تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: D2 در مقایسه با x-fi

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض D2 در مقایسه با x-fi

یکی از دوستام می خواد یکی از این دو مدل رو بخره (Creative Zen X-fi یا Cowon D2) از من پرسید ولی من چون تجربه ای با این دو تا ندارم ( خودم iPod دارم ) گفتم اینجا مطرح کنم بهتره ضمنا مثل خودم طرفداره کیفیته صداس و تاچ بودن هم زیاد براش مهم نیس از دوستان خواهش میشه یه مقایسه کلی بین این دو تا بکنن (مخصوصا کیفیت صدا و تصویر)
    با تشکر.
    Last edited by iphone3g; 24-03-2009 at 01:29.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من خودم D2 دارم و یه بار تو مغازه X-Fi رو گرفتم دستم و باهاش کار کردم و صداشو شنیدم. D2 یه چیز دیگه س. هیچ پلیری ندیدم که از نظر کیفیت صدا به COWON برسه. بلندی صداش هم در حدیه که میتونه کاملا طرف رو کر کنه. X-Fi کار کردن باهاش خیلی مشکله و کیفیت صداش هم در مقایسه با D2 چنگی به دل نمیزنه.
    چند تا نکته در مورد D2 هست که باعث میشه یه سر و گردن از همه بالاتر باشه:
    ابعاد کوچک و جمع و جور, کیفیت ساخت بسیار بالا (بعد از دو سال استفاده و چند بار زمین افتادن از ازتفاع 1.5 متری یه دونه خش روش نیافتاده), تنظیمات صدای گسترده و کارآمد مثل Mach3Bass و BBE و Surround و... و به راحتی هدفون های Full Size رو جواب میده, رادیو باتنظیم 20 موج و امکان ضبط برنامه ها, ضبط صدا با کیفیت فوق العاده بالا و قابلیت تنظیم میزان حساسیت میکروفون و کیفیت ضبط, Alarm با قابلیت تنظیم برای پخش موزیک یا رادیو و ضبط رادیو, قابلیت نمایش فایل های Text, قابلیت نمایش عکس های رزولوشن بالا, LCD با کیفیت رنگ بالا, پخش تصویری قوی و روان, قابلیت افزایش رم (SD), قابلیت نمایش انتخاب آهنگ ها و نمایش از طریق فولدر و یا ID3Tag, باتری با قابلیت پخش تا 50 ساعت موزیک و 10 ساعت تصویری, برنامه ی پخش FLASH و قابلیت Handwriting.

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

motmaenan hamintore vali cheghad moshakhasateshoon shabie hame in 2ta
    fek nakonam d2 wifi dashte bashe vali ba x-fi albate 16 gig be balash mishe ba wi 'lan esh stream ahang goosh dad o karae dg
    manam sedae cowon ro shenidam O2 albate sedae x-fi roam shenidam
    natijash cowon behtar boode
    albate ekhtelafeshoon oonghadra ziad naboode 2 pakhshe seda
    yani pakhshe creative vaghean jazb konandeo doost dashtanie bedoone inke rangi be seda bede
    cowon ham aalie pakhshesh
    Last edited by JayR; 25-03-2009 at 18:22.

