تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: کوک سنتور با تیونر

داره خودمونی میشه Khazaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 کوک سنتور با تیونر

سلام دوستان من آموزش کامل کوک سنتور با استفاده از تیونر دیجیتال را میخواستم کسی بلده ؟ کسی کار کرده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان من آموزش کامل کوک سنتور با استفاده از تیونر دیجیتال را میخواستم کسی بلده ؟ کسی کار کرده ؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
    دوست عزیز
    خوشبختانه نیونرهای دیجیتال واقعا کار رو آسون کردند.
    کوک سنتور از طریق تیونر کار مشکلی نیست ، کافی کوک مورد نظر رو انتخاب کنید ، اگر حافظه ی شما قوی ذهنی و اگر اینطور نیست یک اکتاو از گام مورد نظر رو بنویسید و به ترتیب سیم ها رو کوک کنید.
    سیم اول از هر 4 سیم رو ژوست کوک کنید بعد 3 سیم باقی مونده رو بر اساس اون یا اگر گوشتون به اندازه ی کافی قوی نیست بر اساس تیونر کوک کنید.
    اگر توی سیم های پشت خرک با مشکل مواجه شدید با کمی جابجا کردن خرک ها نتایج خوبی بدست میارید،
    نمیخوام پشیمونتون کنم اما اگر تازه کار هستید در کل براتون کار راحتی نیست

مخصوصا ریگلاژ کردن خرک ها

موفق باشید

3. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون ... بله من تازه کارم ولی میخوام یاد بگیرم . از کجا باید شروع کنم لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون ... بله من تازه کارم ولی میخوام یاد بگیرم . از کجا باید شروع کنم لطفا راهنماییم کنید
    دوست عزیز
    سنتور اگر با استاد هنر آموز شروع بشه ، ساز خوبی برای شروعه اما اگر قصد داشته باشید که این ساز رو خود آموز یاد بگیرید راه سختی رو پیش رو دارید.
    مشکل ترین بخش ، عدم انعطاف ساز سنتور در مقابل کوک هاست .

نحوه ی درست زدن مضراب ، استیل نوازندگی و نکات ریز سنتور نوازی (دراب ها ، ریز ها ، دوبل ها ، پاملخی ها ، تکیه و ....) از مسائل دیگری هستند که یک خود آموز خیلی دیر به اونها میرسه ، شاید هم نرسه

اگر گوش قوی داشته باشید و بتونید از دست نوازندگان بخونید که چطور مضراب میزنن تا حدودی میتونید موفق باشید اما در غیر این صورت سالها وقت شما بابت تجارب از پیش یافته شده حدر میره.
    چون سنتور خیلی ساز چابکیه سخت میشه از دست نوازنده پی به راز مطلب برد ، و چون رابطه ای عمیق بین سنتور و موسیقی ایرانی الخصوص ردیف موسیقی ایرانی برقراره پیشنهاد اکید میکنم حدامقدور یکی دوسال آغازین رو با استاد شروع کنید.

موفق باشید

6. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازم ممنون ...
    بله کاملا درسته ...

پس من با این اطلاعاتی که دارم نمیتونم کوک کنم ؟ حتی با تیونر دیجیتال ؟؟ آخه تنها مشکل همین کوک ساز. البته تمرینهای کتاب همه برای دستگاه شور بازنویسی شده و نیازی به تغییر کوک ساز نیست ولی این ساز ما هر هفته کوک خالی میکنه ...

اگه میشه و میتونم ! راهنماییم کنید لطفا ...

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

بازم ممنون ...
    بله کاملا درسته ...

پس من با این اطلاعاتی که دارم نمیتونم کوک کنم ؟ حتی با تیونر دیجیتال ؟؟ آخه تنها مشکل همین کوک ساز. البته تمرینهای کتاب همه برای دستگاه شور بازنویسی شده و نیازی به تغییر کوک ساز نیست ولی این ساز ما هر هفته کوک خالی میکنه ...

اگه میشه و میتونم ! راهنماییم کنید لطفا ...
    دوست خوب من

کار که نشد نداره ، خواستن هم که توانستنه

در مورد خالی کردن کوک باید توجه داشته باشید که ساز چیزی جز چوب وفلز نیست
    (به قول حضرت حافظ
    خشک چوبی خشک سیمی خشک پوست ..... از کجا می آید این آوای دوست)

ساز اگر جاش زیاد تغیر کنه زیاد کوک خالی میکنه ، سرما و گرما هم خیلی تاثیر گذاره .
    ضربه هم میتونه از عوامل مشکل زا باشه ، چون مضراب سنتور به صورت چکشی به سیم ها برخورد میکنه خودش باعث متزلزل شدن گوشی های کوک میشه.

راستش من ساز تخصصیم سنتور نیست اما میتونم در مورد کوک میتونم کمکتون کنم ،
    اکثر کتب سنتور با دستگاه شور شروع میکنند ، شما چه شوری میخواهید کوک کنید؟

برای کوک کردن دستگاه شور باید تیونر شما ربع پرده رو تشخصی بده در غیر این صورت باید خودتون ربع پرده ها رو تشخیص بدید. فکر میکنم فقط دستگاه "رهاب " این قابلیت رو داشته باشه.

9. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون ...
    اول بگید بهترین تیونری که تو بازار هست چیه ؟ و اینکه دیاپازون ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) به درد من میخوره یا نه ؟ تا جایی که من میدونم تیونر ها هم فقط میتونند 90% کوک را انجام بدن ... میگن با ردیفها و گامهای ایرانی مشکل داره ... این یعنی چی ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون ...
    اول بگید بهترین تیونری که تو بازار هست چیه ؟ و اینکه دیاپازون ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) به درد من میخوره یا نه ؟ تا جایی که من میدونم تیونر ها هم فقط میتونند 90% کوک را انجام بدن ... میگن با ردیفها و گامهای ایرانی مشکل داره ... این یعنی چی ؟
    دوست عزیز

به نظر من بهترین تیونر بازار گوش انسانه ، چون در هر صورت تیونر ها سخت افزار هستند و احتمال خطا دارند
    بزرگترین مشکلی که تیونر داره اینه که گوش رو تنبل میکنه .
    اما در کل بهترین دستگاه تیونر بازار اونیه که کمترین خطا رو داشته باشه ، مدل هایی که با باطری کار میکنند معمولا وقتی باطریشون ضعیف میشه خطا میدن.
    دستگاههای تیونر چند مدل هستند

یک مدل تیونر خالی
    یک مدل تیونر + دیاپازون
    یک مدل دیگه هم تیونر + دیاپازون + مترونوم

مدل هایی هم هستند که توسط ذهن خلاق ایرانی ها دستکاری شده و ربع پرده رو هم نشون میده(برای کوک دستگاه های ایرانی)

تیونر دستگاهیه که صدا رو دریافت میکنه و نشون میده که این صدا چه فرکانسی داره(چه نتی هستش)
    البته تیونر های نرم افزاری هم همون کار رو میتونند انجام بدن.

دیاپازون دستگاه یا وسیله ایه که یک یا چند فرکانس (نت) خاص رو تولید میکنه تا گون اون رو با ساز مورد نظر مطابق کنه.
    دیاپازون چند مدل داره

دیاپازون های U شکل برای تولید یک نت خاص (بیشتر لا) که با ضربه صدا تولید میکنند.

دیاپازون های چند صدایی که با جریان هوا صوا تولید میکنند

.

و دیاپازون های دیجیتال که به همراه تیونر ها هستند و صدا رو از بلندگوی خودشون پخش میکنند.

مترونوم هم وسیله ایه که برای حفظ ریتم استفاده میشه
    این دستگاه با صدایی خاص (بشتر تق تق) سر ضرب ها رو به ما گوش زد میکنه
    نوع سخت افزاری این دستگاه ها یک کمی گرون قیمته اما مدل های دیجتال و نرم افزاری خیلی خوش قمیت تر و راحت تر هستند.

مدل سخت افزاری

مدل دیجیتال

این هم دستگاه که همه ی این موارد رو در خودش جا داده

اما سوالتون

این که میگن یک تیونر فقط میتونه نیمی از کار رو انجام بده بخاطر عدم تشخیص ربع پرده هاست
    تییونر ها تولید غرب هستند و حداقل فاصله ی موسیقیایی غرب نیم پردست
    ربع پرده بیشتر برای موسیقی مشرق زمینه ، شما چند راه دارید

اول اینکه از تیونر ربع پرده دار استفاده کنید.

دوم اینکه با شمارش Cent ها ربع پرده رو روی تیونر های معمولی پیدا کنید.

سوم اینکه صدای تک تک نت های یک سنتور شور کوک رو ضبط کنید و سنتور خودتون رو با اون کوک کنید.

یک راه سخت و مشکل دیگه هم هست که بهترین راهه
    اینکه یک نت رو کوک کنید و بقیه ی نت ها رو بر اساس اون کوک کنید.
    امیدوارم هرچه زودتر به این روش دست پیدا کنید.

موفق باشید
    یا علی

12. 4 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خيلي خيلي ممنون ...
    خول پس بايد فركانس هر سيم را داشته باشم نه ؟ تيونرهاي نرم افزاري چي ؟ خوبن ؟ ميشه يه نمونش رو بگيد ؟؟ تيونر براي همه ي سازها هست ديگه نه ؟ يا براي هر سازي يه تيونر مخصوص ...

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حالا که بحث تیونر شد میشه در مورد قیمت دیجیتالش هم یه توضیحی بدین ؟ و اینکه واسه تار و سه تار فرق میکنه ؟!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •