من میخوام یکسری برنامه و بازی رو از گوشیم پاک کنم . گوشیم هم 6630 هست . میشه توضیح بدید چطوری باید این کارو کنم ؟
ضمنا با توجه به این که حافظه گوشی 10 مگ هست میشه بگید وقتی حافظه گوشی پره چطوری بلوتوث های دریافتی را روی حافظه جانبی بریزم ؟
من میخوام یکسری برنامه و بازی رو از گوشیم پاک کنم . گوشیم هم 6630 هست . میشه توضیح بدید چطوری باید این کارو کنم ؟
ضمنا با توجه به این که حافظه گوشی 10 مگ هست میشه بگید وقتی حافظه گوشی پره چطوری بلوتوث های دریافتی را روی حافظه جانبی بریزم ؟
1.میری رو برنامه و یا بازی که میخوای پاک کنی بعد دکمه c رو میزنی و چند تا یس و پاک میشه یا اپشن دیلیت.
2. مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید بری تو مسیج اپشن اودر یه گزینه نوشته فون مموری میکنیش مموری کارت.
3. جای تاپیک اینجا نیست باید تو تاپیک خود گوشی میپرسیدی اینجا فقط باید درخواست برنامه بدی.
،کر کنم یه قسمت به نام Application باید توو گوشیت باشه
برو اونجا و رووی برنامه ی مورد نظر remove رو بزن
شاید برنامش سیستمی هست یا نمیتونه پاکش کنه.![]()
نه واسه همه برنامه ها و بازیها همین پیغامو میده .
اگه فایل سورس برنامه ها رو داری گوشیتو با کد #0000#* ریست کن. عکسها و فیلمهاتو به کامپیوتر انتقال بده و رمتو فرمت کن و برنامه ها و بازیها رو دوباره بریز.
میشه بیشتر توضیح بدی . وقتی ریست کنم چی میشه ؟ کل برنامه ها از رم گوشی پاک میشه . فایل برنامه ها رو دارم .
تمام برنامه ها . مسیج ها و کانتکت هات میپره.
گوشیت برمیگرده به تنظیمات روز اول.
ممنون که راهنمایی میکنید .
چطور مسیج هارو به کامپیوتر انتقال بدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)