5. این کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هم نظرم روی D2 بود ولی چون x-fi تقریبا جدیده هنوز زیاد دست کسی ندیدم فکر کنم تا زمانی که جا بیافته یه کم طول بکشه...
    راستی این zen x-fi باید حتما باید با اون هدفون Aurvana x-fi گوش داد تا کیفیتش مشخص بشه (از این جهت که دو تاشون تکنولوژی X-fi رو دارن میگم) یا ربطی به اون نداره ؟؟؟
    اگه این طور باشه که اصلا نمی صرفه چون اون هدفون خودش دور و بر 250 تومن قیمتشه !!!!
    راستی این تبلیغاتی که در مورد x-fi شده حقیقته که مثلا قسمتای حذف شده صدا رو بر می گردونه یا در حد ادعاس ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من هم نظرم روی D2 بود ولی چون x-fi تقریبا جدیده هنوز زیاد دست کسی ندیدم فکر کنم تا زمانی که جا بیافته یه کم طول بکشه...
    راستی این zen x-fi باید حتما باید با اون هدفون Aurvana x-fi گوش داد تا کیفیتش مشخص بشه (از این جهت که دو تاشون تکنولوژی X-fi رو دارن میگم) یا ربطی به اون نداره ؟؟؟
    اگه این طور باشه که اصلا نمی صرفه چون اون هدفون خودش دور و بر 250 تومن قیمتشه !!!!
    راستی این تبلیغاتی که در مورد x-fi شده حقیقته که مثلا قسمتای حذف شده صدا رو بر می گردونه یا در حد ادعاس ؟
    نه حتما نباید هدفون x-fi باشه. تبلیغاتی هم که شده فکر نمیکنم ادعا باشه. همین کار رو D2 هم انجام میده. با عنوان BBE. من تفاوت صدا و کیفیت رو با BBE واقعا احساس میکنم. ولی نمیدونم X-FI چه جوریه. البته Creative هم یه ذره اغراق میکنه. تو سایتش یه دمو از صدای X-FI گذاشته که کاملا مشخصه غیر واقعیه.
    من که وقتی صدای X-Fi رو با D2 مقایسه کردم اصلا به نظرم کیفیت نداشت.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره خب تکنولوزیه x-fi مطمئنا رنگ میده به خروجی ولی دیگه غیرواقعی که نیست! (:
    این تکنولوزی x-fi چنتا جایزه هم گرفته...
    و اینکه کاملا قسمتای حذف شده صدا رو برنمی گردونه! ...تا حدودی. (شفاف سازی میکنه اون قسمتای فشرده شده رو)
    من خودم از طرفدارای x-fi technology هستم

خلاصه اینکه تو پخش:
    خیلی خوب: creative
    بی نظیر: cowon
    Last edited by JayR; 25-03-2009 at 18:12.

10. این کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اره خب تکنولوزیه x-fi مطمئنا رنگ میده به خروجی ولی دیگه غیرواقعی که نیست! (:
    این تکنولوزی x-fi چنتا جایزه هم گرفته...
    و اینکه کاملا قسمتای حذف شده صدا رو برنمی گردونه! ...تا حدودی. (شفاف سازی میکنه اون قسمتای فشرده شده رو)
    من خودم از طرفدارای x-fi technology هستم

خلاصه اینکه تو پخش:
    خیلی خوب: creative
    بی نظیر: cowon
    من هم نگفتم کلا غیرواقعیه. گفتم اون دمویی که تو سایتش گذاشته بود غیرواقعی بود. یه آهنگ پخش میکنه که وقتی که X-Fi رو تو اون صفحه on میکنی یه صداهای جدیدی به آهنگ اضافه میشه!
    من راستش از وقتی صدای COWON رو شنیدم دیگه هیچ صدایی به دلم نمیشینه.
    شرکت هایی که از تکنولوژی BBE استفاده میکنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by prowler88; 25-03-2009 at 18:56.

12. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی یه سوال در مورد D2 داشتم در مورد کارت sd ...
    اگه یه حافظه بندازیم روش آلبوم هایی که روی اون حافظه می ریزیم میان کنار آلبوم های قبلی یا باید از توی کارت اجراشون کنیم ؟؟
    نمی دونم منظورم رو درست گفتم یا نه ؟؟؟
    به عبارت دیگه محتویات کارت sd یه اطلاعات مجزا حساب میشن یا محتویاتش میان کنار محتوای حافظه خود دستگاه..به عنوان مثال اگه من از یه خواننده 4 تا آلبوم داشته باشم بعد آلبوم پنجم رو توی sd بریزم وقتی میرم توی قسمت آلبوما میتونم آلبوم پنجم رو هم ببینم یا باید برم از یه جای دیگه بازش کنم(از روی تجربه ای که با پلیر یکی از دوستام داشتم اینو پرسیدم)

ویه سوال دیگه :
    آیا D2 فرمت FLAC رو هم ساپورت میکنه ؟؟؟ یا اصلا فرمت Lossless داره ؟؟ مثلا iPod فرمت ALAC رو داره !!!
    Last edited by iphone3g; 26-03-2009 at 16:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه بخواین به صورت فولدری سرچ کنین بله جدا نشون میده.
    ولی بر اساس آلبوم و خواننده و... همه رو با هم نشون میده.
    D2 فرمت های mp3, ogg, wma, flac, wav و ape رو پخش میکنه.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای ول ...پس همون D2 گزینه بهتریه.
    من خودم هم اگه پولم رو دور نریخته بودم و iPod نخریده بودم حتما (100%) همین D2 رو می خریدم.
    ممنون از راهنماییاتون.

17. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •