دانلود کردن در IE برایم غیر فعال شده است چگونه می توانم دوباره آن را فعال کنم.
لازم به ذکر است که Task Manegerو Regedit و منوی Run در این سیستم غیر فعال است
باتشکر
منتظر است
دانلود کردن در IE برایم غیر فعال شده است چگونه می توانم دوباره آن را فعال کنم.
لازم به ذکر است که Task Manegerو Regedit و منوی Run در این سیستم غیر فعال است
باتشکر
منتظر است
يعني چي : وقتي رو لينك exe كليل ميكني چي ميشه؟؟نوشته شده توسط رفيق فاب خودم
سلام
با این توضیحاتی که دادی من متوجه شدم که تو یه کاربر محدود شده تو یه شبکه هستی. پس واسه فعال شدن دانلود باید هر طوری شده به اکانت مدیر شبکه دسترسی پیدا کنی. (اگه کاربر محدود شده نیستی بگو تا راه حل بعدی رو بگم)
راه حل: 1- زمانی که ویندوز میاد بالا قبل از اینکه یوزر رو انتخاب کنی ctrl+alt+del رو چند لحظه نگه دار تا یه پنجره بیاد جلوت. حالا هر چی توش نوشته پاک کن و او-کی کن. به عنوان مدیر وارد میشی.
2- از اون جایی که روش بالا یه باگ تو ورژنهای اولیه ایکس پی بوده تو ورژنهای جدیدش این روش کار نمیکنه. واسه همین تمام مراحل بالا رو طی کن وقتی پنجره اومد تو قسمتuser name بنویس administrator تو قسمت password هم هیچی ننویس. بعد ok کن.
روش بالا هم در حالتی کار میکنه که مدیر شبکه خنگ باشه که اگه نبود با ید از روشهای مهندسی اجتماعی استفاده کنی.
با سلام ..
اگر خودت ادمين هستي و اين مشكلات برات پيش اومده پس :
شما براي فعال كردن اين قابليت بايد طبق تصاوير زير عمل كنيد :دانلود کردن در IE برایم غیر فعال شده است چگونه می توانم دوباره آن را فعال کنم.
در اين مورد در انجمن بارها صحبت شده , با ادرس هاي زير مراجعه كنيد :لازم به ذکر است که Task Manegerو Regedit و منوی Run در این سیستم غیر فعال است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگاه کردم فقط در مورد عملکرد task manager نوشته بود نه در مورد اینکه اگه باز نشد چکار کنیم.نوشته شده توسط mpsjavad
با سلام ..
ببخشيد من ادرس رو اشتباه دادمبه ادرس زير بريد :
همين طور ميتونيد از نرم افزار زير هم استفاده كنيد :
موفق باشيد .
در این شبکه هیچ چیزی روی دسکتاپ وجود ندارد و همه چی بسته شده است . من قبلا با کاربر Administrator وارد شده بودم ولی نمی تونستم به IE دسترسی داشته باشم .
در حالت کاربر محدود هم برنامه ای برای تایمر بود که به وسیله ی آن به IE دسترسی داشتم . و با همان برنامه ی کوچک که در بالا به آن اشاره شد دسترسی به Task manager را فعال می کردم و از اینترنت مجانی استفاده می کردم.
حالا اگه دانلود از اینترنت محدود شود چگونه این برنامه را دانلود کنم و دسترسی به Task Manager را فعال کنم تا برنامه ی کنتور را از کار بیاندازم
با تشکر
منتظر هستم
اگر منظورم رو فهمیدید جوابم رو بدین .اگه متوجه نشدین بگین تا دوباره توضیح بدم.
با تشکر
منتظر هستم
بابا کارم گیره .
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد
یه تست بکن ببین میتونی دستورgpedit.msc رو تو run اجرا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)