اینکه بعضی وقتها تجربه های خوب رو با هم به اشتراک بزاریم بد نیست ... (و قطعا هدف تبلیغ نیست ) ..
من حدود یکسال و نیم هست تجربه کار کردن با این گوشی رو دارم ... تجربه عکاسی با دوربین k800 واقعا شگفت آوره ( من تقریبا بهترین عکسهای کمرا فونها را که خیلی هم پرهیاهو بودن رو دیدم ) اما واقعی بودن نتیجه عکاسی باعث شده تا هرکسی عکسها رو تو پی سی می بینه باور نکنه این عکاسی فقط با یه دوربین گوشی گرفته شده .... در مورد اجرای برنامه های جاوا بسیار سریع ( هم در نصب و هم در اجرا) عمل میکنه
من با سیستم عامل مخالف نیستم ولی از دوستانی که انقدر داشتن سیستم عاملهای پر از باگهای نرم افزاری براشون مهمه می پرسم آیا واقعا شما فایلهای آفیس رو با گوشیتون ادیت می کنید ؟؟! من بهترین برنامه های کاربردی رو در جاوا پیدا کردم و دارم واقعا باهاشون کار میکنم ... دیگشنریها و ماشین حسابهای تخصصی و.... این هم قبول که هرکس نیازهای خاصی داره اما من به عنوان یه مهندس برق بارها و بارها با دوربین همین گوشی در حالت ماکرو از قطعات و دستگاهها و حتی اجزای کوچک داخل یک تابلوی برق و حتی پلاک موتورها عکس گرفتم .. حالا از دوستانی که میگن دوربین مهم نیست می پرسم مگه میشه شما نمی خوای لحظات مهم زندگیت ثبت بشه ؟؟
در مورد کیفیت ساخت بدنه هم سونی اریکسون سنگ تموم گذاشته ... گوشی بارها از دست من افتاده ولی حتی به لنز حساس اونهم آسیب نزده .... من فقط خواستم از تجربه خوبم با این گوشی براتون بگم ....