تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: ويروس كظم غيظ

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ويروس كظم غيظ

خب سلام به همگي
    من نميدونم همچي تايپيكي بوده يا نه . ولي گشتم پيداش نكردم.

خب همونطور كه ميدونين يه ويروس سنگيني اومده به اسم كظم غيظ. مثل اينكه خيلي وقته
    فقط انتي ويروس ناد 32 ميتونه اينو پاكش كنه و اصلا تشخيصش ميده . اونم نسخه ي آپديت شدش فقط .
    مشكل اينه كه اگه آنتي ويروس اين نباشه يا آپديت نباشه ويروس بياد توي كامپيوتر ديگه به هيچ وجه نميشه پاكش كرد .

اصلا نميشه حتي ناد 32 رو نصبش كرد

ويندوزم عوض كنين فقط صورت مسئله رو عوض پاك كردين ، چون هيچ فرقي نميكنه. اين ويروس از طريق اوتوران فعال ميشه باز

مگه اينكه كل هاردو پاك كنيم

نشانه هاشم يك يا چن تا از اين موارده :

منوي task bar ‌رو حذف ميكنه

تقريبا هيچ آنتي ويروسي رو نميشه نصب كرد .

بعضي از انتي ويروسا ميشن قوز بالا قوز نصب شدن پاك نميشن ديگه .(فكر كنم يكيش پاندا بود)

اگه ويندوزو تازه عوض كرده باشيم و جلدي هم آنتي ويروس نصب كنيم به محض ريستارت كامپيوتر ، ويروس خود به خود آنتي ويروسو از كار ميندازه

يه لاگ اين جديد ميسازه هنگام ورود به ويندوز

صفحه اي اصلي اينترنت اكسپوئر رو خود به خود سايت كظم غيظ ميذاره

توي مسنجر خود به خود تبليغات سايتشو سند تو آل ميكنه

و كلي مصيبت ديگه كه يكي يا چن تاشو همزمان درگير ميكنه

سرعت كامپيوتر وحشتناك ميخوابه . يه فايلو نميشه درست و حسابي پخش كرد. هاردو نابود ميكنه. مصيبت پشت مصيبت فقط براي يه ويروس كم حجم و مزخرف

برايپاك كردنشم نرم افزاراي زيادي اومده ولي مشكل اينه كه اين ويروس مثل اينكه باز دستكاري شده نرم افزارا تشخيصش ميدن اما نميتونن پاكش كنن

به نظر مياد از هر چند كامپيوتر يكي به اين ويروس مبتلائه .شيوعش تا اين حد وحشتناكه .

به هر حال از دوستان تقاضا دارم اطلاعاتي در اين زمينه دارن بدن و مهمتر از همه نرم افزاري رو دارن ارائه بدن .

ضمن اينكه با سرچ كردن چيز دندون گيري گيرتون نمياد مطالب تقريبا همه قديمي ان و جواب نميدن اصلا
    Last edited by behnam21; 21-03-2009 at 23:39.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

رفیق بچه ها حتی سورس آنتیش هم تو همین بخش گذاشتن چه برسه به بحث در موردش!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه ادرس تاپیک رو بزارید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رفیق مام دنبال همیناییم که میگی . من یه مختصر سرچی کردم قبل از زدن این تایپیک چیزی دستگیرم نشد. شما یه مرحمتی بفرماین آدرسی لینکی چیزی مرقوم بفرمایین ما بریم ببینیم دنیا دست کیه !!!!!!!!

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

13 سورس دلفی انتی ویروس کظم غیض Kazme Gheyz و روش کشتن بدون تعویض ویندوز

رفیق مام دنبال همیناییم که میگی . من یه مختصر سرچی کردم قبل از زدن این تایپیک چیزی دستگیرم نشد. شما یه مرحمتی بفرماین آدرسی لینکی چیزی مرقوم بفرمایین ما بریم ببینیم دنیا دست کیه !!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم خواستی (به قوله NoneForce) تو google بنویس picher_s + Kazme Gheyz
    موفق و پیروز باشید

6. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوست عزیز
    این ویروس نه تنها جدید نیومده بلکه نسخه های جدید سیمانتک ، نود ؛ آویرا ، کاسپر ،.... شناسایی و پاک میشه
    شما کافیه توی قسمت جستجو کلمه kazme gheyzرا سرچ کنید ببینید دوستان چقدر روی این ویروس بحث کرده اند ولی آخرین آ حداقل به 3 ماه پیش میرسد این هم چند تا آدرس:

کد:
    کد:
    Last edited by آنتی; 24-03-2009 at 06:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آنتی و پیچر جان تشکر صمیمانه ی منو پذیرا باشید. برم ببینم این ادرسایی که گذاشتین چطوری ان. پیچر جان چشم !!! بش میگم !!!به گوگل سفارشتو میکنم !!آنتی جان مشکل اینه که نسخصه های جدید تا بخوان نصب شن این ویروس زهرشو ریخته. ولی تا جایی که من امتحان کردم و خودمم دیدم این ناد س و دو استاد کله پا کردن اینجور جک و جونورائه !!!من الان فکر کنم بیست باری ویندوزو عوض کردم تا به یه نتیجه هایی رسیدم. هر چند من مبتدی ام ولی تا به حال به همچی چیزی بر نخورده بودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر انتی کظم یا همان کاظم جون را می خواهین بگید تا بگذارم
    حدودا دو مگابایت است
    100 درصد هم کار می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13

خب سلام به همگي
    من نميدونم همچي تايپيكي بوده يا نه . ولي گشتم پيداش نكردم.

خب همونطور كه ميدونين يه ويروس سنگيني اومده به اسم كظم غيظ. مثل اينكه خيلي وقته
    فقط انتي ويروس ناد 32 ميتونه اينو پاكش كنه و اصلا تشخيصش ميده . اونم نسخه ي آپديت شدش فقط .
    مشكل اينه كه اگه آنتي ويروس اين نباشه يا آپديت نباشه ويروس بياد توي كامپيوتر ديگه به هيچ وجه نميشه پاكش كرد .

اصلا نميشه حتي ناد 32 رو نصبش كرد

ويندوزم عوض كنين فقط صورت مسئله رو عوض پاك كردين ، چون هيچ فرقي نميكنه. اين ويروس از طريق اوتوران فعال ميشه باز

مگه اينكه كل هاردو پاك كنيم

نشانه هاشم يك يا چن تا از اين موارده :

منوي task bar ‌رو حذف ميكنه

تقريبا هيچ آنتي ويروسي رو نميشه نصب كرد .

بعضي از انتي ويروسا ميشن قوز بالا قوز نصب شدن پاك نميشن ديگه .(فكر كنم يكيش پاندا بود)

اگه ويندوزو تازه عوض كرده باشيم و جلدي هم آنتي ويروس نصب كنيم به محض ريستارت كامپيوتر ، ويروس خود به خود آنتي ويروسو از كار ميندازه

يه لاگ اين جديد ميسازه هنگام ورود به ويندوز

صفحه اي اصلي اينترنت اكسپوئر رو خود به خود سايت كظم غيظ ميذاره

توي مسنجر خود به خود تبليغات سايتشو سند تو آل ميكنه

و كلي مصيبت ديگه كه يكي يا چن تاشو همزمان درگير ميكنه

سرعت كامپيوتر وحشتناك ميخوابه . يه فايلو نميشه درست و حسابي پخش كرد. هاردو نابود ميكنه. مصيبت پشت مصيبت فقط براي يه ويروس كم حجم و مزخرف

برايپاك كردنشم نرم افزاراي زيادي اومده ولي مشكل اينه كه اين ويروس مثل اينكه باز دستكاري شده نرم افزارا تشخيصش ميدن اما نميتونن پاكش كنن

به نظر مياد از هر چند كامپيوتر يكي به اين ويروس مبتلائه .شيوعش تا اين حد وحشتناكه .

به هر حال از دوستان تقاضا دارم اطلاعاتي در اين زمينه دارن بدن و مهمتر از همه نرم افزاري رو دارن ارائه بدن .

ضمن اينكه با سرچ كردن چيز دندون گيري گيرتون نمياد مطالب تقريبا همه قديمي ان و جواب نميدن اصلا

داخل my computer داخل منوي tools بعد option برين گزينه show hidden رو فعال كنيد بعد دوتا گزينه زير show hidden كه اولش با hidden شروع ميشه رو تيكهاشون رو برداريد.داخل يه درايو بجز c برين ببينيد ويروستون kazmgheyz هست يا Autorun يا.....
    اگر ويروسي ديديد ويندوز سيستمتون رو عوض كنيد و بعد از اينكه نصب تموم شد هيچ درايوي رو باز نكنيد و سي دي nero6 رو بزاريد و نصب كنيد.يادتون باشه هيچ درايوي رو باز نكنيد چون اگر درايوي باز كرديد باز ويروس پخش ميشه و باز هم بايد ويندوز رو عوض كنيد بعد برنامهnero رو باز كنيد و گزينه اي كه براي رايت سي دي ديتا هست رو بزنيد بعد برين داخل درايوهاي بجز درايو سي و فايلهاي ناشناخته رو پاك كنيد.اگر پوشه newfolder.exe هم ديديد پاك كنيد.
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex winson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    !!!I live in sky

پيش فرض

سلام
    من هرچی چک میکنم لپ تاپم ویروس کظم غیظ نداره ولی با فایر فاکس یا ie اگه بعضی صفحات رو باز کنم و یا بعضی برنامه ها مثه u lt-ra s-ur-f رو باز کنم با این پیغام مواجه میشم که تمام برنامه ها رو میبنده .

بنظر سیستم آلودست و خود سیستم مقاومت میکنه
    با آنتی ویروس avg و حتی یه چیز که میگفتن مخصوص کظم غیظه کیلین کردم ولی همونطوریه.
    چیکار کنم؟
    خواهشا کمک کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •