تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکل با canon A1000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل با canon A1000

سلام!

من یک هفته هست که یک دوربین canon A1000 خریدم ! موقع خرید 2 تا باتری شارژی sony 2200mA گرفتم!

حالا مشکل من اینه که باگرفتن 10-20 تا عکس باتریش خالی میشه و باید باتریشو عوض کنم! مشکل از کجاست دوربین مشکل داره یا این مدل اینطوریه یا باتری که خریدم مشکل داره؟برم گارانتی کاری میکنن؟ چی کار کنم! لطفا کمک کنید!
    (تازه تو شارژر sony که گرفتم نوشته باید هفت ساعت باتری رو بزارم تو شارژ این درسته؟)

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب هفت ساعت گذاشتي رو شارژ ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من همین مشکلو با سونی h5 دارم البته بعد از 2 سال. 10 جفت باتری خریدم نشد که نشد. واقعا نمیدونم چیکار کنم. دوست عزیز شما باتری و شارژرو که از نمایندگی سونی نخریدی, درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه! من شارژر و باتری ها رو همراه دوربین از مغازه متفرقه خریدم! متاسفانه روی باتریها تاریخ ساخت نزده، شاید باتری ها تاریخ گذشته باشن!

شما دوربین رو بردید تعمیر(گارانتی) یا نه؟(اگر بردید چی گفتن؟)

احتمال میدید مشکل از خود دوربین باشه؟

کسی میدونه این مدل canon A1000 اداپتر برقش کجا پیدا میشه؟( برم جمهوری پیدا میشه )
    Last edited by diamond2004; 24-03-2009 at 08:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام!

من یک هفته هست که یک دوربین canon A1000 خریدم ! موقع خرید 2 تا باتری شارژی sony 2200mA گرفتم!

حالا مشکل من اینه که باگرفتن 10-20 تا عکس باتریش خالی میشه و باید باتریشو عوض کنم! مشکل از کجاست دوربین مشکل داره یا این مدل اینطوریه یا باتری که خریدم مشکل داره؟برم گارانتی کاری میکنن؟ چی کار کنم! لطفا کمک کنید!
    (تازه تو شارژر sony که گرفتم نوشته باید هفت ساعت باتری رو بزارم تو شارژ این درسته؟)
    دوست عزيز شما ابتدا خوب باتري ها رو شارژ كنيد ببينيد چطوره.باتري هاي سوني تقلبي تو بازار زياد هستن.شما بايد از ايران رهجو ميگرفتي.باتري هولوگرام سوني رو داره؟؟؟؟اگر باتري رو كامل شارژ كردي و باز اين مشكل رو داشتي 2 باتري Enginazer بگير و ببين چقدر دوربين كار ميكنه.اگه مشكلي نداشت كه تقصير باتري هاي سونيه.اگر اونم زود خالي كرد احتمالا مشكل از دوربينه.چون من يه جايي خوندم كه يه نفر مشكل شما رو داشت و مشكل مربوط به دوربين بود نه باتري.و اونوقت ببيريد گارانتي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستش شارژری و باتری داخل یک بسته بندی بودن و هیچکدوم هم هولوگرام ندارن! و خود شارژر یه چراغ داره که وقتی خاموش بشه یعنی باتری شارژش کامل شده!
    و هر دفعه که شارژ کردم (تو این یک هفته 3 بار کامل گذاشتم شارژ) تقریبا هفت ساعت گذاشتم(نه کمتر) ، البته روی باتری نوشته که چینیه!
    این باتریهای Enginazer تقلبی نداره؟! چجوری بفهمم که اصله!
    این ايران رهجو که میگید کجاست؟میشه آدرسشو بگید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

راستش شارژری و باتری داخل یک بسته بندی بودن و هیچکدوم هم هولوگرام ندارن! و خود شارژر یه چراغ داره که وقتی خاموش بشه یعنی باتری شارژش کامل شده!
    و هر دفعه که شارژ کردم (تو این یک هفته 3 بار کامل گذاشتم شارژ) تقریبا هفت ساعت گذاشتم(نه کمتر) ، البته روی باتری نوشته که چینیه!
    این باتریهای Enginazer تقلبی نداره؟! چجوری بفهمم که اصله!
    این ايران رهجو که میگید کجاست؟میشه آدرسشو بگید!
    باید رو بسته بندی هولوگرام سونی باشه.واسه من که داره.چینی بودنش که همه اینجورین و در واقع کارخانه ی سونی در چین است.اما این باتری enginazer باتری معمولیه و قابل شارژر نیست و فکر کنم 4 تاش 1800 تومنه(اگه اشتباه نکرده باشم).گفتم اونو بگیرید که تست کنید مشکل از باتری هست یا دوربین.اگه با اون باتری خوب کار کرد مشکل از باتری سونیه و اگه اون هم زود خالی کرد احتمالا مشکل از دوربینه و ببر گارانتی.گارانتی ایران رهجو گارانتی معتبر سونی هست و تو هر شهر هست.باید بپرسی ببینی جایی که شما هستید ایران رهجو کجاست.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما این باتری ها رو چند خریدی ؟ خیلی وقتا ساده ترین (و البته ، نه دقیق ترین راه) واسه تعیین کیفیت/اصل بودن باتری ، همین قیمته ..

راهی که دوستمون ebi66 گفت بهترین راهه تا بشه مرحله به مرحله مشکل رو پیدا کرد ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من انواع و اقسام باتری ها رو روی دوربینم امتحان کردم. مشکل از باتری نیست. یا حداقل در مورد من این طور نیست. دوستم از نمایندگی سونی پرسیده ممکنه مشکل از دوربین باشه گفتن امکان نداره. احتمال میدم مشکل از شارژر باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

6 حتما بخون .................................................. .................................................. ........................................

سلام من یدونه از این دوربین ها گرفتم
    اینا مشکلاشون نه از دوربین نه از باتری
    از خود توست
    باید از باتری های آلکالین استفاده کنی باتری های معمولی فقط 10-11 عکس میگیرند
    ولی باتری های آلکالین 100-115 تا میگیرن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •