سلام دوستان من تا چند روز دیگه می خوام لپ تاپ بخرم و می خوام حدود 1.5 تا 1.6 خرج کنم چی انتخاب کنم؟ آیا xps 1530 خوبه یا گزینه مناسب تری هم وجود داره در ضمن من هم کار گرافیکی می کنم و هم نرم افزارهای سنگین بر روی سیستم اجرا می کنم.
سلام دوستان من تا چند روز دیگه می خوام لپ تاپ بخرم و می خوام حدود 1.5 تا 1.6 خرج کنم چی انتخاب کنم؟ آیا xps 1530 خوبه یا گزینه مناسب تری هم وجود داره در ضمن من هم کار گرافیکی می کنم و هم نرم افزارهای سنگین بر روی سیستم اجرا می کنم.
گزینه های بهتر که هست عزیز ، چه اندازه ای باشه ؟ 15.4 ؟ 13.3 ؟ 17 ؟ هم سونی و هم دل و هم hp لپ تاپ های مناسب شما رو دارن ...
به نظر من فقط جلوی پای خودتون رو نبینین چون که 1530 دیگه داره از صف اول خارج میشه و با اومدن نسل جدید گرافیک های انویدیا که سری 9000 باشن و cpu های centrino 2 که هم سرعت بهتری دارن و هم مصرف کمتر و ..... دیگه خریدن 1530 , یا بهتر بگم 1.600 واسه این دستگاه دادن یکم بی توجهی خریدار رو می رسونه
شما میتونی روی dell studio xps 1640 , اچ پی های جدید در سری dv5 که **12 ها هستن و در اخر روی FW های سونی بیشتر حساب باز بکنی
موفق .....
ممنون از جواب شما دوستان. من می خوام لپ تاپ 15 اینچ بگیرم که بتونم این ور و اون ور ببرمش بنابراین dell studio XPS 1640 برام مناسب نیست (تازه قیمتشم که بالاست) در مورد سونی هم که تا جایی که تحقیق کردم کانفیگ های به درد بخورش قیمتشون هم بالاست و مشکلی هم که با HP ها دارم اینه که CPU اکثرشون AMD هستش و اکثراً وزنشون هم بالاتر از XPS هست.
سلام
من بین xps1530 و studio xps 1640 موندم کدومو بخرم . از نظر مالی برام فرقی نداره
فقط چیز خیلی مهمی که هست اینه که گرافیک 1530 که 256 هست(nvidia8600) بهتره یا 1640 که 512 هست (ati 3670) ؟
لطفا چیزای دیگه رو مد نظر قرار ندید چون برام مهم نیس .
اختلاف 1640 با بودجه ی شما فقط 100 $ هست و ارزش صبر کردن و یا کمی به بودجه اضافه کردن رو داره
در ضمن اکثر اچ پی های بالای 1.300 در سزی جدید dv5 ها که گفتم تمامی cpu Centrino 2 intel هستن
و همچنین یاد اوری بکنم که وزن dv5 های اچ پی , 2.6 کیلو هست و این به این معنی هست که از xps 1530 سنگین تر که نیستن هیچ , تازه سبک تر هم هستن
( قبل بیان از دلیل ها لطفا یه مطالعه ای بکنین . ممنون )
ببخشید. ممنون از تصحیح اشتباه بنده. در مورد 1640 می خواستم بدونم به نظر شما برای جابجا کردن و این ور اون ور بردن سنگین نیست؟ البته من خیلی جابه جا نمیشم ولی گاهی اوقات هم نیاز به جابجایی دارم. در ضمن از Hp ها چه مدلی را پیشنهاد می دید؟
اگه درخواستمو جای مناسبی ندادم منو مطلع کنید که جای دیگه درخواست بدم.
تشکر می کنم اگه راهنماییم کنید چون می خوام تا چند روز آینده یکی از این دو مدل رو تهیه کنم.
دوست عزیز شما اینجا رو با فروشگاه اینترنتی اشتباه گرفتی ؟؟؟
این کار خلاف قوانین سایت هست و خرید و فروش نداریم ...
لطفا رعایت کنین ...
بر اساس review هایی که توی چند تا سایت خوندم XPS 1640 2 تا مشکل بزرگ داره یکی اینکه خیلی داغ می کنه (دمای کیبورد تا 40 درجه هم می رسه) و دوم اینکه با باتری 6 سل نزدیک 1.5 ساعت بیشتر کار نمی کنه در ضمن کارت گرافیکش هم (البته اونی که توی سیستم های زیگورات بود) توی بنچ مارک خیلی تفاوتی با XPS 1530 نداره. آیا بازهم ارزش داره برم سراغش؟ سوال قبلی رو هم اینجا دوباره می گم : از HP ها چه مدلی با چه کانفیگی پیشنهاد می کنید؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)