تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: هر كي كامپيوترش هر ويروسي داره بياد اينجا

داره خودمونی میشه o2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض هر كي كامپيوترش هر ويروسي داره بياد اينجا

ضمن تبريك سال نو
    دوستان عزيز اگر كامپيوتر شما هر ويروسي داره ،من يك روش به شما معرفي مي كنم كه 100% ويروس،تروجان....را از بين ميبرد.
    اگر ويروس باعث شده ،رجيستري،task manager ،cmd،msconfig يا هر قسمت ديگري از كار افتاده باشد يا
    اينكه سيستم شما ارورهاي عجيب غريب يا خاموش ،روشن مي شود دست نگه داريد.
    شما ابتدا بايد آنتي ويروس avast راكه حاوي آنتي ويروس ،آنتي تروجان و...است تهيه كنيد،و نيز داري قابليت bootable يعني قابليت بالا آمدن قبل از ويندوز است را تهيه كنيد(حتما).نسخه 2009باشد بهتر است.
    اگر ويروس اجازه نصب شدن نمي دهد شما ابتدا بايد ويندوز را عوض كنيد.بعد از نصب ويندوز هنگامي كه ويندوز بالا آمد شما حتي يك كليك هم نكنيد واگر خواستيد درايوها را باز كنيد ،روي درايوها كليك راست كنيد وopen بزنيد
    هيچ برنامه اي نصب نكنيد. اولين برنامه اي كه كه مي خواهيد نصب كنيد آنتي ويروس avast رانصب كنيد در مرحله آخر نصب يك پيام مي آيد شما yes را انتخاب وبگذاريد كامپيوتر ري استارت بشه .
    بعد از ري استارت يك صفحه آبي رنگ بالا مي آيد وآنتي ويروس شروع به ويروس يابي مي كند. هر گاه ويروسي پيدا كرد چند تا شماره را نشان مي دهد 1 2 3 4......شما شماره 2 يعني حذف كردن همه را انتخاب كنيد. وبگذاريد ويروس ياب همه داريو هاي شما را ويروس يابي كن.هيچگاه كليدEsc را نزنيد چون از ويروس يابي خارج مي شود.
    در آخر نتايج ويروس يابي را نشان مي دهد وكامپيوتر ري استارت مي شود.
    حالا ويندوز بالا مي آيد...
    تعجب نكنيد........تمام ويروس ها منهدم شدن
    براي تشكر يه سري به وبلاگ من بزنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 آيا اين براي اين مشكل من هم جواب مي دهد

با سلام
    سال نو مبارك
    لطفا كمكم كنيد سيستمم ويروسي شده
    كامپيوتر من چند وقتي است كه مشكل پيدا كرده است فكر ميكنم كه ويروسي شده(اصلا هيچ برنامه اي را نمي تواند اجرا كند و به مدت 10 دقيقه قفل ميكند) از چند نوع آنتي ويروس مختلف جهت شناسايي ويروس استفاده كرده ام ولي آنتي ويروس ها قادر به شناسايي هيچ نوع ويروسي نمي باشند .
    از هر پوشه اي داخل همان پوشه يكي ديگر وجود داشت اما وقتي كه بر روي آن پوشه كليك ميكردم وارد آن نميشد.و مجبور شدم ويندوز كامپيوترم را عوض كنم و مجددا پارتيشن بندي كنم.اما بعد از نصب ويندوز و پارتيشن بندي هر گاه فلش يا گوشي موبايل را به يو اس بي كامپيوتر وصل ميكنم بازهم همان مشكلات را دارم .
    وقتي كليدهاي ctrl+alt+delete را به طور همزمان فشار ميدهم چند فايل اجرايي را نمايش ميدهد فايل هايي با نام ieupdate iexplorer,dcديده ميشود در صورتي كه در آن لحظه هيچ برنامه اي در حال اجرا نمي باشد..
    به نظر شما اين چه نوع برنامه مخربي مي باشد و چگونه ميتوان مشكل را حل كرد.لطفا اگر آنتي ويروسي در اين زمينه وجود دارد معرفي كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    سال نو مبارك
    لطفا كمكم كنيد سيستمم ويروسي شده helpe helpe
    كامپيوتر من چند وقتي است كه مشكل پيدا كرده است فكر ميكنم كه ويروسي شده(اصلا هيچ برنامه اي را نمي تواند اجرا كند و به مدت 10 دقيقه قفل ميكند) از چند نوع آنتي ويروس مختلف جهت شناسايي ويروس استفاده كرده ام ولي آنتي ويروس ها قادر به شناسايي هيچ نوع ويروسي نمي باشند .
    از هر پوشه اي داخل همان پوشه يكي ديگر وجود داشت اما وقتي كه بر روي آن پوشه كليك ميكردم وارد آن نميشد.و مجبور شدم ويندوز كامپيوترم را عوض كنم و مجددا پارتيشن بندي كنم.اما بعد از نصب ويندوز و پارتيشن بندي هر گاه فلش يا گوشي موبايل را به يو اس بي كامپيوتر وصل ميكنم بازهم همان مشكلات را دارم .
    وقتي كليدهاي ctrl+alt+delete را به طور همزمان فشار ميدهم چند فايل اجرايي را نمايش ميدهد فايل هايي با نام ieupdate iexplorer,dcديده ميشود در صورتي كه در آن لحظه هيچ برنامه اي در حال اجرا نمي باشد..
    به نظر شما اين چه نوع برنامه مخربي مي باشد و چگونه ميتوان مشكل را حل كرد.لطفا اگر آنتي ويروسي در اين زمينه وجود دارد معرفي كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

ممنون رفیق
    ولی اونجوری که من میدونم اینجا آقا مهدی بقیه دوستان تا حد امکان بدون معرفی آنتی ویروس و از طریق روشهای دستی و وارد شدن به رجیستری و یا ارائه دادن آنتی ویروسهای تک کاربردی رفع اشکال میکنن
    شما هم میتونید برای معرفی و ایجاد تایپیک آنتی ویروس avast به انجمن مربوطه برید و اونجا مطرح کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام کامپیوتر من وقتی توی قسمت run مینویسمregedit بالا نمیاد
    لطفا کمکم کنید

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت دوستان
    باعرض پوزش خدمتتان عرض میکنم که ویروسیابی به این سادگی که شما فرمودید نیست وگرنه تاپیکیبه این شلوغی دست نمی شد
    1-شما همین avest را توی فروم سرچ کنیدمی بینید که با وجود نصب این آنتی ویروس باز هم سیستم شان مشکل ویروس دارد
    2- همه دوستان سعی دارند بدون عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه
    3-هر روز شاهد ساخت ویروسهای جدید می شویم که همه آنتی ویروسها بعد از مدتی قادر به شناسایی آنها هستند
    .....
    در هر صورت همه دوستان اینجا به کمک هم مشکلات همدیگر را حل میکنند شما هم می توانید کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز چون ویروس های کامپیوترشما توسط این آنتی ویروس حذف شده دلیل نمیشه که این آنتی ویروس خوبی باشه.

شاید ویروس های سیستم شما ویروس های ساده ای باشند.

8. این کاربر از mshiraz.2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصلا راه خوبي براي بالا بردن آمارت پيدا نکردي!!

داره خودمونی میشه o2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزيز شما ابتدا روشي كه من گفتم امتحان كنيد،مگه عوض كردن ويندوز چه قدر طول مي كشه....بعدش هم من گفتم اگر ويروس اجازه نصب شدن آنتي ويروس را نمي دهد ويندوز را عوض كنيد.
    اگر هر قسمتي از ويندوز مانند رجيستري ،msconfig و........بالا نمي آيد اول اين روش را امتحان كنيد..بعد ايراد بگيريد
    در ضمن قصد كمك كردن داشتم نه تبليغغغغغغغغغغغ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اموروز من برنامه Restorator رو نصب کردم وقتی کرکش کردم از اون به بعد هیچ فایل اجرایی برای من باز نمیشود موندم چرا این فایر فاکس باز شده وگر نمیتونستم این پست هم بدم
    نود32 اپدیت شده هم داشتم رو سیستم ولی اخ نگفت نامرد
    نمیدونم به چه انتی ویروسی اعتماد کنم
    منتظر جوابتون هستم
    فعلا...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •