تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک برای خل عجیبترین مشکل من

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض کمک برای خل عجیبترین مشکل من

سلام دوستان
    من یه سیستم داشتم که فکر میکردم ویروسی شده در نتیجه اول انتی نصب کردم و ویروسها رو پاک کردم بعد هم ویندوز رو عوض کردم اما مشکل درایو های من حل نشد مشکل اینه که رو هر درایو کلیک میکنم باز نمیشه ویه پیغام خطا میاد نمیدونم چی شده انتی ویروس دیگه ویروسی پیدا نمیکنه و سیستم در حالت عادیه ویندوز هم چند دفه عوض کردم مشکل حل نشد میتونم وارد درایو ها بشم ولی فقط از طریق ادرس بار با دبل کلیک این پیغامو میده چیکار کنم درست بشه ؟

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

فکر کنم شما قبلا ویروس Recyclerرو گرفته بودید ولی فایل Autorun اون رو درایوهاتت مونده به folder options برو بعد viewبعد تیک hide protected sysetm files رو بردار بعد اگه یه فایل اتو ران بود تو درایوهات پاکش کن ببین میتونی از ادرس بار بالای my computerبری تو درایو؟
    اگه شد که هیچی اگه نشد بگو یه یرنامه برات میذارم(چون باید پیداش کنم)که بتونی این اتوران رو پاک کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فکر کنم شما قبلا ویروس recyclerرو گرفته بودید ولی فایل autorun اون رو درایوهاتت مونده به folder options برو بعد viewبعد تیک hide protected sysetm files رو بردار بعد اگه یه فایل اتو ران بود تو درایوهات پاکش کن ببین میتونی از ادرس بار بالای my computerبری تو درایو؟
    اگه شد که هیچی اگه نشد بگو یه یرنامه برات میذارم(چون باید پیداش کنم)که بتونی این اتوران رو پاک کنی
    ممنون از کمکت همونطور که قبلا گفتم از ادرس بار میتونم داخل بشم ولی میخوام با دبل کلیک وارد بشم اون کارو که شما گفتی انجام دادم فایل اتوران رو پاک کردم باز درست نشد اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری واقعا ممنون میشم ون مشکل اعصاب خورد کنیه

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    این برنامه را امتحان کن
    وقتی اجراش میکنی یه صفحه باز میشه.
    همه گزینه ها رو تیک بزن. بعد سمت راستی که عکس داره رو کلیک کن
    http://w13.easy-share.com/1699700891.html

5. این کاربر از آنتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

پوشهRecyclerرو هم پاک کن سیستم رو هم ریست کن متاسفانه باید صبر کنی یه یکی دو روزی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض سلام

ممنون از کمکت همونطور که قبلا گفتم از ادرس بار میتونم داخل بشم ولی میخوام با دبل کلیک وارد بشم اون کارو که شما گفتی انجام دادم فایل اتوران رو پاک کردم باز درست نشد اگه لطف کنی لینک برنامه رو بزاری واقعا ممنون میشم ون مشکل اعصاب خورد کنیه
    پوشهRecyclerرو هم پاک کن سیستم رو هم ریست کن متاسفانه باید صبر کنی یه یکی دو روزی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

شما اگه با نود 32 اسکن کنی نسخه 4 (بتا )تو کمیاب آنلاین هست برو دانلود کن اون پیداش میکنه

9. این کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •