دوستان رم ddr2 1066 توی نرم افزارهای بنچمارک با memoryspeed 1066 نشون داده میشه یا 800 ؟
شاید سوال مسخره به نظر بیاد . اما من یه رم 1066 برای یه بنده خدایی گرفتم memoryspeed اون 800 هست . این چطوریه ؟
دوستان رم ddr2 1066 توی نرم افزارهای بنچمارک با memoryspeed 1066 نشون داده میشه یا 800 ؟
شاید سوال مسخره به نظر بیاد . اما من یه رم 1066 برای یه بنده خدایی گرفتم memoryspeed اون 800 هست . این چطوریه ؟
سلام. نرم افزار cpu_z چند نشون می ده؟ شاید رم در حالت 800 قرار داره!!!
دوست عزیز Cpu چی هست
داخل setup ببین میتونی بزاریش روی 1066
توی بایوس روی 1066 ست کردم تغییر نکرد یه عکس از CPUZ میزارم نگاه کنید .
![]()
بهتر بود که از صفحه ی memory یک عکس می گذاشتین!
سلام. ملاک همین cpu-z هست که 1066 نوشته!! ممکنه که memoryspeed فرکانس رم رو از بایوسش و در حالت jdec بخونه و نه فرکانسی که رم داره در آن کار می کنه!
یعنی مشکلی نیست نوشته pc2-6400 . ممکنه از تنظیمات توی بایوس مادربورد باشه ؟
مادربورد من هم p5q-e هست . با نرمافزار های pcwizard و everestultimate هم تست کردم همینه ؟!!!
ببینید در تنظیمات jedec حداکثر فرکانس رم ddr2 فقط 800 مگاهرتز هست و ولتاژ 1.8 ولت!! یعنی هر مقدار ولتاژ بیشتر یا فرکانس یالاتر هم اورکلاک محسوب میشه!! منظورم از بایوس ، بایوس خوده رم بود که مشخصات رم و تایمینگش در اون نوشته شده ( شاید بهتر بود می گفتم فیرم ور) . در کل وقتی رمتون داره در فرکانس 1066 خیلی راحت و بدون مشکل کار می کنه ، چرا خودتون رو ناراحت می کنید؟
1066 به نوعی اورکلاک از 800 هست! و وقتی رمتون به خوبی کار بکنه توی اون حد و ولتاژ هم مناسب باشه و زیاد گزمش نکنه که مشکلی پیش نمیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)