تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: ویروسی شبیه jeefo و یا شایدم خوده jeefo!!!!

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

5 ویروسی شبیه jeefo و یا شایدم خوده jeefo!!!!

سلام.
    نمی چرا سیستمم اینجوری شده. اما به گمونم از همون اوایل سال نو بود که اینجوری شد. برنامه ها خود به خود قاط زدن و روی هر کدوم کلیک می کردم، یه نجره داس باز می شد و سریع هم می رفت و آیکن برنامه ها داغون می شد. دقیقاً مثل حالتی که یه آنتی ویروس ویروس jeefo‌رو شناسایی می کنه و نمی تونه پاکش کنه و می زنه فایل exe رو داغون میکنه. من از دیروز شاید نزدیک به 20 بار ویندوز عوض کردم. اما بازم همونجوری میشه. هر برنامه ای هم که اصلشو روی سیستم دارم و می رم نصبش کنم، همینجوریش می کنه. البته بعضی ها رو اینجوری می کنه و بقیه سالم می مونن. اکثر وقتا هم که ویندوز بالا میاد، علامت موس روی همون شکل ساعت شنی می مونه و وقتی ctrl+alt+delete‌رو میزنم تا لوگ آف، یا ری استارت کنم ارور end now واسه explorer.exe میده!!!

این عکسا رو ببینید:

وقتی برنامه رو اجرا می کنم، شکل 1 میاد و بعد از اون هم آیکنش مثل عکس 2 به صورت ناشناخته در میاد.
    در ضمن من هیچ آنتی ویروسی هم نصب ندارم، چون سیستمم از همون قدیما این jeefo لعنتی رو داره و هر آنتی ویروسی رو هم که نصب می کنم، به جای اینکه ویروس رو پاک کنه، برنامه هارو داغون میکنه!!!!!

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما بايد يا کل هارد رو فرمت کني يا از آنتي ويروس استفاده کني . پيشنهاد من کسپرسکي هست البته يه بار ديگه وبندوز رو نصب کن بعد بدون اينکه درايوهاي ديگه رو باز کني آنتي ويروس رو نصب کن و بعد يه فول اسکن تو حالت safe mode انجام بده . انشاا... که مشکلت حل ميشه .

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يه بار ويندوز عوض كن
    بعدش به فولدر آپشن برو و از قسمت View تيك گزينه پنهان شدن فايل هاي سيستمي رو بردار
    برو رو منوي Run يكي درايوهاتو اينطوري باز كن ‌مثلا : c
    بعدش هر فايل اجرايي و يا خودكار رو ديدي پاك كن
    اينكارو براي همه ي درايوهات بكن
    روي همون آيكن ميانبر راست كليك كن و ببين اين آيكن به كجا لينك داده شده
    ممكنه ويروسه لينك ميانبر رو تغيير داده باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما بايد يا کل هارد رو فرمت کني يا از آنتي ويروس استفاده کني . پيشنهاد من کسپرسکي هست البته يه بار ديگه وبندوز رو نصب کن بعد بدون اينکه درايوهاي ديگه رو باز کني آنتي ويروس رو نصب کن و بعد يه فول اسکن تو حالت safe mode انجام بده . انشاا... که مشکلت حل ميشه .
    آخه من نمی خوام اطلاعاتمو از دست بدم. من از 4 یا 5 سال پیش این jeefo رو داشتم. اما آنتی ویروسا نمی تونن پاکش کنن.
    منم نمی خوام اطلاعات از بین بره. اگر کاسپر نصب کنم که میزنه فاتحه، اطلاعات رو می خونه!!!!!!!!!!! بعد از اونم هر بار برنامه ها رو نصب کنم، بازم jeefo میاد!!!!!! ضمن اینکه هنوز نمیدونم این مشکل فعلی من چیه.

تو رو خدا کمکم کنید.

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

عزيز خب برنامه ويروسي به درد نميخوره
    مثل دندون كرم خوردست فقط عمق رو زياد ميكني بايد سريع يه ضد ويروس نصب كني و بزني اسكن كنه و تمام فايلهاي ويروسي رو پاك سازي كنه
    اطلاعات هم چيه كه دست نمي كشي اگه برنامه باشه كه خوب با خريد يه دي وي دي نرم ازفار همهش و بيشتر از اون گيرت مياد
    مشكل روي اطلاعاتي كه نشه پيدا كرد مثل تصاويرو فايلهاي متني و مولتي ميدا كه شما انگار اون مشكل رو ندارين

موفق باشين

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يه بار ويندوز عوض كن
    بعدش به فولدر آپشن برو و از قسمت view تيك گزينه پنهان شدن فايل هاي سيستمي رو بردار
    برو رو منوي run يكي درايوهاتو اينطوري باز كن ‌مثلا : C
    بعدش هر فايل اجرايي و يا خودكار رو ديدي پاك كن
    اينكارو براي همه ي درايوهات بكن
    روي همون آيكن ميانبر راست كليك كن و ببين اين آيكن به كجا لينك داده شده
    ممكنه ويروسه لينك ميانبر رو تغيير داده باشه
    من اینکار رو قبلاً واسه کرم ها می کردم. اما این ویروسه!!!! مطمئنم

عزيز خب برنامه ويروسي به درد نميخوره
    مثل دندون كرم خوردست فقط عمق رو زياد ميكني بايد سريع يه ضد ويروس نصب كني و بزني اسكن كنه و تمام فايلهاي ويروسي رو پاك سازي كنه
    اطلاعات هم چيه كه دست نمي كشي اگه برنامه باشه كه خوب با خريد يه دي وي دي نرم ازفار همهش و بيشتر از اون گيرت مياد
    مشكل روي اطلاعاتي كه نشه پيدا كرد مثل تصاويرو فايلهاي متني و مولتي ميدا كه شما انگار اون مشكل رو ندارين

موفق باشين
    اوکی. اما راهی یا ویروسی کش نیست که بدون ناقص کردن برنامه هام، بزنه ویروسا رو پاک کنه؟؟؟!!!!
    فرمت کردن تنها و آخرین راه حله؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

نه عزیزم.
    فرمت چرا؟
    یه بار باید هردت را ویروس یابی کنی. البته نه با سیستم خودت.
    با یه کامپیوتر دیگه که روش آنتی ویروس نصبه و آپدیت هم هست.
    کسپر و nod هر دو خوبند.
    باید هاردت را به اون سیستم وصل کنی و بذاری ویروس یابیش کنه.
    فقط وقتی ویندوز طرف بالا اومد به هیچ عنوان از دبل کلیک برای باز کردن برنامه ها و درایو ها استفاده نکن.
    چون اون وقت ممکنه سیستم یارو هم ویروسی بشه اون وقت اون هم به مشکل تو دچار بشه.

پس ویروس یابی با یه سیستم دیگه بدون دبل کلیک.

8. این کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام
    شما به سیر زیر برید یه راه حل در پست 1 وجود داره برای خیلی ویروسا جواب میده امیدوارم به کاره شما نیز بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و پیروز باشید.

10. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

بدبخت شدم من كه. از بس ويندوز عوض كردم. هر دفعه ويندوز رو عوض مي كنم، تا يه برنامه آلوده رو اجرا نكردم، خوبه اماهمين كه يكي رو اجرا مي كنم سيستم رو به ف.ك ميده!!!!!! كاسپر، اينترنت سكيريتيشو نصب كردم، اما همين كه يكي از key ها رو ريختم و آيديتش كردم منو به بلك ليستش اضاف كرد و عملاً ديگه كاسپر از كار افتاد. تو رو خدا بگين چيكار كنم. من نمي خوام برنامه هام پاك بشه. آخه چرا روي يه تعدادي از برنامه ها نشسته، در حالي كه من خيلي از برنامه ها رو در زمان آلودگي نصب كردم، و الانم كه هنوزه نصبشون كار مي كنه. راستي، اين مشكل از وقتي پيش اومد كه اومدم درايور جديد كارت صدا رو از اينترنت گرفتم و قبلي رو uninstall كردم. وقتي خواستم uninstall كنم، اخطار داد كه ممكنه برنامه هات از كار بيفتن، اما من محلش ندادم و ادامه دادم. حالا ممكنه اشكال از همون باشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! با كاسپر هم كه دفعه اول بدون آبديت فول اسكن كردم، يه عالمه ويروس با پيشوند win32 پيدا كرده بود. تو رو خدا كمكم كنيد كه اطلاعاتم واسم حياتيه!!!!!!
    پ.ن: محمدجان، من در حال حاظر به يه سيستم پاك دسترسي ندارم!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از اجرا كردن فايل آلوده، روي شورت كاتش كه كليك مي كنم و فاين تارگت رو ميزنم، مبدا رو نشون ميده، اما خوده مبداً به اين شكل در مياد:

حالا كسي هستش تا من يه فايل آلوده رو براش بزارم، و اونم زحمت آن كد كردنشو بكشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

اين لينك فايل آلوده:
    کد:
    اينم لينك اصلي اين نسخه از برنامه winrar كه بايد نصب بشه!!!!!
    کد:
    Last edited by Crespo; 26-03-2009 at 00:27.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •