تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: سوال در مورد رجیستری

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض سوال در مورد رجیستری

چطور میتونم چندین تنظیم اعم از ایجاد و حذف و ویرایش کلید های رجیستری رو در یک فایل reg قرار بدم که بتونم بعد از نصب ویندوز با یک کلیلک بر روی فایل ساخته شده تمام تغییرات خواسته شده در رجیستری ایجاد بشه؟
    ..
    اگر هر 3 مورد هم زمان امکان پذیر نیست.. لطفا تا جایی که امکان پذیر هست توضیح دهید.. با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

قبلا هم گفتم این سایت به خاطر گسترده بودن عناوین تاپیک ها خیلی زود از صفحهات اولیه خارچ میشه و بی جواب میمونه.. کسی نیست جواب این مشکل رو بده؟
    به 2 دلیل اینجا گفتم:
    اول اینکه تاپیکم به صفحات اول کشیده بشه..
    و دوم اینکه واقعا یه مشکل و لازم میدونم جوابی قاطع یا راه حلی پیشنهاد شه..

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

امیدوارم درست منظورتون را متوجه شده باشم .

کافیه توی رجیستری به مسیری که قصد تغییر اونا دارید برید و تغییر را انجام دهید و سپس به منوی فایل رفته و گزینه Export را زده و یک نام به ان اختصاص داده و تغییرات انجام شده را در یک محل ذخیره کنید .

موفق باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

11

سلام

امیدوارم درست منظورتون را متوجه شده باشم .

کافیه توی رجیستری به مسیری که قصد تغییر اونا دارید برید و تغییر را انجام دهید و سپس به منوی فایل رفته و گزینه Export را زده و یک نام به ان اختصاص داده و تغییرات انجام شده را در یک محل ذخیره کنید .
    .
    بله میدونم. ولی ممکنه این قسمتی که ویرایش میکنیم آخرین صفحه رجیستر نباشه و تنظیماتی که مربوط به نرم افزارهای دیگه باشه همراه فایل ذخیره شه.. مثل تنظیمات برنامه های قبلی که بعدا احتیاجی به اون نداشته باشیم و یا حتی تروجان و ویروس..!
    اگه دیده باشی بعضی از نرم افزارها همراه خودشون یه فایل reg دارن که با کلیک روی اون چندین کلید رجیستری در هر سطحی که بخوان اجرا میکنه بدون اینکه مشکلی برای دیگر کلیدها ایجاد شه و یا مسیر صفحات پایینتر رو تغییر بده. من منظورم این مورد هست...

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

نمی دونم برنامه ای برای این کار وجود داشته باشه یا نه .

ولی شما می تونید با همین روشی که گفتم و خودتون هم بلد بودید از داخلی ترین قسمت نسخه پشتیبان بگیرید .

اگر شما به اخرین قسمت مسیری که دارید ویرایش می کنید برید و از اون قسمت نسخه پشتیبان را بگیرید با رستور کردن فایل پشتیبان فقط قسمتی که پشتیبان گرفته شده تغییر خواهد کرد و به قسمتهای دیگه کاری نداره .

البته این روش هم زیاد توصیه نمی شه چون در بعضی مواقع ممکنه عمل نکنه .

البته شاید برنامه ای برای این کار باشه که من از اون بی اطلاعم .

موفق باشی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

من منظورم همون قسمتهایی هست که آخرین مسیر نیستن. به عنوان مثال حذف فایل های سرگردان در رم که مسیر رجیستری آن در صفحات اولیه قرار داره. و یا حذف کردن سطل بازیافت که نیاز به حذف کلید داره و این مورد رو نمیشه به عنوان یک فایل reg سیو کرد.. چون کلید در این حالت حذف شده...
    ولی شنیدم با ساخت پچ که این وضعیت در xp هم وجود داره میشه اینکارو کرد ولی نمیدونم چطور میشه باهاش کار کرد..

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

با تشکر از آقا مهدی کسی نمیتونه جوابی بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

یکی جلوی این ربات پاک کننده پستها رو بگیره..
    معلوم نیست به چه دلیل پاک میکنه. ازش هم هیچ سوالی نمیشه پرسید!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران

11 شاید این باشه !

سلام

دوست عزیز اگه اشتباه نکرده باشم شاید این بتونه کمکت کنه !

با عرض معذرت ! اولا یادت نره هر چیز مثل کلید یا پوشه یا اون MY Computer بالا رو در ریجستری انتخاب کرده باشی و بعد Export کنی فقط و فقط از همونی که انتخاب کردی واست یه پشتیبان میگیره .

برای اینکه چند مقدار جدا از هم رو بتونی تو یک فایل داشته باشی می تونی :
    هر مقدار مورد نیازت رو جدا جدا ذخیره کنی که به صورت چند تا فایل جدا با پسوند REG در میاد . حالا همه ی اونا رو یکی یکی با یک ویرایشگر متن باز کن ( مثلا RClick > Open With > Notepad ) . بعدش اون مسیرها و مقدار هایی رو که میخوای داشته باشی توی یکی از همون فایلهای REG با یه نام دلخواه ذخیره کن. حالا اگه اجراش کنی مقدارهای جدیدت جایگزین میشه .

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . فقط یه خبری به ما بده ( واسه خودم می خوام ) !

10. این کاربر از Milad-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اگه اشتباه نکرده باشم شاید این بتونه کمکت کنه !

با عرض معذرت ! اولا یادت نره هر چیز مثل کلید یا پوشه یا اون MY Computer بالا رو در ریجستری انتخاب کرده باشی و بعد Export کنی فقط و فقط از همونی که انتخاب کردی واست یه پشتیبان میگیره .ه .

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . فقط یه خبری به ما بده ( واسه خودم می خوام ) !

با تشکر از راهنماییت. هنوز انجام ندادم. یعنی تازه خوندم. این روش رو امتحان میکنم به نظر میرسه جواب بده. ولی یه مشکل هست. واسه پاک کردن سطل بازیافت از صفحه desktop نیاز به حذف یک کلید داریم.. از این مورد چطور پشتیبان بگیرم؟ مگر اینکه کل فلدر رو پشتیبان بگیرم که باز هم فکر میکنم با بازیابی اون کلید حذف نشه. چطور میشه دستور حذف رو ایجاد کرد.. (دفعه بعد که اومدم نتیجه رو میگم..)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •