تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: اساتید اپ لود کمک فوری نیازمندیم

داره خودمونی میشه norozy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

14 اساتید اپ لود کمک فوری نیازمندیم

سلام
    میخواستم یه فایل pdf رو توی سایتم اپ لود کنم مشکلم اینه که با sql , php کار میکنم و وقتی فایل text را اپ لود می کنم مشکلی نداره اما با pdf مشکل پیدا میکنه ارور ش هم اینه که میگه نمیتونه محتوای فایل رو باینری بگیره وقتی اونو varchar میگیرم با تکس مشکل نداره ولی pdf را با غلط چاپ میکنه تو رو خدا زودتر کمکم کنید

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با چی آپلود میکنید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

روی سرور اپاچی

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام مشکلم رو مفصلتر توضیح میدم میخوام تعدادی فایل pdf رو با کمک کدنویسی php , sql لود کنم به این صورت که کاربر بعد از عضویت تو سایت فایل مقاله رو تو سایت لود میکنه یه جدول ساختم که محتوای مقاله رو توی sql بگیره نوعش varbinary گرفتم چنین اروری میدهد
    Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]
    : SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Syntax error or access violation, SQL state 37000 in SQLExecDirect in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\fup.php on line 14
    INSERT INTO test (name,size,type,content) VALUES('Articles005.pdf','128863',

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Syntax error or access violation, SQL state 37000 in SQLExecDirect in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\fup.php on line 14
    INSERT INTO test (name,size,type,content) VALUES('Articles005.pdf','128863','application/pdf','%PDF-1.2 %
    از تابع convert استفاده کردم بدین شکل convert(datatype, $string
    INSERT INTO test (name,size,type,content) VALUES('Articles014.pdf','131406','application/pdf',convert(varbinary(MAX),%PDF-1.2 %ÀÈÌÒ 1 0 obj << /Title (Articles014.doc) /Author (zamanrezaei) /Keywords () /Creator (pdfFactory Pro [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) /Producer (pdfFactory Pro 2.51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XP Professional Farsi\\)) /CreationDate (D:20060726222235+04\'30\') >> endobj 4 0 obj << /Filter /FlateDecode /Length 5 0 R >> stream H‰•VYSÜ8~Ÿ_юɲ’u[Îæª“gv§j_xa  2L ¨âï§uÙ’å™8!IáV÷×_ŸÒhÙÑÖ\0É   Z¡¨…« 4·Ÿ¶p¾ø°^4+\\Àúÿ£Ò¿Ço µ6­?Á^ÂúÕER÷è¨ØQ\'ìµ~KڍDFrjl fJ| Ü:|ŽDTðàô:êÑ£Ì*X_ÁòæéÉ›8‘ñ’ •².|¿Jß:X4ÍHáùù™&‘ ¢Û„)L0zŒ œYÿ}Ù;<î\'YäDwÐä<œÓiÄáûúiȍÏ=— šJWލhàv‰C+¤Ü»TL\\á’¢—*Æu ¯b,¤çÀ¢Î·mÿÈ2ˆ¾­IøõÉv­9¢ù¸ d0%ܺËrÆÎ:#´9dtôÅÒ*¶0ÉzŠùü»e} ¢ØNÅçîãê|*h‰Y¯wªOÎz¨Þ¶>=ÁA+òÍ G.–G§|à‘Þ »Ì‡U,”ž.ZiMt_å2\"èš’/ÇÇv3ÁåbÕœ2E[ÛœÔ|²»é½~S›ûkx–ùÛæÝû©6¦è2 ’#æ Ô‡)÷‰úïöîòþýÍv»¹¼ÿJ¯¶› d‘à‰®nëk1VþfÚ?LÏÖÜÅÇÏÍájÎ{b4 š´jÏ> /XObject << /im1 7 0 R /im2 9 0 R /im3 11 0 R >> >> /Contents 4 0 R /Annots 26 0 R >> endobj 7 0 obj << /Type /XObject /Subtype /Image /Name /im1 /Width 879 /Height 49 /BitsPerComponent 8 /ColorSpace /DeviceRGB /Filter /DCTDecode /Length 8 0 R >> stream ÿØÿà\0JFIF\0\0\0\0\0\0ÿÛ\0C\0    $.\' \",#(7),01444\'9=82<.342ÿÛ\0C  2!!
    باز اروری میدهد بدین مضمونWarning
    : odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Syntax error or access violation, SQL state 37000 in SQLExecDirect in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\fup.php on line 15
    تو رو خدا یکی کمک کنه واقعا گیج شدم

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

nobody knowes

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من فکر نمیکنم مشکل شما ربطی به آپلود داشته باشه چون این طور که مشخصه فایل آپلود شده و سرور میتونه اونو بخونه. مشکل توی وارد کردنش در دیتابیس هست که احتمالاً نوع فیلد رو در دیتابیس درست انتخاب نکردید و داده ها رو درست وارد نمیکنید
    تا اینجا که فهمیدم میخواید فایل رو توی sql server ذخیره کنید درسته؟ یه کم ترکیب نا آشنایی هستن!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله این یه کار جدیده! حالا شما می تونید کمکم کنید که چه نوعی رو تو دیتابیس انتخاب کنم که به pdf گیر نده همون طور که گفتم به تکست گیر نمی ده اما با pdf این مشکل رو داره کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من با sql server کار نکردم اما توی mysql که نوعش باید BLOB باشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حالا من چکار کنم یعنی مجبورم فیلا رو رو هارد بریزم هچکی راه دیگه ای بلد نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •