حسن جان راستش رو بخواهی خودم هم تقریبا از اولین کسانی بودم که تو همین فروم i8510 16gb رو 5 ماهه پیش خریدم با قیمت 740 تومن. تو تاپیک i8510 هم در موردش مطالبی نوشته ام.
همه چیز این گوشی عالیه مثلا کیفیت ساخت گوشی خیلی بالاست و مشکل هنگی تو این گوشی به هیچ وجه دیده نمیشه و از لحاظ دوربین و سرعت و ... هم میتونم بگم حرف اول رو میزنه.ولی من گوشی رو وقتی شارژش میکردم و باطریش پر میشد صبح که از خواب بلند میشدم و به وضعیت باطریش نگاه میکردم میدیدم که 2 یا 3 خط از باطریش کم کرده که واقعا تو ذوقم میزد.یا وقتی گوشی رو شارژ میکردم و بیرون میرفتم بعد از دو ساعت که گوشی رو برای اولین بار از جیبم خارج میکردم با اینکه استفاده نمیکردم دیدم که 2 خط از باطری رو مصرف کرده که عذاب اور بود.نمیدونم مال شما هم همینطوره یا نه ولی با عکاسی زیاد هم که گوشی متاسفانه بد جوری پدر باطری رو در میاره و تو این مواقع باید روزی دو بار هم شارژش کنی.
نکته دیگه اینه که متاسفانه این گوشی مثل گوشیهای نوکیا زود شارژ نمیشه مثلا من الان اگه n95 8gb خودم باطریش کلا تموم بشه تا 1 ساعت یا 50 دقیقه فول شارژش طول میکشه ولی تو i8510 که من امتحان میکردم درست 2.30 الی 2.45 ساعت طول میکشید که شاؤزش طول بکشه.
من حتی یکی از دوستام هم گوشی n96 خودش رو فروخت و i8510 گرفت ولی بعدا برگشت گفت از باطری i8510 خیلی ناراضیه.حتی گفت باطری n96 باز هم بهتر از i8510 بود.
ولی در کل حالا نمیدونم تو فریمویو های جدید باطری این گوشی مشکلش حل شده یا نه میتونم بگم واقعا گوشی با امکانات عالی هست.
موفق باشی.