر از رقیبان پلاسمای خود است (که این نسبت در مورد پنل های قدیمی پلاسما بیشتر مشهود بود که عمری در حدود 20000 ساعت داشتند یعنی چیزی در حدود تماشای روزی 8 ساعت برای تقریبا 7 سال جائیکه LCD ها طول عمر 60000 ساعت را دارا می باشند) که با تولید پلاسماهای پیشرفته این نسبت بطرز مشهودی بهبود یافته است و به رقمی نزدیک به همان 60000 ساعت نزدیک شده است.(لازم به یادآوری است که طول عمر یک پنل زمانی ست که روشنائی صفحه به نصف مقدار اولیه نزول میکند).
    نکته نهائی در مورد ضعف های پلاسما در قبال LCD پدیده ایست به نام جا افتاده گی تصویر(Burn-in) که در طی آن اگر تصویری بمدت طولانی بروی صفحه ثابت بماند سایه این تصویر تا مدتها بروی صفحه نمایش باقی می ماند که به لطف پیشرفت فناوری و ویژگی های پلاسماهای جدید مثل استفاده از Screen Saver این موضوع به حداقل رسیده است.
    یک نکته مهم دیگر نیز در اینجا باقی میماند و آن هم پشتیبانی دستگاه از فرمت HD است که تصاویر با کیفیت را ارائه میکند . برای اینکه از این مورد مطمئن شوید حتما دستگاه شما (پلاسما یا LCD) میبایست حداقل از رزولوشن 720در 1280 پشتیبانی کند که این البته شرط لازم است و نه کافی.
    خب پس از اینکه با این دو نوع تکنولوژی آشنا شدیم حالا نوبت به انتخاب میرسد در این رده اگر دلتان به حال جیب مبارک سوخته باشد و در عین حال خواهان یک تکنولوژی برتر هستید مطمئنا پلاسما انتخاب بهتری ست .ولی اگر قیمت در درجه اهمیت پائینی برای شما قرار دارد و کیفیت بالای تصویر ، حمل آسان ، مصرف پائین انرژی و از همه مهمتر خلاص شدن از تکنولوژی دردسر ساز "لامپ تصویر" برایتان مهم است بدون شک به LCD فکر کنید.



    writeage.com

  7. 4 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    پست ها
    337

    پيش فرض

    قبلا پلاسماها ایرادهای زیادی داشتند که کیفیت فوق العاده تصویرشون رو زیر سوال میبرد.
    مثلا
    1- مصرف بالای انرژی
    2- مشکل انعکاس در محیط های پرنور
    3- ایجاد لکه در صفحه در صورت نمایش تصویر ثابت برای مدت طولانی
    4- عمر پایین
    5- وزن بالاتر
    ولی گویا تو مدلهای جدید همه این مشکلات برطرف شده
    حداقل مشکل اول، سوم و چهارم تو مدلهای جدید کاملا برطرف شده.
    البته خیلی از مشکلات lcd ها هم برطرف شده.
    با این وجود پلاسماها با کنتراستی در حد میلیون و فرکانس حدود 1000 و کیفیت رنگهای عالی به نظر میرسه بهترند.
    البته به شرطی که اونقدر پول داشته باشی که یه پلاسمای خوب بخری.

  9. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #7
    آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست ها
    1,748

    پيش فرض

    ديپلم... اما تا سريازس نرم بهم نمي‌دن....! :دي:

  11. #8
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی
    پست ها
    657

    پيش فرض

    قبل از عید برای خرید LCD به چند جا رفتم آخر سر هم یه مدل LG گرفتم PG330
    ابتدا فکر میکردم که این مدل LCD هست و فروشنده هم چزیز در مورد این مطلب نگفت که پلاسما هست تا اینکه آوردنش خونه و با کارتون پلاسما مواجه شدم
    ابتدا سر درگم شدم و تا عصری به دنبال تحقیق در مورد اینکه عوض کنم یا بمونه بودم و نهایتن نگهش داشتم
    الان خیلی راضی هستم
    این همه میگن LCD کیفیت بهتری داره اینتور نیست خونه برادرم LCD سری W ساخت ژاپن که 40 اینچ هست دارن هیچ فرق از نظر کیفیت نداره
    ورودی USB داره که فیلم های Divx و موسقی و عکس رو پخش میکنه(همچنین موسقی هنگام دیدن عکس)
    160 گیگ هارد داخلی داره(همون ماشین زمان) که تا 40 ساعت با کیفیت و 67 ساعت معمولی ظبط میکنه
    150 هرتز هست و کنتراست 1 در 1000000
    قیمتش هم شد 1520
    الان دیگه اشکالای پلاسما بر طرف شده
    Last edited by harrypotter; 02-04-2009 at 23:55.

  12. 2 کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #9
    حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    6,690

    پيش فرض

    منم بین خرید ال سی دی و پلاسما مونده بودم

    که با مشورت ال سی دی سامسونگ سری 6 خریدم

  14. #10
    آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه
    پست ها
    1,398

    پيش فرض

    در حال حاضر تلوزیون‎های پلاسما و lcd‎ پیشرفت زیادی داشتند و اکثر معایب خودشون رو بر طرف کردند. با این حال پیشنهاد میشه در صورتی که قصد خرید پلاسما رو دارید، نگاه ویژه‎ای به محصولات پاناسونیک داشته باشید.

  15. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •