تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: هدست بدون سیم

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید هدست

سلام .

لطفا چند مدل هدست بی سیم جنس خوب رو بگید . راستش الآن من یه هدست Shaan دارم که وقتی موقع گوش دادن موزیک صداش رو بلند میکنم ، دقیقا صداش تا 2 تا اطاق اونورترم میره . میخوام یه هدستی بگیرم که قشنگ و کاملا روی گوش قرار بگیره و کمترین صدایی از اون بیرون بره .

اگر لینک یا عکسی هم دارید ممنون میشم قرار بدید .

Last edited by OSEN; 29-03-2009 at 13:01.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام .

لطفا چند مدل هدست بی سیم جنس خوب رو بگید . راستش الآن من یه هدست Shaan دارم که وقتی موقع گوش دادن موزیم صداش رو بلند میکنم ، دقیقا صداش تا 2 تا اطاق اونورترم میره . میخوام یه هدستی بگیرم که قشنگ و کاملا روی گوش قرار بگیره و کمترین صدایی از اون بیرون بره .

اگر لینک یا عکسی هم دارید ممنون میشم قرار بدید .

دوست عزیز
    شما باشید هدفونی تهیه کنید که اصطلاحا Close باشه

اگر کارتون حرفه ایه (آهنگسازی ، نوازندگی ، میکس و مونتاژ و تدوین )از هدفون های مانیتور استفاده کنید (قیمتش خیلی بالاست)

اگر برای کار خاص (موسیقی ، فیلم و ... ) میخواهید از هدفون هایی مثل مدل های معمولی AKG ، Philips ، Sony و ... استفاده کنید (حدود 50 تا 100 تومان)

اگر هم برای بازی میخواهید براند های مثل Logtech و Crative مدل های خوبی رو برای این کار تولید کردند ، هم صدای کلوزی داره ، هم مدل های وایرلس داره

به عنوان یک پیشنهاد دوستانه این رو از من قبول کنید.
    هدفون ها و هدست چینی ارزون قیمت که به قول شما صداشون تا اتاق ها اونور تر میره ، میانبری هستند برای ناشنوایی!!!(البته دور از جون شما)
    قدر گوشتون رو بدونید

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 25-03-2009 at 02:20.

3. 4 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باشید هدفونی تهیه کنید که اصطلاحا close باشه

اگر کارتون حرفه ایه (آهنگسازی ، نوازندگی ، میکس و مونتاژ و تدوین )از هدفون های مانیتور استفاده کنید (قیمتش خیلی بالاست)

اگر برای کار خاص (موسیقی ، فیلم و ... ) میخواهید از هدفون هایی مثل مدل های معمولی akg ، philips ، sony و ... استفاده کنید (حدود 50 تا 100 تومان)

اگر هم برای بازی میخواهید براند های مثل logtech و crative مدل های خوبی رو برای این کار تولید کردند ، هم صدای کلوزی داره ، هم مدل های وایرلس داره

به عنوان یک پیشنهاد دوستانه این رو از من قبول کنید.
    هدفون ها و هدست چینی ارزون قیمت که به قول شما صداشون تا اتاق ها اونور تر میره ، میانبری هستند برای ناشنوایی!!!(البته دور از جون شما)
    قدر گوشتون رو بدونید
    بابت راهنمایی و پیشنهادت خیلی ممنونم دوست عزیز

راستش استفاده ی من فقط تو مورد سومیه که شما گفتی یعنی بازی کردن به علاوه ی گوش دادن موزیک .

حالا شما مدل خاصی رو مدنظر نداری که راهنماییم کنی . راستی مدل وایرلس با سیم دار از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و ... ، هیچ تفاوتی باهم ندارن که . یعنی فقط تفاوتشون تو سیشون هست و از لحاظ کیفیت صدا یکین ؟.

و در ضمن یه مدل خوب رو اگه قیمت دارین ممنون میشم بگید ، همچنین اینکه اصلا سیستم شارژشون چجوریه و چقدر طول میکشه و با یه شارژ چند ساعت کار میکنن .

Last edited by OSEN; 25-03-2009 at 10:56.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

راستش استفاده ی من فقط تو مورد سومیه که شما گفتی یعنی بازی کردن به علاوه ی گوش دادن موزیک .

حالا شما مدل خاصی رو مدنظر نداری که راهنماییم کنی . راستی مدل وایرلس با سیم دار از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و ... ، هیچ تفاوتی باهم ندارن که . یعنی فقط تفاوتشون تو سیشون هست و از لحاظ کیفیت صدا یکین ؟.

و در ضمن یه مدل خوب رو اگه قیمت دارین ممنون میشم بگید ، همچنین اینکه اصلا سیستم شارژشون چجوریه و چقدر طول میکشه و با یه شارژ چند ساعت کار میکنن .

دوس عزیز
    مدل های وایرلس بیشتر با بلوتوث یا امواج رادیویی ارتباط برقرار میکنند ، سیستم برق اونها هم یا از طریق شارژ با دستگاه شارژر هستش یا از طریق باطری.
    اگر شما واقعا براتون استفاده از هدفون های وایر مشکله از وایرلس استفاده کنید در غیر این صورت هیچ منطقی به غیر قطعی در سیم سیستم های وایر حق رو به وایرلس ها نمیده.
    قیمتشون بالاتره ، سر به زنگ ها باطریشون خالیه ، مارک های معتبر کمتر روی اونها مانور میدن و....
    99 درصد از بهترین هدفون ها و هدست های دنیا وایر هستند

شما تصمیم نهایتون روی وایرلسه یا وایر؟
    هم لاجیتک و هم کریتیو از هر 2 مدل وایر و وایرلس مدل هایی رو دارند ، که میتونید روی سایت اونها مشاهده کنید اما مشکل اینجاست که ممکنه تو ایران گیر نیاد ، فکر میکنم اگر سری با مجتمع پایتخت یا ایران بزنید دست خالی برنمیگردید.

موفق باشید

6. 4 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوس عزیز
    مدل های وایرلس بیشتر با بلوتوث یا امواج رادیویی ارتباط برقرار میکنند ، سیستم برق اونها هم یا از طریق شارژ با دستگاه شارژر هستش یا از طریق باطری.
    اگر شما واقعا براتون استفاده از هدفون های وایر مشکله از وایرلس استفاده کنید در غیر این صورت هیچ منطقی به غیر قطعی در سیم سیستم های وایر حق رو به وایرلس ها نمیده.
    قیمتشون بالاتره ، سر به زنگ ها باطریشون خالیه ، مارک های معتبر کمتر روی اونها مانور میدن و....
    99 درصد از بهترین هدفون ها و هدست های دنیا وایر هستند

شما تصمیم نهایتون روی وایرلسه یا وایر؟
    هم لاجیتک و هم کریتیو از هر 2 مدل وایر و وایرلس مدل هایی رو دارند ، که میتونید روی سایت اونها مشاهده کنید اما مشکل اینجاست که ممکنه تو ایران گیر نیاد ، فکر میکنم اگر سری با مجتمع پایتخت یا ایران بزنید دست خالی برنمیگردید.

موفق باشید

8. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من فقط برا این وایرلس میخواستم که رو میزم خلوت باشه با توجه به اینکه من کیسم رو هم روی میز کامپیوتر میزارم و با وجود اسپیکر و سیم موس و خود کیس میز شلوغ پلوغ میشه که من خیلی بدم میاد .

ولی با صحبتای شما وایرلس رو بیخیال شدم و میرم سراغ هدست وایر . حالا اگه شما یا دوست دیگه ای نمونه ی خوب و قشنگی مدنظرش هست ، ممنون میشم راهنماییم کنید : )

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان Creative HS 450 رو تو ایران دیدین ؟ قیمتشو دارید ؟ به نظرم چیز خوبی اومد . تو سایتا گشتم قیمتش خورده بود 43 $ . حالا اینکه تو ایران چند میدن رو میدونید ؟

اگه قیمت Sennheisr PC 350 رو هم دارید ممنون میشم بگید .

مرسی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام .

من فقط برا این وایرلس میخواستم که رو میزم خلوت باشه با توجه به اینکه من کیسم رو هم روی میز کامپیوتر میزارم و با وجود اسپیکر و سیم موس و خود کیس میز شلوغ پلوغ میشه که من خیلی بدم میاد .

ولی با صحبتای شما وایرلس رو بیخیال شدم و میرم سراغ هدست وایر . حالا اگه شما یا دوست دیگه ای نمونه ی خوب و قشنگی مدنظرش هست ، ممنون میشم راهنماییم کنید : )
    دوستان creative hs 450 رو تو ایران دیدین ؟ قیمتشو دارید ؟ به نظرم چیز خوبی اومد . تو سایتا گشتم قیمتش خورده بود 43 $ . حالا اینکه تو ایران چند میدن رو میدونید ؟

اگه قیمت sennheisr pc 350 رو هم دارید ممنون میشم بگید .

مرسی
    دوست عزیز
    شما چون بیشتر برای کار بازی و فیلم به هدست احتیاج دارید بهتره از مدل هایی استفاده کنید که صدا رو به نحو جالبی افکتیو میکنند .
    مثل مدل های جدید کریتیو

مدل هایی مثل سنهایزر بیشتر برای کار موسیقی مناسبه و یک حالت ریل داره.

12. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    شما چون بیشتر برای کار بازی و فیلم به هدست احتیاج دارید بهتره از مدل هایی استفاده کنید که صدا رو به نحو جالبی افکتیو میکنند .
    مثل مدل های جدید کریتیو
    مدل هایی مثل سنهایزر بیشتر برای کار موسیقی مناسبه و یک حالت ریل داره.
    بابت راهنماییات ازت ممنونم دوست عزیز

از این مدلای کریتیو که فرمودین لینکی ،عکسی ،توضیحی و حدود قیمت دارین . احتمالا بعد از شنیدن قیمتاش صورت مائم بصورت جالبی افکتیو میشه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

بابت راهنماییات ازت ممنونم دوست عزیز

از این مدلای کریتیو که فرمودین لینکی ،عکسی ،توضیحی و حدود قیمت دارین . احتمالا بعد از شنیدن قیمتاش صورت مائم بصورت جالبی افکتیو میشه

دوست عزیز

کریتیو یک سری مدل های آروانا داره که واقعا بی نظیره
    انقدر صداش جذابه که من خودم داشتم اغفال میشدم که بخرم

قیمت هاش هم فکر میکنم از 30 تومان شروع بشه

این برای کریتیو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم برای لاجیتک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من توی سطح هدفون ها و هدست های بازی و فیلم سری آروانا جزو بهترین ها هستند.

15. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •