تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشكل در set ------

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض مشكل در set كردن ------

سلام دوستان. يك مشكلي داشتم ممنون ميشم كمكم كنين.
    من يك اكانت دارم كه مثل اينترانت هست يعني فقط سايت آي اس پي رو مياره ولي خود مسئولانش بهم ------ دادن و گفتن كه set كنم تا اينترانت تبديل به اينترنت بشه و همه صفحات رو بيارم . من اين ------ رو وقتي كه تنظيم مي كنم موقع كانكت شدن ميگه كه پسورد اشتباه هست ولي اگه ------ رو تنظيم نكرده باشم كانكت شم و بعد از كانكت شدن ------ رو تنظيم كنم همه چيز درست كار ميكنه و همه صفحات رو مي تونم بيارم ولي وقتي ديسكانكت مي كنم و دوباره مي خوام كانكت بشم باز هم پيغام ميده كه پسورد اشتباه هست حتي اگر هم كه ------ رو از روي اون اكانت غير فعال كنم باز هم همين مشكل وجود داره مگر اين كه دوباره يك اكانت جديد بسازم و به اينترنت وصل بشم و بعد ------ رو تنظيم كنم و باز همين آش و همين كاسه... ( با پشتيبانيش هم حرف زدم خودشون مونده بودن كه چرا اينطوري هست و ميگفت تا حالا هيچ كسي اين مشكل رو نداشته)

( براي تنظيم ------ هم از آدرس زير عمل مي كنم :
    internet option --->connections--->setting--->proxy server---> use a proxy server for this connection
    در ضمن زدن يا نزدن تيك Bypass proxy server for local address هم تاثيري نداره. )

جز اين قبلنا هم كه روي سيستمم آي پي و پورت براي عبور از ----- وارد مي كردم هم همين مشكل رو داشتم يعني با وارد كردن آي پي و پورت مي گفت پسورد اشتباه هست ولي اگه اول كانكت مي شدم بعد وارد مي كردم كار ميكرد و بعد از ديسكانكت كردن باز همين مشكل رو داشتم و مي گفت پسورد اشتباه هست و مجبور به ساخت كانكشن جديد بودم.

اين نشون ميده كه با همه isp ها اگه من از قسمت تنظيم ------ استفاده كنم اين مشكل پيش مياد يعني مشكل از يك چيزي توي كامپيوتر من هست . حتي ويندوز هم عوض كردم باز همينطور هست.
    اين رو هم بگم كه قبلا هم اين مشكل رو داشتم ولي نمي دونم چطور شد كه درست شد و باز با تعويض ويندوز گرفتار شدم.
    ببخشيد كه طولاني شد. اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم.
    Last edited by R£ɀД; 01-02-2006 at 11:27.

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امكانش هست براتون اين ------ رو با يه browser ديگه امتحان كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد؟

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ساسر جان خيي ممنونم كه مطلب طولاني من رو خوندي و از همه بهتر اين كه با مرورگر اپرا امتحان كردم مشكلم حل شد. دستت درد نكنه. واقعا ازت ممنونم.
    چرا با ie اين مشكل وجود داره؟ ( من فكر مي كنم كه ie روي خود كانكشن ------ رو تنظيم مي كنه ولي اين اپرا فقط براي استفاده خودش ------ رو تنظيم مي كنه و براي همين درست شد. موندم كه چرا با ie اينطوري ميشه؟ )
    واقعا ممنونم . خيلي كمكم كردي.

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رضا جان خواهش می کنم....

بله.... همونطور که خودت گفتی ie براي هر كانكشن به صورت جداگانه ------ ميگيره.... ولي تو اپرا همه كانشنها داراي يك پروفيل ------ واحد هستند. البته باز هم اين رفتار ie عجيب هست كه متاسفانه بنده تا حالا اين مورد رو تجربه نكردم و نمي دونم دليلش دقيقا چي ميتونه باشه....

خوشحالم که مشكلت حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •