تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: k800: تکرار نشدنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض k800: تکرار نشدنی

اینکه بعضی وقتها تجربه های خوب رو با هم به اشتراک بزاریم بد نیست ... (و قطعا هدف تبلیغ نیست ) ..
    من حدود یکسال و نیم هست تجربه کار کردن با این گوشی رو دارم ... تجربه عکاسی با دوربین k800 واقعا شگفت آوره ( من تقریبا بهترین عکسهای کمرا فونها را که خیلی هم پرهیاهو بودن رو دیدم ) اما واقعی بودن نتیجه عکاسی باعث شده تا هرکسی عکسها رو تو پی سی می بینه باور نکنه این عکاسی فقط با یه دوربین گوشی گرفته شده .... در مورد اجرای برنامه های جاوا بسیار سریع ( هم در نصب و هم در اجرا) عمل میکنه
    من با سیستم عامل مخالف نیستم ولی از دوستانی که انقدر داشتن سیستم عاملهای پر از باگهای نرم افزاری براشون مهمه می پرسم آیا واقعا شما فایلهای آفیس رو با گوشیتون ادیت می کنید ؟؟! من بهترین برنامه های کاربردی رو در جاوا پیدا کردم و دارم واقعا باهاشون کار میکنم ... دیگشنریها و ماشین حسابهای تخصصی و.... این هم قبول که هرکس نیازهای خاصی داره اما من به عنوان یه مهندس برق بارها و بارها با دوربین همین گوشی در حالت ماکرو از قطعات و دستگاهها و حتی اجزای کوچک داخل یک تابلوی برق و حتی پلاک موتورها عکس گرفتم .. حالا از دوستانی که میگن دوربین مهم نیست می پرسم مگه میشه شما نمی خوای لحظات مهم زندگیت ثبت بشه ؟؟
    در مورد کیفیت ساخت بدنه هم سونی اریکسون سنگ تموم گذاشته ... گوشی بارها از دست من افتاده ولی حتی به لنز حساس اونهم آسیب نزده .... من فقط خواستم از تجربه خوبم با این گوشی براتون بگم ....

2. 6 کاربر از reza58k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

من حاظر نیستم K800 خودم رو با هیچ گوشی عوض کنم. حتی Nokia n95 8 gig یه مدت خریدم . ولی دوباره برگشتم بهk800 خودم. 1 مگا پیکسل K800 می ارزه به 100 مگا پیکسل نوکیا. فقط من باید C905 سونی اریسکون رو تست کنم ببینم نتایج عکس برداریش چطوره. شنیدم یه چیزی تو مایه های K800 خودمون هستش. کسی اطلاعی داره؟

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

فقط من باید c905 سونی اریسکون رو تست کنم ببینم نتایج عکس برداریش چطوره. شنیدم یه چیزی تو مایه های k800 خودمون هستش.
    k850 دوربینش خیلی خیلی سرتره از k800 و با قابلیت های زیاد

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

10

من حاظر نیستم k800 خودم رو با هیچ گوشی عوض کنم. حتی nokia n95 8 gig یه مدت خریدم . ولی دوباره برگشتم بهk800 خودم. 1 مگا پیکسل k800 می ارزه به 100 مگا پیکسل نوکیا. فقط من باید c905 سونی اریسکون رو تست کنم ببینم نتایج عکس برداریش چطوره. شنیدم یه چیزی تو مایه های k800 خودمون هستش. کسی اطلاعی داره؟
    دوست عزیز من خودم قبلا" k850 داشتم و حالا که c905 رو تست میکنم میبینم که خیلی فرقی با k850 نداره

6. این کاربر از mohammad-p990i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zidane010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه بعضی وقتها تجربه های خوب رو با هم به اشتراک بزاریم بد نیست ... (و قطعا هدف تبلیغ نیست ) ..
    من حدود یکسال و نیم هست تجربه کار کردن با این گوشی رو دارم ... تجربه عکاسی با دوربین k800 واقعا شگفت آوره ( من تقریبا بهترین عکسهای کمرا فونها را که خیلی هم پرهیاهو بودن رو دیدم ) اما واقعی بودن نتیجه عکاسی باعث شده تا هرکسی عکسها رو تو پی سی می بینه باور نکنه این عکاسی فقط با یه دوربین گوشی گرفته شده .... در مورد اجرای برنامه های جاوا بسیار سریع ( هم در نصب و هم در اجرا) عمل میکنه
    من با سیستم عامل مخالف نیستم ولی از دوستانی که انقدر داشتن سیستم عاملهای پر از باگهای نرم افزاری براشون مهمه می پرسم آیا واقعا شما فایلهای آفیس رو با گوشیتون ادیت می کنید ؟؟! من بهترین برنامه های کاربردی رو در جاوا پیدا کردم و دارم واقعا باهاشون کار میکنم ... دیگشنریها و ماشین حسابهای تخصصی و.... این هم قبول که هرکس نیازهای خاصی داره اما من به عنوان یه مهندس برق بارها و بارها با دوربین همین گوشی در حالت ماکرو از قطعات و دستگاهها و حتی اجزای کوچک داخل یک تابلوی برق و حتی پلاک موتورها عکس گرفتم .. حالا از دوستانی که میگن دوربین مهم نیست می پرسم مگه میشه شما نمی خوای لحظات مهم زندگیت ثبت بشه ؟؟
    در مورد کیفیت ساخت بدنه هم سونی اریکسون سنگ تموم گذاشته ... گوشی بارها از دست من افتاده ولی حتی به لنز حساس اونهم آسیب نزده .... من فقط خواستم از تجربه خوبم با این گوشی براتون بگم ....
    با حرفات کاملا موافقم مهندس
    منم کا 800 داشتم واقعا عالی بود.فقط تنها عیبی که ازش دیدم جویستیک یا همون دکمه های چپ و راست و پایین و بالا بود.برا خودم خراب شد ازش زده شدم حتی برا دوستمم هم همین مشکل داشت.
    الان جی 900 گرفتم زیاد ازش راضی نیستممیدونستم دوربینش خوب نیست ولی دلم خوش کرده بودم به وای فای و تاچ سکرینش.واقعا با موبایل میشه لحظات فراموش نشدنی رو عکس گرفت من خودم دوربین دیجیتال دارم اصلا کی حال داره دوربین با خودش بیرون ببره ولی موبایل همیشه همراهت هست
    ان شاالله انتخاب بعدیم بیشتر دقت میکنم
    موفق باشید

8. 3 کاربر از zidane010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اره بچه ها انصافا هيچكدوم جاي كا800 را نميتونه پر بكنه
    با اينكه x1 دارم هنوز k800 دارمش

10. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

الان جی 900 گرفتم زیاد ازش راضی نیستممیدونستم دوربینش خوب نیست
    یعنی از p990 و p1 هم بدتره چون من الان p990 دارم دوربینش خوبه ضعفش تو تاریکی مطلق هست اونم به خاطر نوع نایت مودی که داره چون مثل گوشی های دیگه نست

داره خودمونی میشه zidane010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی از p990 و p1 هم بدتره چون من الان p990 دارم دوربینش خوبه ضعفش تو تاریکی مطلق هست اونم به خاطر نوع نایت مودی که داره چون مثل گوشی های دیگه نست
    راستش من هنوز کیفیت دوربین پی 990 ندیدم .ولی جی 900 هم روز عالی عکس میگیره ولی شبها یا اگه اتاق تاریک باشه زیاد تعریفی نداره.اکثر موبایل ها همین جورین

اگه نباشه جاش خالی می مونه naseronline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بندر انزلي

پيش فرض

راستش من هنوز کیفیت دوربین پی 990 ندیدم .ولی جی 900 هم روز عالی عکس میگیره ولی شبها یا اگه اتاق تاریک باشه زیاد تعریفی نداره.اکثر موبایل ها همین جورین
    K800 تو شب عالي عكس مي گيره. تاريك تاريك هم باشه با فلشش قشنگ روشن مي كنه برات. اينو نگاه كن.

14. این کاربر از naseronline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

سونی اریکسون اگه 20 مگاپیکسلی هم بزنه دست از فیلمبرداری QCIF و 10 فریم بر نمی داره

16. 2 کاربر از MRTZ HSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •