تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل شنوایی گوش

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض مشکل شنوایی گوش

سلام دوستان
    یه مشکلی واسه گوش راستم پیش اومده موندم چیکار کنم
    شب چهارشنبه (چهار شنبه سوری) از مغازه که به سمت خونه میرفتم یه نفر یهو یه ترقه انداخت کنار پای من صداش بقدری شدید بود که گوشم تا الان (تقریبا 48 ساعت) سوت میکشه . چند ساعت اول که کلا شنوایی گوش سمت راست نداشتم (یعنی بسیار کم) ولی کم کم بهتر شد ولی هنوزم یکم سوت میکشه و شنوایی نسبت به گوش چپم ضعیفتر شده بطوریکه هر صدایی رو از گوش چپ دریافت میکنم و انگار که گوش راست بسته شده مگر اینکه صدا خیلی نزدیک باشه . مثلا الان وقتی دو تا کلید رو کنار گوشم به هم میزنم صدا رو مثل وقتیکه آب تو گوش رفته باشه میشنوم

به نظرتون به مرور زمان خوب میشه (یعنی سوت کشیدن بر طرف میشه) و به حالت عادی بر میگرده یا باید به متخصص مراجعه کنم ؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

من هم قبلا تو یه زیر زمین با چکش به آهن میزدم وقتی که از زیر زمین بالا اومدم یهو گوشم کیپ کرد. صدا ها رو هم درست نمی فهمیدم. رفتم دکتر گفت گوشت مشکلی نداره پرده ها سالمه فقط بخاطر صدای زیاد تا چند روز همینطوری هست. اینکه میگی بهتره شده نشون میده که نباید برای پرده گوشت مشکلی بوجود اومده باشه.
    حالا شما هم اگه بری یه دکتر گوشت رو نشون بدی بهتره .انشاالله مشکلی برای گوشت بوجود نیومده .

باتشکر

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون رضا جان
    بله همونطوری که شما گفتی منم صدا رو میشنوم ولی هنوز کیپ ه . رفته رفته داره بهتر میشه فقط به خاطر این نگرانم که صدا ها رو ضعیف تر از اون چیزی که هست دریافت میکنم . شما درست میگی باید یه متخصص هم مراجعه کنم .
    متشکرم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •