تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: خرید i8510 Samsung

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 خرید i8510 Samsung

سلام رفقا،من پدرم میخواد برام یک گوشی بخره و در نوع و قیمتش هیچ محدویتی ندارم اگه 2میلیون هم باشه مشکلی نیست.
    ولی همین طور که دنبال گوشی میگشتم در گوگل با i8510 سامسونگ آشنا شدم و اینقدر ازش تعریف شده همه جا که واقعا کم آوردم.
    همه چیزش عالی هست دوربین،امکانات و غیره.....ولی عجیبه قیمت این گوشی اینقدر پایین هست حدود 520هزار تومان 8 گیگ با گارانتی.

من 16 گیگ i8510 رو با گارانتی جایی پیدا نکردم،یکی گفت هنوز ایران نیومده.
    حالا دوستان میتونن جایی رو به من معرفی کنن بتونم این گوشی رو با گارانتی معتبر (انگار مایکروتل هست) تهیه کنم؟

یا اصلا حالا که من محدودیت پولی ندارم ،گوشی بهتری سراغ دارید که این همه امکانات داشته باشه؟؟

راستی اگر کسی هم در مورد گوشی های لمسی نکات خاصی مد نظرش هست ممنون میشم بیان کنه،آخه i900 omina هم گوشی جالبی هست ولی اندازش از کنترل تلویزیون خونه با بزرگتره ممنون..

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    من خودم 8510 دارم گوشی کاملی هست مشکل خاصی نداره میشه گفت عالیه قیمت پایینش هم بخاطر سیاست های سامسونگه
    مثل نوکیا نیست که پول اسمشو بگیره و بازم مثل نوکیا نیست که هنگ کنه اصلا نمیدونه هنگ چیه
    ولی گفتی محدودیت مالی ندارم میخاستم بگم htc touch hd ‎بگیر ولی گفتی امنیا کنترله دیگه نمیگم
    امنیا اصلا بزرگ نیست و سایز مناسبی داره و گوشیه خیلی خوبیه
    ولی خب پاکت پی سی هست و از نظر مولتی مدیا به سیمبین نمیرسه به نظر من همون 8510 رو بگیر عالیه

3. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همین انتخابت خوبه پیشنهاد htc هم پیشنهاد خوبیه (پست بالا).
    حالا که تا دو تومن مشکل نداری ، 4 تا بخر بین بچه ها پخش کن ! (یکی اش برا من)

5. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض از کجا i8510 16GB اصل با گارانتی پیدا کنم

سلام
    من خودم 8510 دارم گوشی کاملی هست مشکل خاصی نداره میشه گفت عالیه قیمت پایینش هم بخاطر سیاست های سامسونگه
    مثل نوکیا نیست که پول اسمشو بگیره و بازم مثل نوکیا نیست که هنگ کنه اصلا نمیدونه هنگ چیه
    ولی گفتی محدودیت مالی ندارم میخاستم بگم htc touch hd ‎بگیر ولی گفتی امنیا کنترله دیگه نمیگم
    امنیا اصلا بزرگ نیست و سایز مناسبی داره و گوشیه خیلی خوبیه
    ولی خب پاکت پی سی هست و از نظر مولتی مدیا به سیمبین نمیرسه به نظر من همون 8510 رو بگیر عالیه
    با تشکر از دوستان ،لطفا بگید از کجا گوشی اصل i8510 گیر بیارم؟ با گارانتی معتبر مایکروتل
    تا اونجایی که من میدونم انگار i8510 16GB گارانتی نداره (مایکروتل)

دوستان گوشی اصل باشه،قیمتش مهم نیست.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی میخواستم بگم الان توو یک وبسایتی گفته بودن i8510 سه سوت سه سوت باتری خالی میکنه آره؟
    کیفیت فیلمبرداریش چه طوره؟

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

میتونی به نمایندگی های ماکروتل مراجعه کنی....
    در مورد گوشی هم باید گفت انتخاب خوبی داشتی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

16 گيگش خيلي كم گير مياد و قيمتشم يكم بالاست به نظر من 8 شو بگير بعد اگه كم اومد يه مموري 16 بنداز روش
    در مورد باتري تا دو هفته اول آره خيلي بده ولي بعدش درست ميشه و باتري كاملاً راضي كننده اي داره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

hasanmotori دوست عزيز يه مقايسه اي چيزي بين 8510 و اي900 هست من بخونم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نه من جايي نديدم ولي اينا اصلاً با هم فرق دارن نميشه با هم مقايسشون كني
    i8510 داراي بهترين دوربين و بهترين صداست و يكي از بهترين سيستم عامل ها و كلي امكانات
    در مورد i900 : به نظر خيلي ها windows mobile بهترين سيستم عامله i900 هم توي پاكت پيسي ها خيلي خوبه ولي وقتي بحث قيمت مياد وسط همرو كنار ميزنه و يكه تازي ميكنه و واقعاً بي رغيب ميشه. مشكل خاصي نداره اولش كه اومده بود يكم باترش خوب نبود ولي با اولين آپديت از حد انتظار فرا تر رفت. اولش كه اومده بود ميگفتن رزولوشن صفحش استاندار نيست ولي يكم كه گزشت با اومدن برنامه ها با اين رزولوشن اين مشكل به طور 100% به فراموشي سپرده شد. كيفيت lcd ش هم واقعاً از اون چيزي كه فكر ميكني از x1 پايين تر نيست ولي خب قبول دارم x1 بهتره. در مورد رم و رام هم خيالت راحت هيچ مشكلي پيش نمياد الان گوشيهاي imate رو نگاه كن. گوشي 700 تومني رم و رامش با امنيا يكيه ولي cpu امنيا از همه اينا بالاتره و همه ميدونن كه سرعت خيلي بالايي داره.
    شما هم فكر كنم مثل من گيج شدي و نميدوني بين i900 و i8510 كدوم رو انتخاب كني. من اولش اصلاً به 8510 فكر نميكردم و همش ميگفتم امنيا ولي كم كم اومدم سراغ 8510 و ديگه داشت 100% ميشد كه رفتم مغازه كه بگيرمش بعد ديدم داره امنيا رو به يكي نشون ميده يكم نگاه كردم ديدم عجب lcd اي داره نزديك بود پشيمون بشم ولي خب ديگه 8510 رو گرفتم و الان ازش خيلي راضيم.

12. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

8510 تو نظر سنجی های همین سایت هم رتبه های خوبی اورده.

14. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •