سلام.
یه کارت میخواستم بگیرم که کراس فایر ساپورت کنه.(و با gta iv و بازی های جدیدتر سازگار باشه)
میخوام یه دونه بعدا" مثل خودش برا کراس فایر بگیرم نظر شما چیه.
در ضمن مین من p5k هست. قیمت حدود 60 تومن.
مشخصات کارت رو هم بگید
یا حق.
سلام.
یه کارت میخواستم بگیرم که کراس فایر ساپورت کنه.(و با gta iv و بازی های جدیدتر سازگار باشه)
میخوام یه دونه بعدا" مثل خودش برا کراس فایر بگیرم نظر شما چیه.
در ضمن مین من p5k هست. قیمت حدود 60 تومن.
مشخصات کارت رو هم بگید
یا حق.
سلام.
شما با 60 تومن نمیتونید کارت خوبی بخرید که ارزش کراسفایر داشته باشه . با 60 تومن میشه یک 4550 خرید که یک سینمای خانگی محسوب میشه و قدرت خاصی برای بازی هم نداره . شما با 70 تومن یک 9500GT DDr3 بخرید . که امکان کراسفایر هم نداره ولی از 4550 بهتره . کمترین کارتی که برای کراسفایر پیشنهاد میکنیم 4830 هست (160 تومن)که کراسفایرش واقعا بخصوص در سیستمهای Core I7 ارزشمند و بصرفه هست.
دوست عزیز خیلی ببخشید ، ولی شما هم خدا رو میخواهید هم خرما رو ، کارتهایی که کراس فایر رو پشتیبانی میکنند کارتهای رده متوسط به بالا هستند و با قیمت 60 تومان شما فقط صاحب یک کارت معمولی میشوید
به نظر من بیشتر پول بزارید و 4830 رو بگیرید که خیلی خوبه.
4670 كراس فاير ديگه حداقلشه
سلام
شما راست میگین با این قیمت نمیشه یه کارت خوب برا کراس گرفت سعی میکنم بیشتر کنم بودجه رو و یه 4670 بگیرم نظر شما چیه.
یه سوال متفرقه؟؟؟! فکر کنم مهم باشه
برا کراس فایر و در کل استفاده از دو کارت در یک مین چه مشخصه ای رو باید بهش توجه زیادی کرد.
4670 برای شما خیلی خوبه .شما راست میگین با این قیمت نمیشه یه کارت خوب برا کراس گرفت سعی میکنم بیشتر کنم بودجه رو و یه 4670 بگیرم نظر شما چیه.
یعنی برای کراسفایر یا Sli یا ... ؟! اولا مادربرد باید امکانش رو داشته باشه ، دوم از کارتهایی استفاده بشه که ارزش کراسفایر رو دارند ، سوم از کارتهای هم خانواده استفاده بشه . چهارم اینکه منبع تغذیه مناسب برای کراسفایر باشه . و ... !برا کراس فایر و در کل استفاده از دو کارت در یک مین چه مشخصه ای رو باید بهش توجه زیادی کرد.
4670 به صورت كراس فاير به 4850 مي رسه؟؟؟4670 برای شما خیلی خوبه
شرمنده منظورم رو بد رسوندم منظورم اینه که از رم یکیشون استفاده میشه این که هیچ پس رم کارتها مهم نیست.یعنی برای کراسفایر یا Sli یا ... ؟! اولا مادربرد باید امکانش رو داشته باشه ، دوم از کارتهایی استفاده بشه که ارزش کراسفایر رو دارند ، سوم از کارتهای هم خانواده استفاده بشه . چهارم اینکه منبع تغذیه مناسب برای کراسفایر باشه . و ...
پس میمونه مشخصات دیگه ای مثل gpu ,... که من منظورم در مورد اینه بود
اگه اولویت مهم بودن اینها رو برای استفاده از دو کارت به من بگی بسیار ممنون میشم.
شک نکن HD 3650
در حد 9500gt هست ...کراس فایر هم داره
قابل مقایسه با 9400 نیست...3d mark اش رو ببین میفهمی...
مارک club بگیر 62 تومن ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)