من میخواستم یک مادربرد ارزان بخرم و یک کارت گرافیک ارزون که بازی هم بشه باهاش کرد و حداقل 256 مگ
رم داشته باشه . حالا موندم که مین برد g31m گیگا بخرم با گرافیک آنبرد یا مادربرد و گرافیک جداگانه؟
لطفآ راهنمایی کنید
من میخواستم یک مادربرد ارزان بخرم و یک کارت گرافیک ارزون که بازی هم بشه باهاش کرد و حداقل 256 مگ
رم داشته باشه . حالا موندم که مین برد g31m گیگا بخرم با گرافیک آنبرد یا مادربرد و گرافیک جداگانه؟
لطفآ راهنمایی کنید
یه مادربرد و یک کارت گرافیک بخری بهتر به نتیجه میرسی . چون نمیشه از g31 انتظار بازی داشت
یه بودجه مشخص کن .
با تشکر من میخوام مادربرد با گرافیک آنبرد بخرم ولی بین g31ms2l , g31mes2c از گیگا و p5kpl am از asus تردید دارم
و تصمیم دارم اگر از گرافیک راضی نبودم بعدآ کارت گرافیک بخرم لطفآ راهنمایی کنید
به نظر من بهتره اگه یه مادر برد ارزون قیمت با کارت گرافیک مجتمع می خوای بیخیال چیپستهای اینتل بشی و یک برد بخری که از چیستهای nvidia استفاده میکنه مثلا با چیپستهای 7100 یا 7150 فکر می کنم قیمتش در حد همون g31 باشه ولی کار آئی گرافیکیش خیلی بهتره![]()
میشه چندتا مارک رو مثال بزنی
عزیزم انتظاراتت رو معلوم کن!
ببینید دوستان من میخوام تا 70 هزار تومان بابت مادربرد هزینه کنم و مایلم مادربرد آنبرد رو امتحان کنم اگر با گرافیکش برای
کار معمولی و بازیهای معمولی مشکل پیدا کردم بعدآ برم کارت گرافیک بخرم .
حالا بین مارکهای مختلف مادربرد آنبرد یعنی g31ms2l , g31mes2c از گیگا و p5kpl am از asus تردید دارم ضمنآ شناختی هم
از مادربردهای دیگه با چیستهای nvidia ندارم بنابراین از دوستان درخواست راهنمایی دارم.
سه مدل با گرافیک انبردGeforce 7150 همگی از پردازنده هااینتل پشتیبانی میکنندهمهی چیپ ها یکی اند (630a)1)XFX:nForce 630i With Geforce 7150
2)IN NO 3D:SL7N73UM-HDMI
3)Giga:GA-73UM-S2H
دو مدل2و3 پورت HDMIهم دارند و دستتو برای انتخاب مانیتور باز میزارن چون پوت D-SubوDVIهم دارند اماINNO3Dازهمه قیمت مناسب تری داره (60تا70).
مادربرد آنبرد=== هرگز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)